La jaca és una fruita amb un valor nutritiu relativament elevat, és rica en vitamines i proteïnes, té un contingut relativament elevat de greix i un contingut de sucre relativament elevat. Quins són els beneficis de menjar jaca? 1. Millorar la digestió La carn de la jaca conté greix, sucre i proteïnes, i el suc de la jaca també conté un enzim similar al suc gàstric, que pot descompondre les proteïnes i ajudar a la digestió gastrointestinal. 2. Netejar l'estómac La bromelina continguda a la jaca pot netejar eficaçment l'estómac i els intestins i augmentar la motilitat gastrointestinal. 3. Apaga la teva set La carn de la jaca té un gust dolç i deliciós, hidrata la gola i elimina la sequedat, fa que la gent se senti refrescada i còmoda i pot ajudar a calmar la set. 4. Bellesa i cura de la pell Les riques vitamines B i altres oligoelements de la jaca poden nodrir la pell, evitar que la pell s'assequi, hidratar el cabell i són eficaços per blanquejar i antiarrugues. A més, si utilitzeu la polpa de la jaca com a màscara facial alhora, el seu suc també és útil per eliminar les taques de l'edat. 5. Perdre pes La jaca és rica en vitamines i minerals, que poden ajudar a promoure la digestió i l'absorció. La bromelina que conté també pot prevenir la deposició de greix, per la qual cosa és útil per a la pèrdua de pes. 6. Atenció Sanitària La jaca és rica en proteïnes, hidrats de carboni, vitamines del grup B, vitamina C, minerals, oli de greix, etc. Té un cert paper en el manteniment de les funcions fisiològiques normals del cos i pot tenir un efecte sobre la salut. 7. Eliminar l'edema Menjar jaca pot millorar la hidròlisi de la fibrina al cos, dissoldre la fibrina i els coàguls sanguinis bloquejats en teixits i vasos sanguinis, millorant així la circulació sanguínia i líquida local, absorbint i disminuint la inflamació i l'edema, i té un cert efecte terapèutic auxiliar sobre la trombosi cerebral i altres malalties causades per la trombosi. 8. Ajuda a tractar els refredats Els símptomes més evidents d'un refredat són la tos, la febre i el mal de coll. Beure un got de suc de jaca pot reduir la temperatura, ajudar a alleujar els símptomes del refredat i millorar la bronquitis. 9. Producció de llet Menjar el nucli de la jaca cuita pot ajudar a augmentar la producció de llet. |
<<: La diferència entre durian i jaca
>>: Com identificar la maduresa de la jaca
La disfunció sexual es refereix al fet que els ho...
Molta gent utilitza ginseng i corn de cérvol per ...
Què és el lloc web de la Societat Àsia? The Asia S...
Què és el lloc web de Drew Barrymore? Drew Barrymo...
El foc a l'estómac és en realitat un terme ut...
L'àcid úric sèric és el component d'àcid ...
La mel és una cosa molt bona. Si es tracta de mel...
Després de casar-se i convertir-se en parella, el...
Si volem millorar la qualitat de vida, hem de gar...
El dendrobi és un vegetal comú per a la salut. Me...
L'estructura esquelètica del cos humà és molt...
Què és el lloc web de Brenntag? Brenntag és una fa...
L'asma és força comú avui dia. Quan fa calor,...
Avui en dia, la societat està cada cop més desenv...
Si la pell té picor, apareixeran fàcilment taques...