L'alvère sec és una complicació que es produeix després de l'extracció de la dent, que és causada per la infecció de la ferida, per tant, per evitar l'alvolà seca, cal tenir cura durant l'extracció de la dent, reduir el trauma causat per l'extracció de la dent, utilitzar medicaments per prevenir la infecció després de l'extracció de la dent i prestar atenció a la cura bucal. 1. Prevenció de la presa seca Per evitar l'aparició de l'alveina seca, s'ha de minimitzar el trauma durant el procés d'extracció de la dent. Les plaques òssies bucals i linguals s'han de comprimir per reduir la incisió i les sutures no s'han d'apretar massa o evitar la infecció . 2. Causes de la presa seca La causa pot ser deguda a una lesió, una infecció, una presa excessiva, un subministrament de sang deficient i una disminució de la resistència del pacient. Les troballes histopatològiques inclouen osteïtis superficial o osteomielitis localitzada lleu de la paret de l'alveolar. Extracció de dents (40%): L'extracció de dents és la tècnica de tractament més utilitzada en odontologia. Com que l'extracció de les dents pot causar danys als teixits locals, provocant sagnat, inflor, dolor i altres reaccions, i també pot causar fluctuacions en la pressió arterial, la temperatura corporal i el pols, s'ha de tractar amb precaució. Infecció de la ferida (30%): La infecció en medicina fa referència a les respostes inflamatòries sistèmiques i dels teixits locals causades per patògens com bacteris, virus, fongs i paràsits que envaeixen el cos humà. Un altre factor que causa aquesta malaltia és la infecció de la ferida causada per bacteris orals. 3. Dieta i atenció sanitària ① 50 g de ñame, bullir fins que quedi cruixent, afegir 50 g d'arròs polit, cuinar en farinetes, beure 20 dàtils vermells, 20 polpes de llarganes, bullir en sopa, beure 20 g d'astràgal, bullir en suc espes, 500 g de pollastre jove, cuinar al vapor i una beguda cruixent; el pollastre. L'anterior s'utilitza tant per al tipus de deficiència de Qi com de sang i per al tipus de debilitat de la melsa i l'estómac. ② 250 g de tomàquets (pelats), barrejar amb sucre 5 g de patxuli fresc i Cymbidium fresc, afegir aigua i bullir fins a 1.000 ml, afegir 500 g de cubs de carbassa, cuinar i menjar 20 g de ceba verda (picada a trossos), 300 g de tofu; L'anterior s'utilitza per al tipus de foc de vent i excés de calor. |
>>: Què haurien d'evitar els pacients menjar per alcol sec?
Com tots sabem, la cirurgia de la perforació gàst...
L'esquirol volador també es pot anomenar esqu...
Què és el lloc web Mini? Mini és una famosa marca ...
Quin és el lloc web de l'Associació General d&...
Les càpsules de maleat de trimebutina són un fàrm...
El nostre cos humà és en realitat una màquina sof...
Com tots sabem, el contingut de sal de l'aigu...
L'estómac és una part relativament important ...
Si tens panxells musculars, trobaràs molts obstac...
De fet, el temps dedicat a dormir cada dia no sem...
Els crancs ara estan disponibles en grans quantit...
Què és el grup Russell? El grup Russell és una ali...
Eviteu orinar immediatament després de despertar-...
Què és Rite Aid? Rite Aid és una famosa cadena de ...
La fibrosi hepàtica no és una malaltia causada pe...