Les mongetes mungo tenen un bon efecte d'eliminar la calor i reduir el foc, i també ens poden ajudar a expulsar la humitat del cos, però, és molest cuinar-les cada vegada, per la qual cosa haurem de parar atenció a certes habilitats abans de cuinar-les. 1. Remullar les mongetes mung en aigua durant uns 10 minuts, escórrer l'aigua, posar-les al congelador i congelar-les en glaçons. Després de ser remullats, les mongetes mungo absorbeixen l'aigua Basant-se en el principi que l'aigua s'expandeix de volum quan es congela, les mongetes mungo es congelen i es trenquen. Les mongetes mung trencades s'expandiran quan s'exposen a l'aigua calenta, de manera que es poden cuinar ràpidament en flors. És només un simple canvi físic, els nutrients no es perdran. 2. Afegiu aigua per lots. Primer afegiu-hi una petita quantitat d'aigua per coure les mongetes mungo fins que floreixin, després afegiu-hi una gran quantitat d'aigua per bullir la sopa de mongetes mung. Això pot escurçar el temps que triguen a madurar. 5 maneres d'ensenyar-vos a cuinar ràpidament la sopa de mongetes mungo.jpg 2. Remullar les mongetes mung amb aigua bullint per endavant: Rentar les mongetes mungo i posar-les en remull en aigua bullint durant 10 minuts. Després de refredar, poseu les mongetes al congelador de la nevera i congeleu-les durant 4 hores i torneu-les a coure. 5 maneres d'ensenyar-vos a cuinar ràpidament la sopa de mongetes mungDF.jpg 3. Cuini a foc lent fins que estiguin tendres: renteu les mongetes mung, escorreu l'aigua, poseu aigua neta en una cassola i deixeu-la bullir, després poseu-hi les mongetes. La quantitat d'aigua ha de ser una mica més que les mongetes mungos (aproximadament mitja polzada de mongetes mung s'han de submergir a foc fort i, a continuació, afegiu-hi la sopa a foc lent i, a continuació, s'assequi 20 minuts). , traieu la pell flotant i deixeu-ho coure durant 15 minuts més. Les mongetes mung quedaran suaus i tendres, i afegiu-hi sucre per fer la sopa de mongetes. En comparació amb el mètode anterior, la clau d'aquest mètode és el guisat, que fa que la sopa de mongetes mung tingui un gust més suau. 5 maneres d'ensenyar-vos a cuinar ràpidament la sopa de mongetes mungo pK.jpg 4. Mètode de fregit en paella: rentar i assecar les mongetes mung seleccionades, fregir-les en una paella de ferro durant uns 10 minuts, i després coure-les. El sofregit en paella seca és un mètode que molta gent no ha provat. El procés de sofregit addicional permet cuinar ràpidament la sopa de mongetes sense congelar-la ni refrigerar-la, sense necessitat de posar-la en remull prèviament. |
<<: Què he de fer si tinc poca motilitat gastrointestinal?
>>: Què fer amb les al·lèrgies a la pell facial Hi ha 5 maneres de salvar-se?
Els meridians del cos humà estan repartits per to...
Els pacients amb colesterol alt poden menjar més ...
En general, la majoria dels productes menstruals ...
Tenir el cabell llis és el desig de moltes person...
HP positiu en realitat es refereix a la infecció ...
Els roncs són força freqüents entre els amics mas...
Què és el lloc web de l'US Open de tennis? L...
Què és el lloc web de la FCI? La World Canine Fede...
Què és la web de Roma III? La Universitat de Roma ...
Què és el lloc web nord-americà d'Amway? Amway...
Molts amics tenen el costum de beure un got d'...
Moltes persones a la vida no coneixen el terme hi...
Quin és el lloc web de Glycobiology? Glycobiology ...
La majoria dels pacients sempre es confonen amb e...
Qualsevol pot fer-se una pedicura, però si voleu ...