La societat actual és diferent de les d'abans. Moltes malalties es poden tractar mitjançant la dietètica. (1) Farinetes de porro 30 grams de porro, 100 grams d'arròs polit Renteu el porro, esbandiu l'arròs polit, poseu el porro i l'arròs polit en una olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, deixeu-ho bullir fins que l'arròs estigui suau i es converteixi en farinetes Menja dues vegades al dia per esmorzar i sopar. (2) Farinetes de blat de moro 50 grams de farina de blat de moro i 100 grams d'arròs polit, poseu la farina de blat de moro en un bol, afegiu-hi aigua bullida freda per diluir l'arròs, poseu-lo a l'olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, deixeu-ho bullir a foc lent i deixeu-ho coure fins que l'arròs estigui ben cuit i es cogui el 90%. és suau. Menja 2 àpats al dia per esmorzar i sopar. (3) Tofu estofat amb fongs 15 g de fong negre 15 grams de fongs negres, 60 grams de tofu, 15 grams de ceba i all, 1 gram de pebre de Sichuan, 3 grams de pebrot i una quantitat adequada d'oli vegetal Escalfeu la paella, afegiu-hi oli vegetal i, quan estigui al 60%, afegiu-hi el tofu i deixeu-ho coure durant deu minuts. Grans de pebre de Sichuan, ceba, all i altres condiments i sofregir uniformement. (4) Sopa d'api i dàtil vermell Bullir 5 arrels d'api i 10 dàtils vermells en aigua i beure la sopa dues vegades al dia. (5) Congee de fideus d'arç Traieu el nucli de 5 lledons vermells i talleu-los a trossos petits. Barregeu-los amb 1 cullerada de mel i afegiu-los a la farina de blat de moro. (6) Farinetes de Kelp Vint-i-cinc grams d'algues seques, cuinar farinetes amb arròs, afegir sal, MSG, oli de sèsam, condimentar aliments, prendre-ho cada matí. (7) Beguda de crisantem i arç Prendre 15-20 g cadascun de crisantem i arç cru, decotar-los en aigua o remullar amb aigua bullint, una dosi al dia, beure en comptes de te, dues vegades al dia. (8) Farinetes de fideus de llimona Talleu 1 llimona a rodanxes, remulleu-la amb 3 cullerades de mel, preneu-ne 5 rodanxes cada vegada i afegiu-la a la farina de blat de moro. (9) Sopa d'algues i soja 30 grams cadascun d'algues i algues, 150-200 grams de soja, cuinar a la sopa, afegir la quantitat adequada de condiment i beure. És adequat per a persones amb malaltia coronària, hiperlipèmia i hipertensió. (10) Farinetes d'all Bulliu 30 grams d'all morat en aigua bullint durant 1 minut, després traieu les farinetes d'all amb 100 grams d'arròs polit, poseu-hi l'all a la farina i es pot menjar al matí i al vespre. |
<<: La gamba seca és alta en calories, quins nutrients té?
>>: Els efectes de la norepinefrina, efectes sorprenents
Tots sabem que hi ha molts tipus d'avortament...
Amb el desenvolupament continu de la societat, el...
A la vida diària, les persones es poden sotmetre ...
Parlant de seqüeles, molta gent retrairà inconsci...
La fístula anal és una malaltia anorectal molt fr...
La supuració de l'oïda és una manifestació co...
Pel que fa a la prevenció de la grip de primavera...
La bellesa de les dents és un problema que preocu...
Els puffs en pols són molt comuns. Són una eina a...
L'aparició de fatiga visual tindrà un cert im...
Moltes persones pateixen mares i mares, que és un...
Tots entrem en contacte amb la llet a la nostra v...
La insuficiència cardíaca es refereix a un dany g...
Hi ha glòbuls vermells i glòbuls blancs en els co...
Hi ha moltes malalties comunes a la vida. Diferen...