A la regió del nord-est, la col, també coneguda com a col·rabo, és una verdura comuna al nord-est a l'hivern, sobretot quan els subministraments escassejaven al nord-est a l'hivern. És a dir, la col i la col són noms diferents per a la mateixa varietat i tenen un alt valor nutritiu i també tenen un alt valor nutritiu al cos i té un efecte bactericida. Introducció a la col La col és una planta de la família de les Crucíferes i del gènere Brassica, i és una varietat de col. També es coneix com a col, col estrangera, col blanca, col rodona, lotus blanc, etc. Herba biennal, coberta de gelada en pols. Les tiges anuals curtes i robustes són carnoses, no ramificades, de color verd o verd grisenc. Hi ha moltes fulles basals, gruixudes i embolicades en capes per formar una esfera. Són oblates, de 10-30 cm o més de diàmetre, i de color blanc lletós o verd clar. Es van originar a la costa mediterrània i van ser introduïdes a la Xina. La col és resistent al fred, resistent a les malalties, molt adaptable, fàcil d'emmagatzemar i transportar, té un alt rendiment i una bona qualitat. Es conrea àmpliament a tota la Xina i és una de les principals hortalisses a la primavera, l'estiu i la tardor al nord-est, nord-oest i nord de la Xina. Valor nutricional de la col 1. La col té un alt contingut en aigua (al voltant del 90%) i baixes calories. No obstant això, les calories de la majoria d'amanides de col triturada són 5 vegades superiors a les de la col pura Com que les amanides sovint contenen condiments rics en oli, les persones que volen perdre pes controlant la seva dieta són els millors per utilitzar condiments baixos en calories. 2. La col és rica en potassi i àcid fòlic, i l'àcid fòlic té un bon efecte preventiu sobre l'anèmia megaloblàstica i les malformacions fetals. 3. El valor nutricional de la col és gairebé el mateix que el de la col xinesa, i el seu contingut en vitamina C és aproximadament el doble. A més, la col és rica en folat, que és un avantatge de les verdures brassica. La col és rica en vitamina C, vitamina E, β-carotè, etc., i el seu contingut total de vitamines és tres vegades superior al dels tomàquets. Els efectes comestibles de la col 1. Esterilització La col fresca té efectes bactericides i antiinflamatoris. Quan tingueu mal de coll, inflor i dolor a causa d'un trauma, mal d'estómac o mal de queixal, podeu beure el suc de col o aplicar-lo a la zona afectada. 2. Anti-càncer Pel que fa a la protecció dels indicadors de vida dels pacients amb càncer, la col ocupa el cinquè lloc entre les verdures contra el càncer, que és força destacada. 3. Millora la digestió Menjar més col pot augmentar la gana, afavorir la digestió i prevenir el restrenyiment. La col també és un aliment ideal per als pacients amb diabetis i obesitat. 4. Potenciar la funció immune del cos Pot millorar la immunitat humana i prevenir els refredats. |
<<: Símptomes de fred i humitat a l'estómac
>>: Com tenir cura del refredat de l'estómac
Els bolets shiitake són un fong comestible baix e...
De fet, el nitrit és força comú a la nostra vida ...
Sabem que l'embaràs és bastant dolorós per a ...
Si hi ha taques de te a la roba blanca, de vegade...
L'encefalitis és una malaltia inflamatòria ca...
Pel que fa al raspat, tothom ho coneix, i fins i ...
Les persones amb sucre en la sang alta han de pre...
Es diu que algunes persones experimentaran algune...
Si tens mal d'estómac després de menjar plàta...
Les persones que sempre senten que les seves femt...
La varicel·la és molt contagiosa, i la majoria de...
Com eliminar de forma ràpida i eficaç l'escal...
Sota la influència d'una pressió tremenda, el...
En general, els adults no són al·lèrgics als ous ...
Si es cau un petit tros de la dent, pot ser que l...