Els costums de cadascun dels 24 termes solars són diferents en diferents llocs Prengui el principi de la primavera, el primer dels 24 termes solars, per exemple. Aleshores, quin és el costum de menjar durant el terme solar Xiaoxue? De fet, hi ha quatre costums de Xiaoxue a diverses parts del país. Vegem-los de prop. 1. Cansalada curada Hi ha un costum popular d'"escabetx a l'hivern per emmagatzemar-los per a l'hivern". Després d'una lleugera nevada, la temperatura baixa bruscament i el temps es torna sec, que és un bon moment per processar la cansalada. Després del terme solar Minor Snow, alguns pagesos comencen a fer embotits i cansalada per poder gaudir del deliciós menjar durant la Festa de la Primavera. La gent de Hangzhou sovint s'aprofita d'aquest terme solar per adobar ànec i cansalada. Per què a la gent li agrada començar a escabejar cansalada i fer salses durant el terme solar de Xiaoxue Els experts expliquen que si fa calor, la cansalada i les salses es faran malament i puden fàcilment? Després de la neu lleugera, la temperatura bàsicament baixarà i és poc probable que recuperi. Aleshores, un cop fetes aquestes coses, es treien com a productes d'Any Nou a la volta de la cantonada i, a poc a poc, es va convertir en un costum. El costum tradicional de processar i fer cansalada no només és de llarga data, sinó que també és molt estès. Durant el dotzè mes de l'hivern, des de l'inici de la Nevada Menor fins a l'inici de la primavera, totes les llars sacrificaven porcs i ovelles, a més de conservar prou carn fresca per a l'any nou, la resta s'embolicava en un pot amb sal barrejada amb una certa proporció d'espècies com pebre de Sichuan, fonoll, anís estrellat, canyella, clau, etc. Després de set a quinze dies, es pengen amb cordes de fulla de palmera, s'assequen i després es processen. Les branques de xiprer, les closques de canya de sucre, l'escorça de toon xinesa o la llenya s'utilitzen per fumar lentament sobre el foc, després es pengen i s'assequen lentament amb focs artificials. Es pot penjar a sobre d'una estufa de llenya, o suspès per sobre d'una estufa de llenya i assecar-se lentament amb el fum i el foc. La regió occidental té boscos frondosos i herba abundant, i gairebé totes les llars cremen llenya per cuinar o escalfar-se, que és una condició favorable per fumar cansalada. Fins i tot els habitants de la ciutat, que no sacrifiquen porcs ni ovelles, encara anirien al mercat durant els mesos d'hivern per escollir la millor carn blanca, ja fos grassa o magra, comprar-ne, anar a casa i escabetar-la, fumar uns trossos de cansalada i tastar el sabor de la cansalada. Si no tens llenya a casa, pots demanar als teus familiars i amics del camp que en fumin uns trossos. 2. Tasteu el pastís d'arròs glutinós En alguns llocs del sud, hi ha el costum de menjar pastissos d'arròs glutinosos al desè mes del calendari lunar. En l'antiguitat, el pastís d'arròs glutinós era una oferta festiva tradicional a la regió del sud. Va ser utilitzat originalment pels agricultors com a ofrena al déu de la vaca. Hi ha una dita "El desè dia del desè mes es cremen pastissos d'arròs glutinós", que fa referència a l'esdeveniment del sacrifici. La ciba s'elabora amb arròs glutinós al vapor i després batejant-lo a través de solcs especials de pedra. És molt laboriós fer ciba a mà, però la ciba resultant és suau i delicada i té un sabor excel·lent. Alguns estan fets d'arròs glutinós pur, d'altres de mill, altres d'una barreja d'arròs glutinós i mill, i altres d'una barreja de blat de moro i arròs glutinós. A més, l'arròs enganxós i l'arròs glutinós es molen en pols i s'aboquen en un motlle de fusta amb patrons tallats a l'interior, comunament conegut com "tuoba". La producció de pastís d'arròs glutinós requereix molta mà d'obra i requereix que diverses persones treballin juntes per completar-la. Com diu la dita popular: "El matí d'octubre es cremen pastissos d'arròs glutinós". Aquí, "LuLuShao" és un llenguatge Hakka molt viu, "Lu" significa rodar com una roda, que significa utilitzar escuradents per enrotllar la massa d'arròs glutinosa, davant i darrere, amunt i avall, a l'esquerra i a la dreta, fent-la rodar amb llavors de sèsam, cacauets i sucre. Per menjar pastís d'arròs glutinós, primer cal mantenir-lo calent, en segon lloc, jugar amb ell i, en tercer lloc, competir (comparar) amb ell Només així es pot gaudir i experimentar la diversió del pagès de "cremar pastissos d'arròs glutinós al matí d'octubre". 