Diferència entre col-rave i col

Diferència entre col-rave i col

A la regió del nord-est, la col, també coneguda com a col·rabo, és una verdura comuna al nord-est a l'hivern, sobretot quan els subministraments escassejaven al nord-est a l'hivern. És a dir, la col i la col són noms diferents per a la mateixa varietat i tenen un alt valor nutritiu i també tenen un alt valor nutritiu al cos i té un efecte bactericida.

Introducció a la col

La col és una planta de la família de les Crucíferes i del gènere Brassica, i és una varietat de col. També es coneix com a col, col estrangera, col blanca, col rodona, lotus blanc, etc. Herba biennal, coberta de gelada en pols. Les tiges anuals curtes i robustes són carnoses, no ramificades, de color verd o verd grisenc. Hi ha moltes fulles basals, gruixudes i embolicades en capes per formar una esfera. Són oblates, de 10-30 cm o més de diàmetre, i de color blanc lletós o verd clar. Es van originar a la costa mediterrània i van ser introduïdes a la Xina. La col és resistent al fred, resistent a les malalties, molt adaptable, fàcil d'emmagatzemar i transportar, té un alt rendiment i una bona qualitat. Es conrea àmpliament a tota la Xina i és una de les principals hortalisses a la primavera, l'estiu i la tardor al nord-est, nord-oest i nord de la Xina.

Valor nutricional de la col

1. La col té un alt contingut en aigua (al voltant del 90%) i baixes calories. No obstant això, les calories de la majoria d'amanides de col triturada són 5 vegades superiors a les de la col pura Com que les amanides sovint contenen condiments rics en oli, les persones que volen perdre pes controlant la seva dieta són els millors per utilitzar condiments baixos en calories.

2. La col és rica en potassi i àcid fòlic, i l'àcid fòlic té un bon efecte preventiu sobre l'anèmia megaloblàstica i les malformacions fetals.

3. El valor nutricional de la col és gairebé el mateix que el de la col xinesa, i el seu contingut en vitamina C és aproximadament el doble. A més, la col és rica en folat, que és un avantatge de les verdures brassica. La col és rica en vitamina C, vitamina E, β-carotè, etc., i el seu contingut total de vitamines és tres vegades superior al dels tomàquets.

Els efectes comestibles de la col

1. Esterilització

La col fresca té efectes bactericides i antiinflamatoris. Quan tingueu mal de coll, inflor i dolor a causa d'un trauma, mal d'estómac o mal de queixal, podeu beure el suc de col o aplicar-lo a la zona afectada.

2. Anti-càncer

Pel que fa a la protecció dels indicadors de vida dels pacients amb càncer, la col ocupa el cinquè lloc entre les verdures contra el càncer, que és força destacada.

3. Millora la digestió

Menjar més col pot augmentar la gana, afavorir la digestió i prevenir el restrenyiment. La col també és un aliment ideal per als pacients amb diabetis i obesitat.

4. Potenciar la funció immune del cos

Pot millorar la immunitat humana i prevenir els refredats.

<<:  Símptomes de fred i humitat a l'estómac

>>:  Com tenir cura del refredat de l'estómac

Recomanar articles

Diferències entre les dents de fulla caduca i les dents permanents

Quan som un embrió petit, comencen a aparèixer le...

Què fer si tens menys cabell? 5 maneres de millorar eficaçment

Un cabell negre i gruixut pot millorar a l'in...

Com fumar el menys nociu per al teu cos

Tots sabem que fumar és molt perjudicial per a l&...

Pot prendre un bany i suar eliminar la humitat?

Prendre un bany i suar pot ajudar a eliminar la h...

Urticària artificial

L'urticària artificial és una malaltia de la ...

Què passa amb ScotRail? Ressenyes de ScotRail i informació del lloc web

Què és el lloc web de ScotRail? ScotRail és una fa...

Què fer si el nus aòrtic està calcificat?

La calcificació aòrtica és una manifestació de l&...

Quins són els millors tractaments dietètics per a la febre viral i els refredats?

El refredat viral també és un tipus de refredat c...

Com prevenir l'asma a l'hivern? Com prevenir i tractar l'asma a l'hivern

L'asma és una malaltia al·lèrgica freqüent en...