A l'estiu calent, realment no voleu sortir Per refrescar-vos, també podeu fer un deliciós gelat de mango a casa. Tot el procés és molt senzill. El més important per fer un gelat suau i delicat és el procés de batre a l'hora de congelar el gelat. Si no ho remeneu, es congelarà en un glaçó. L'objectiu de remenar és evitar que el gelat formi grans cristalls de gel. 1. Separeu la clara i el rovell. Guardeu només el rovell d'ou. 2. Aboqueu 3 rovells d'ou, 130 g de sucre fi i llet en una cassola de llet petita i remeneu-ho uniformement. 3. Escalfeu a foc lent, remenant constantment mentre s'escalfa. Si comença a bullir, retireu-ho immediatament. 4. Després de treure del foc, aboqueu-hi immediatament la nata freda, remeneu-ho uniformement i deixeu-ho refredar immediatament. 5. Afegir sal i extracte de vainilla. Continueu remenant i deixeu-ho refredar. 6. Peleu el mango i el cor i el peseu. 7. Posa la carn de mango en un processador d'aliments i barreja-la amb el puré de mango. (Assegureu-vos de batre'l una estona més per trencar les fibres de mango) 8. Afegiu els 45 g de sucre i el suc de llimona restants al puré de mango i continueu barrejant al robot d'aliments una estona. 9. Aboqueu el puré de mango en un bol gran, tapeu-lo amb paper de plàstic i deixeu-ho refrigerar durant una hora. 10. Després d'esperar una hora, quan el líquid del pas 5 s'hagi refredat completament, aboqueu el puré de mango refrigerat a la cassola de llet que conté la barreja d'ou i llet. Barrejar bé amb la barreja d'ou i llet. 11. Batre amb una batedora elèctrica durant 2 minuts i dividir en dues caixes grans d'emmagatzematge. També es pot dividir en diversos paquets. (Només podeu omplir la meitat del recipient com a màxim, perquè l'hauràs de batre moltes vegades més tard. Si l'omples massa o el recipient és massa petit, no podràs batre'l). 12. Després del muntatge, posar-lo a la nevera perquè es congeli. (Si la vostra nevera té una funció de "congelació ràpida", recordeu utilitzar "congelació ràpida") 13. Congelar fins que comenci a congelar, uns 30-40 minuts. Traieu-lo i bateu-lo amb una batedora una estona, després poseu-lo a la nevera. 14. A continuació, remeneu cada mitja hora. Bateu almenys 4 vegades. 15. Abans de menjar, posa-ho a la nevera durant 10-15 minuts abans de menjar, sap millor! Consells 1. Si pots fer un gelat suau i delicat o no, depèn més del procés de batuda quan es congela el gelat. Si no ho remeneu, es congelarà en un glaçó. L'objectiu de remenar és evitar que el gelat formi grans cristalls de gel. 2. Un altre motiu per batre és deixar que l'aire es barregi al gelat durant el procés de batuda, fent-ne el gust més delicat i lleuger. Així que l'has de batre almenys 4 vegades, almenys! 3. Si les condicions ho permeten, premeu el botó de "congelació ràpida" de la nevera, perquè com més ràpida sigui la velocitat de congelació, menys probabilitats hi haurà de formar grans cristalls. O simplement podeu dividir-lo en diverses porcions i congelar-lo. Les porcions més petites també acceleraran el procés de congelació. És que has de batre més quan pegues. 4. En els 5 primers passos, a l'hora de cuinar la mescla en una cassola de llet, pareu atenció al foc i no la coeu massa. Després de cuinar, assegureu-vos d'abocar la nata immediatament per deixar que la temperatura baixi. 5. Aboqueu-hi directament la nata muntada sense batre. 6. Es recomana no reduir el sucre a la recepta Si el gelat conté menys sucre, el sabor no serà tan suau i delicat després de la congelació. 7. Afegiu-hi sal per a un millor sabor. Però no afegiu massa! |
<<: Quina diferència hi ha entre el blat sarraí i el blat sarraí?
>>: El dany de la retenció de femta és molt greu
Sempre hi ha coses inesperades a la vida, quan le...
Si l'orina es torna groga durant molt de temp...
Algunes noies sempre pensen que els seus llavis n...
Quan la gent està contenta, se sent refrescada i,...
A les nostres vides, sempre hi ha un tipus de per...
Quan rentem la roba, hem de rentar roba de difere...
Què és Myvitamins? Myvitamins és una coneguda marc...
Crec que molta gent no ha sentit mai a parlar del...
La queilitis és una malaltia relativament comuna,...
Què és el portapapers de moda? Style Scrapbook és ...
Els blats de moro són una malaltia de la pell rel...
Per a les persones que tenen mal d'alçada, ha...
Com que els nius d'ocells són relativament ca...
Què és Hughes Hall, Universitat de Cambridge? Hugh...
Què és el web de la Casa Blava? La Casa Blava (청와대...