Apreneu els quatre passos per dominar el mètode d'elaboració d'oli de sèsam

Apreneu els quatre passos per dominar el mètode d'elaboració d'oli de sèsam

Gairebé totes les llars tenen oli de sèsam com a condiment pot millorar el color, l'aroma i el sabor dels plats. El procés de producció d'oli de sèsam és molt tradicional. L'oli de sèsam d'alta qualitat requereix primer llavors de sèsam d'alta qualitat, que després es processen acuradament mitjançant diversos procediments clàssics. Si tens a casa un molinet o un molí de pedra tradicional, pots provar de moldre tu mateix oli de sèsam segons el mètode tradicional de l'oli de sèsam.

1. Procediments operatius d'esbandida de sèsam

1. Primer, aboqueu les llavors de sèsam a l'olla de rentat de llavors, afegiu-hi prou aigua per remullar les llavors de sèsam a 10 cm d'alçada, després feu servir un colador per remenar les llavors de sèsam cap endavant i cap enrere perquè la terra i les impureses de pedra s'hidratin i s'assentin.

2. Després de 10 minuts de remull, traieu les llavors de sèsam i poseu-les en una cistella de bambú per escórrer l'aigua.

3. Aneu amb compte de no posar pedres ni altres deixalles a la cistella de bambú quan tregueu, i netegeu les llavors de sèsam al fons de l'olla per evitar que brotin les llavors de sèsam restants.

4. A la primavera i l'estiu, com que la temperatura ambient és massa alta, les llavors de sèsam no es poden conservar durant la nit per evitar que brotin i afectin el rendiment d'oli.

5. Si les condicions ho permeten, podeu utilitzar un tamís d'aire per eliminar les fulles i altres impureses abans de treure'ls.

2. Procediments d'operació de fregit de sèsam

1. En primer lloc, deixeu el wok al ralentí durant 1 minut i comproveu si hi ha soroll del motor. Després d'assegurar-vos que no hi ha cap anomalia, podeu encendre el sistema de calefacció i preescalfar durant 10 minuts abans de posar les llavors de sèsam al wok.

2. Assegureu-vos d'utilitzar el foc alt al principi Després que les llavors de sèsam es tornin grogues, deixeu-ho coure durant 20 minuts.

3. La millor temperatura de mòlta del molí de pedra és quan es torna vermell violeta. Això és el que sovint diem: "Preferiria tenir la fragància d'oli de sèsam, però sucre moreno a dins i gelat per fora".

4. Quan la calor arribi al nivell adequat, aboqueu 2 cullerades i mitja d'aigua al wok per refredar-lo perquè la temperatura no pugi més.

5. Posa les llavors de sèsam torrades a la pantalla vibrant per a la cribratge, refredament, eliminació de fum, eliminació de pols, etc.

6. Posa les llavors de sèsam cuit processades en una cistella de venda i transfereix-les a la sala de mòlta.

3. Procediments operatius de trituració de sèsam

1. Primer comproveu si la tremuja està ben col·locada. Només quan no hi ha res a la molí es pot carregar materials i començar la molí.

2. Per ajustar la gruixuda del molí de pedra, introduïu pals de bambú al forat de mòlta. Si és massa ràpid, introduïu més pals de bambú, en cas contrari, introduïu menys pals de bambú.

3. La tremuja ha d'anar equipada amb un imant i comprovar cada torn si hi ha blocs de ferro i altres residus.

4. Comproveu regularment l'oli lubricant, les corretges, etc. afegits al diferencial.

5. Aneu amb compte a l'hora d'afegir llavors de sèsam per evitar que el molí de pedra giri i es faci mal al vostre cos.

6. Abans de sortir de la feina, les llavors de sèsam de la tremuja s'han de netejar per evitar l'absorció d'humitat.

4. Procediments d'operació d'extracció d'oli

1. Engegueu el motor i remeneu la barreja de residus d'oli a l'olla durant 2 minuts.

2. Primer afegiu el 70% del volum total d'aigua bullint (90-98 ℃), remeneu ràpidament i manualment durant 20 minuts.

3. Afegiu aigua per segona vegada, amb el volum total d'aigua al voltant del 20%. Després de remenar durant 15 minuts, sortirà oli.

4. Afegiu-hi un 10% de l'aigua total Aquesta vegada cal anar amb compte i no afegir-hi més a cegues, sinó no es produirà oli.

5. El contingut total d'aigua és generalment de 75 a 85 quilos per cada 100 quilos de sèsam, depenent de l'origen del sèsam.

6. Després de remenar, deixeu la forquilla de remenar i pengeu la carbassa per batre-la Tingueu en compte que al principi ha de quedar tèrbola i després poc profunda, que trigarà unes 3 hores.

7. Després de descremar l'oli, els residus d'oli s'han de netejar a temps per evitar el deteriorament i el canvi de gust.

<<:  La morfina pot tractar l'angina de pit?

>>:  Què és la narcolèpsia i quines són les seves manifestacions clíniques

Recomanar articles

Què he de fer si tinc secreció nasal a causa d'un refredat?

Els refredats són molt freqüents i són malalties ...

Quina és la raó del dolor al nas

La rosàcia és el que normalment anomenem el fenom...

Com millorar la qualitat del son, el mètode més important

Tots sabem que un somni adequat té un impacte mol...

Què fer si la humitat a casa és massa alta

Si la casa està molt humida, cal ventilar-la a te...

Com emmagatzemar les pomes de cera

Crec que algunes persones estan familiaritzades a...

Com blanquejar la pell naturalment fosca?

Algunes persones neixen amb la pell més fosca, ai...

Què passa amb FM Logistics? Revisions i informació del lloc web de Fuma Logistics

Quina és la web de Fuma Logistics? FM Logistic és ...

Efectes del te de longevitat de la vinya d'os negre

El te de longevitat de la vinya negra és un te pe...

Com rentar la tinta de la roba?

En general, els nens no presten molta atenció a l...

Els símptomes de les varius als turmells són així

Tot i que les varius als turmells no són molt fre...

Com identificar la fusta d'agar

Sabem que la fusta d'agar és molt cara al mer...

És millor corregir la mossegada creuada dels nens abans que tard!

La correcció d'ortodòncia per a la mossegada ...

Quins són els criteris de diagnòstic de la urèmia?

El desenvolupament de la urèmia és molt lent. Es ...