La societat actual és diferent de les d'abans. Moltes malalties es poden tractar mitjançant la dietètica. (1) Farinetes de porro 30 grams de porro, 100 grams d'arròs polit Renteu el porro, esbandiu l'arròs polit, poseu el porro i l'arròs polit en una olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, deixeu-ho bullir fins que l'arròs estigui suau i es converteixi en farinetes Menja dues vegades al dia per esmorzar i sopar. (2) Farinetes de blat de moro 50 grams de farina de blat de moro i 100 grams d'arròs polit, poseu la farina de blat de moro en un bol, afegiu-hi aigua bullida freda per diluir l'arròs, poseu-lo a l'olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, deixeu-ho bullir a foc lent i deixeu-ho coure fins que l'arròs estigui ben cuit i es cogui el 90%. és suau. Menja 2 àpats al dia per esmorzar i sopar. (3) Tofu estofat amb fongs 15 g de fong negre 15 grams de fongs negres, 60 grams de tofu, 15 grams de ceba i all, 1 gram de pebre de Sichuan, 3 grams de pebrot i una quantitat adequada d'oli vegetal Escalfeu la paella, afegiu-hi oli vegetal i, quan estigui al 60%, afegiu-hi el tofu i deixeu-ho coure durant deu minuts. Grans de pebre de Sichuan, ceba, all i altres condiments i sofregir uniformement. (4) Sopa d'api i dàtil vermell Bullir 5 arrels d'api i 10 dàtils vermells en aigua i beure la sopa dues vegades al dia. (5) Congee de fideus d'arç Traieu el nucli de 5 lledons vermells i talleu-los a trossos petits. Barregeu-los amb 1 cullerada de mel i afegiu-los a la farina de blat de moro. (6) Farinetes de Kelp Vint-i-cinc grams d'algues seques, cuinar farinetes amb arròs, afegir sal, MSG, oli de sèsam, condimentar aliments, prendre-ho cada matí. (7) Beguda de crisantem i arç Prendre 15-20 g cadascun de crisantem i arç cru, decotar-los en aigua o remullar amb aigua bullint, una dosi al dia, beure en comptes de te, dues vegades al dia. (8) Farinetes de fideus de llimona Talleu 1 llimona a rodanxes, remulleu-la amb 3 cullerades de mel, preneu-ne 5 rodanxes cada vegada i afegiu-la a la farina de blat de moro. (9) Sopa d'algues i soja 30 grams cadascun d'algues i algues, 150-200 grams de soja, cuinar a la sopa, afegir la quantitat adequada de condiment i beure. És adequat per a persones amb malaltia coronària, hiperlipèmia i hipertensió. (10) Farinetes d'all Bulliu 30 grams d'all morat en aigua bullint durant 1 minut, després traieu les farinetes d'all amb 100 grams d'arròs polit, poseu-hi l'all a la farina i es pot menjar al matí i al vespre. |
<<: La gamba seca és alta en calories, quins nutrients té?
>>: Els efectes de la norepinefrina, efectes sorprenents
La paraplegia és una malaltia crònica que és més ...
Com es transmet la malaltia de mans, peus i boca:...
També podeu fer l'essència. La seva fórmula é...
Moltes persones no poden trobar la veritable raó ...
Algunes persones troben accidentalment alguns cop...
Els nòduls de goll són una malaltia de la qual so...
Quin és el lloc web de Rosie Jones? Rosie Jones és...
És possible que els símptomes del càncer no sigui...
Quina és la web de Troyes Higher Business School? ...
Què és SkyRock Blog? SkyRock és el lloc de blocs m...
Hi ha molts motius per a la tos. La tos és molt i...
La dieta és molt important per als pacients amb r...
Evitar la flacidesa de la pell de la cara és molt...
Quin és el lloc web de la Universitat Piji? La Uni...
A la vida real, el mal alè és un problema molt mo...