3. Assecar el peix Durant la neu lleugera, els pescadors de la costa del centre i el sud de Taiwan començaran a assecar peix i emmagatzemar menjar sec. Les escoles de mullet arribaran a l'estret de Taiwan al voltant de l'època de Xiaoxue, juntament amb el peix espasa, el peix de sorra, etc. Un proverbi taiwanès: les mongetes a l'octubre són tan grasses que no es veu el final. Es refereix al fet que a la zona de Budai del comtat de Chiayi, es pot capturar "peixos de mongetes" al desè mes del calendari lunar. Quan es tracta d'assecar el peix, normalment s'ha d'escollir el peix gran, perquè el peix petit no tindrà molta carn quan s'assequi, si el peix és gran, s'ha de filetar-lo per sota de l'espinada i en la carn gruixuda de l'altra banda per facilitar la penetració de la salmorra i després tallar els òrgans. Després de netejar el peix, generalment no es renta amb aigua, ja que això farà que el peix es faci malbé fàcilment. A continuació, poseu-hi sal, pebre, anís, pell de mandarina i fonoll i sofregiu-los fins que estiguin lleugerament grocs. Apliqueu-los de manera uniforme a l'interior i a l'exterior del peix. Al cap de quatre o cinc dies, gireu el peix cap per avall al recipient perquè el condiment s'absorbeixi uniformement. Després de quatre o cinc dies més, podeu penjar el peix en un lloc fresc i ventilat i assecar-lo al grau que vulgueu. En general, es pot treure al cap de dos o tres mesos, tallar-lo en seccions, embolicar-lo amb paper de plàstic i posar-lo a la nevera. 4. Menja sopa afaitada Al voltant del començament de la primera neu, els Tujia van començar la seva activitat popular anual de "matar el porc d'Any Nou i donar la benvinguda a l'Any Nou", afegint un ambient càlid al fred hivern. Menjar "Pao Tang" és un costum del poble Tujia A l'activitat popular de "matar el porc d'Any Nou i donar la benvinguda a l'Any Nou", la delicadesa feta cuinant amb cura la carn de porc fresca d'alta qualitat que encara està calenta s'anomena "Pao Tang". La "carn a la sopa" a què es refereixen els tujia és un porc acabat de sacrificar que s'ha posat en remull en aigua bullint per treure-li el pèl, tot i que ja està mort, la gent cuinarà el porc mentre encara està calent i suau abans que es refredi completament, és a dir, abans que es converteixi en un tros de carn rígid, en diverses delicioses carns de carn fresca. Algunes persones també diuen que això s'anomena "menjar carn viva" o "menjar menjar viu". Aquesta sopa s'elabora utilitzant les desposses del porc, com els pulmons, el greix, la medul·la cerebral, etc., que es tallen i es barregen amb arròs glutinós, sang de porc i una petita quantitat de pebre picant, pebre i altres espècies per fer una salsa. Afegiu una mica de sang de porc crua, ossos de porc, greix, carn magra, rave, col, etc. a la sopa, cuina-la a l'olla amb aigua de font de muntanya i es convertirà en una olla de sopa. Tres parts de sang de porc i set parts d'aigua Quan l'aigua de l'olla calenta, sortirà el deliciós i ric sabor de la sopa. |
<<: La Gastrodia elata fresca és verinosa? Resulta que aquesta és la veritat.
Les dents són molt importants i poden ajudar a la...
Què és el lloc web de Nomos Watch? Nomos Glashütte...
Crec que tothom ha sentit parlar de la malaltia d...
Què és Journey.com? Orbitz és una coneguda empresa...
En realitat, els nens són molt susceptibles a la ...
Algunes persones tenen onicomicosi severa que fa ...
L'angina de pit provoca un dolor notable i se...
El mal d'esquena és una malaltia molt freqüen...
A moltes persones els agrada beure. Hi ha molts t...
La pressió intraocular es refereix a la pressió d...
El retard del neurodesenvolupament requereix una ...
Els ulls de la gent rarament es posen malalts, pe...
Què és el lloc web de la National League for Democ...
El meu país és una zona greument afectada per la ...
Normalment, tots mengem una certa quantitat de su...