El cafè causa càncer Tres beneficis de beure cafè?

El cafè causa càncer Tres beneficis de beure cafè?

Moltes persones tenen l'hàbit de beure cafè, mentre que se senten atretes pel gust pur del cafè, també se'ls transmet informació desfavorable sobre el consum de cafè, de manera que moltes persones se senten angoixades per això. A més, beure cafè també té molts beneficis, que poden millorar la memòria de les persones i millorar els efectes cognitius.

1. El cafè no provoca càncer

L'Organització Mundial de la Salut va publicar una vegada un article que afirmava que beure cafè a temperatura ambient no causa càncer, per la qual cosa no s'ha de classificar com a cancerígen. Els 23 científics de l'organització van arribar a aquesta conclusió després d'analitzar més de 1.000 estudis sobre cafè i càncer. També van dir que beure begudes molt calentes pot provocar càncer d'esòfag.

23 beneficis de beure cafè

(1) Millorar la memòria

Un estudi conjunt de l'Institut Portuguès de Medicina Molecular, l'Institut Nacional Francès de Salut i Investigació Mèdica i altres institucions van trobar que la cafeïna pot orientar els gens de l'envelliment del cervell i frenar l'envelliment del cervell. Beure cafè amb regularitat pot millorar els efectes cognitius i millorar la memòria.

(2) Redueix la inflamació i millora la salut del cor

Un estudi de la Facultat de Medicina de la Universitat de Stanford mostra que una tassa de cafè al matí no només manté la gent desperta, sinó que també ajuda a suprimir la inflamació relacionada amb les malalties del cor. Els investigadors van reclutar més de 100 voluntaris i els van seguir durant més de 10 anys. Van trobar que els voluntaris que van beure una tassa de cafè al matí tenien un cor més saludable.

(3) El cafè pot alleujar la fatiga ocular

Un estudi de la Universitat d'Auckland a Nova Zelanda va trobar que beure cafè pot alleujar la fatiga ocular. Els investigadors van trobar que els voluntaris que van beure cafè durant l'exercici havien restaurat els neurotransmissors i millorat els moviments oculars, però els voluntaris que no van prendre cafè no van tenir aquest efecte. Els investigadors suggereixen que prendre una mica de cafè durant o després de l'exercici pot ajudar a reduir la fatiga ocular i alleujar el dany visual.

Consells per prendre cafè

1. Tria cafè ecològic

Els nutricionistes nord-americans van analitzar que el cafè tradicional sovint conté pesticides, per la qual cosa és millor triar cafè ecològic. Quan escolliu cafè, intenteu no beure cafè especialment barrejat o aromatitzat, ja que molts cafès especialment barrejats tenen aromes artificials afegits, i beure massa augmentarà la càrrega del cos.

2. Sense sucre, nata ni mantega

Una gran tassa de cafè gelat en algunes cadenes de cafè estrangeres conté uns 20 grams de sucre per tassa, i un cafè gelat en un restaurant de menjar ràpid conté uns 30 grams de sucre per tassa. Si beu massa cafè amb alt contingut de sucre, fàcilment provocarà un augment de pes i interferirà amb el metabolisme del cos. Beure cafè sense sucre pot prevenir l'obesitat. Però tingueu en compte que algunes persones no afegeixen sucre al cafè, sinó que afegeixen nata o mantega, o beuen cafè dos en un amb crema. Molts cremes o mantegues no són greixos naturals, i menjar massa afectarà el metabolisme del cos. Si creieu que el cafè negre és massa amarg, podeu afegir una mica de llet per neutralitzar l'amargor del cafè.

3. Compra grans de cafè i tritura'ls tu mateix

Després que els grans de cafè es trobin en pols, les substàncies a l'interior es deterioraran i s'oxiden fàcilment a causa del contacte amb l'oxigen i la humitat, la frescor es reduirà molt i les substàncies antioxidants del cafè poden desaparèixer. Per tant, el millor és comprar grans de cafè crus i després triturar-los en cafè en pols a casa. Això mantindrà el cafè fresc i els antioxidants del cafè serà menys probable que es perdin, conservant així els nutrients del cafè més completament.

Una tassa de cafè al dia es refereix a beure 226 grams de cafè negre al dia, no el cafè gelat que es ven a les cadenes de cafè que té una mica de fruita o xarop de vainilla afegit per a un millor sabor. Per a moltes persones que solien beure 5, 10 o fins i tot 15 tasses de cafè al dia, si volen reduir la quantitat de cafè que beuen a 1 tassa al dia, haurien de fer-ho gradualment. Tanmateix, alguns nutricionistes creuen que si beu massa cafè fins al punt d'experimentar tremolors corporals, alteracions del son o fins i tot sentir-se estressat, vol dir que està bevent massa.

<<:  Què fer si la tovallola es torna dura? Aquí teniu alguns consells

>>:  9 mètodes efectius i ràpids per curar el mal de queixal causat pel vent i el foc

Recomanar articles

Quants graus de febre he de prendre antipirètics?

La febre és un problema molt perjudicial per a la...

Coneixes el temps de descans dels òrgans interns humans?

En la nostra vida diària, hem de descansar prou a...

Quins són els beneficis de menjar fruita de la passió

La fruita de la passió és alhora una fruita i una...

Per què menjar soja provoca pets?

A molta gent li agrada menjar soja, que també és ...

Com triar un paraigua anti-ultraviolat?

Molts amics tenen por de bronzejar-se a l'est...

Puc prendre mel i medicaments junts?

Fa poc vaig veure un tema molt pràctic a Internet...

Les venes abombades són una cosa bona o una cosa dolenta?

Normalment no és bo tenir venes blaves abombades....

El pol·len d'abella pot eliminar el melasma?

La bellesa és un gran problema en la societat act...

Com utilitzar les forques

Totes les dones volen tenir un pentinat preciós i...

Quins són els consells per a la salut de tardor?

Recentment, moltes persones han desenvolupat dive...

Com identificar la maduresa de la jaca

Per a les persones sense experiència, quan compre...

Quins són els efectes i les funcions de l'oli de segó d'arròs?

L'oli de segó d'arròs té un valor nutrici...