La societat actual és diferent de les d'abans. Moltes malalties es poden tractar mitjançant la dietètica. (1) Farinetes de porro 30 grams de porro, 100 grams d'arròs polit Renteu el porro, esbandiu l'arròs polit, poseu el porro i l'arròs polit en una olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, deixeu-ho bullir fins que l'arròs estigui suau i es converteixi en farinetes Menja dues vegades al dia per esmorzar i sopar. (2) Farinetes de blat de moro 50 grams de farina de blat de moro i 100 grams d'arròs polit, poseu la farina de blat de moro en un bol, afegiu-hi aigua bullida freda per diluir l'arròs, poseu-lo a l'olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, deixeu-ho bullir a foc lent i deixeu-ho coure fins que l'arròs estigui ben cuit i es cogui el 90%. és suau. Menja 2 àpats al dia per esmorzar i sopar. (3) Tofu estofat amb fongs 15 g de fong negre 15 grams de fongs negres, 60 grams de tofu, 15 grams de ceba i all, 1 gram de pebre de Sichuan, 3 grams de pebrot i una quantitat adequada d'oli vegetal Escalfeu la paella, afegiu-hi oli vegetal i, quan estigui al 60%, afegiu-hi el tofu i deixeu-ho coure durant deu minuts. Grans de pebre de Sichuan, ceba, all i altres condiments i sofregir uniformement. (4) Sopa d'api i dàtil vermell Bullir 5 arrels d'api i 10 dàtils vermells en aigua i beure la sopa dues vegades al dia. (5) Congee de fideus d'arç Traieu el nucli de 5 lledons vermells i talleu-los a trossos petits. Barregeu-los amb 1 cullerada de mel i afegiu-los a la farina de blat de moro. (6) Farinetes de Kelp Vint-i-cinc grams d'algues seques, cuinar farinetes amb arròs, afegir sal, MSG, oli de sèsam, condimentar aliments, prendre-ho cada matí. (7) Beguda de crisantem i arç Prendre 15-20 g cadascun de crisantem i arç cru, decotar-los en aigua o remullar amb aigua bullint, una dosi al dia, beure en comptes de te, dues vegades al dia. (8) Farinetes de fideus de llimona Talleu 1 llimona a rodanxes, remulleu-la amb 3 cullerades de mel, preneu-ne 5 rodanxes cada vegada i afegiu-la a la farina de blat de moro. (9) Sopa d'algues i soja 30 grams cadascun d'algues i algues, 150-200 grams de soja, cuinar a la sopa, afegir la quantitat adequada de condiment i beure. És adequat per a persones amb malaltia coronària, hiperlipèmia i hipertensió. (10) Farinetes d'all Bulliu 30 grams d'all morat en aigua bullint durant 1 minut, després traieu les farinetes d'all amb 100 grams d'arròs polit, poseu-hi l'all a la farina i es pot menjar al matí i al vespre. |
<<: La gamba seca és alta en calories, quins nutrients té?
>>: Els efectes de la norepinefrina, efectes sorprenents
La tuberculosi limfàtica en realitat no és una ma...
Crec que totes les amigues presten molta atenció ...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Utrech...
Els homes són reticents a parlar del problema de ...
Molts criadors de pollastre opten per alimentar e...
Quin és el lloc web del Ministeri Federal de Finan...
Tant si tens en compte la imatge externa com per ...
Què és el lloc web de la Universitat de Surugadai?...
Les ungles són molt importants per a la salut de ...
Què és el lloc web Ito-Yokado? Ito Yokado (japonès...
La riboflavina és un element essencial per al cos...
El trauma és una causa molt freqüent d'hemorr...
Avui en dia, molts pares no presten atenció a la ...
Quan les transaminases del nostre organisme són n...
Què és el lloc web de Nu Skin? Nu Skin és una empr...