Alguns amics tenen alguns malentesos sobre la pell de gambes i les gambes seques, i pensen que les gambes seques són pells de gambes. De fet, les gambes seques tenen una forma més petita que les gambes seques, perquè les gambes seques es fan amb gambes de cabell cuites i seques a l'oceà, mentre que les gambes seques es fan amb gambes. 1. La diferència entre gambes seques, gambes seques, carn de gambes i gambes seques: Gamba: totes les gambes cultivades a l'aigua, bullides, assecades i pelades. Gamba: la part pelada i sense cap de gambeta fresca cultivada a totes les aigües. Gamba seca: es refereix específicament a la part de gambeta cultivada en aigua de mar que es cou, s'asseca, es pela i se li treu el cap. Pell de gambes: Elaborada amb gambes cultivades a l'oceà, cuinades i assecades. En segon lloc, el mètode de selecció de gambes seques: Els requisits de qualitat de les gambes seques són que siguin grans i uniformes, amb el cos ferm i gruixut, el cap i la cua complets, de color blanc o lleugerament groc, brillants, de salinitat lleugera, lliures de segó de gambes, lliures d'impureses, i sentir-se secs i no enganxosos. La pell de gambes normalment es divideix en tres graus. Les gambes seques de primer grau han de tenir més de 2 cm de llarg, grans i tallades a rodanxes, lleugerament salades, de color groc-blanc, seques, delicioses, lliures d'impureses, i no més del 10% d'elles han de ser sense cap o cua completa. La longitud del cos de la pell de gambes de segon nivell és inferior a 2 cm En general, la pell de gambes no és molt neta (els que tenen el cap i la cua incomplets no han de superar el 25%), sense impureses, de color lleugerament més fosc i lleugerament més pesats en sal. Pell de gambeta de tercer grau, en general, les peces de gambes són desiguals de longitud (més del 25% tenen cap i cua incomplets), es trenquen majoritàriament, tenen impureses i se senten humides al tacte. La pell de gambes es pot dividir en dos tipus: pell de gambes secada al sol crua i pell de gambes assecada al sol cuita. El primer és lliure de sal, lleugerament assecat al sol, molt fresc i no propens a la humitat ni a la floridura. Aquest últim es bull amb sal, s'escorre i s'asseca, i encara conserva el seu sabor fresc. Quan s'emmagatzemen, els dos tipus de gambes seques no es poden barrejar. Emmagatzemar-los per separat pot conservar el seu sabor original. |
<<: Quines són les causes de l'angina de pit espontània?
>>: La gamba seca és alta en calories, quins nutrients té?
La placenta d'ovella pot tenir un molt bon ef...
Què és l'Hospital St Thomas? St Thomas' Ho...
El tipus més comú de gastroenteritis és aguda. Pe...
1. Abans de tallar les ungles, els pacients hauri...
Els limfòcits són un tipus de glòbuls blancs rela...
Un cop apareixen els símptomes d'envermellime...
El càncer de pulmó és una malaltia física relativ...
Societat Americana de Proves i Materials_Què és AS...
En el nostre dia a dia, sempre ens preocupa una m...
El nom d'Aili Eye Drops sona molt bonic. L...
Els nadons estan en període de creixement i desen...
Molts dels nostres amics tenen l'hàbit de beu...
La prevenció de la febre aftosa s'ha de dur a...
Quin és el lloc web de Brazil JBS? JBS SA és l'...
Quin és el lloc web de la Universitat de París VII...