Apreneu els quatre passos per dominar el mètode d'elaboració d'oli de sèsam

Apreneu els quatre passos per dominar el mètode d'elaboració d'oli de sèsam

Gairebé totes les llars tenen oli de sèsam com a condiment pot millorar el color, l'aroma i el sabor dels plats. El procés de producció d'oli de sèsam és molt tradicional. L'oli de sèsam d'alta qualitat requereix primer llavors de sèsam d'alta qualitat, que després es processen acuradament mitjançant diversos procediments clàssics. Si tens a casa un molinet o un molí de pedra tradicional, pots provar de moldre tu mateix oli de sèsam segons el mètode tradicional de l'oli de sèsam.

1. Procediments operatius d'esbandida de sèsam

1. Primer, aboqueu les llavors de sèsam a l'olla de rentat de llavors, afegiu-hi prou aigua per remullar les llavors de sèsam a 10 cm d'alçada, després feu servir un colador per remenar les llavors de sèsam cap endavant i cap enrere perquè la terra i les impureses de pedra s'hidratin i s'assentin.

2. Després de 10 minuts de remull, traieu les llavors de sèsam i poseu-les en una cistella de bambú per escórrer l'aigua.

3. Aneu amb compte de no posar pedres ni altres deixalles a la cistella de bambú quan tregueu, i netegeu les llavors de sèsam al fons de l'olla per evitar que brotin les llavors de sèsam restants.

4. A la primavera i l'estiu, com que la temperatura ambient és massa alta, les llavors de sèsam no es poden conservar durant la nit per evitar que brotin i afectin el rendiment d'oli.

5. Si les condicions ho permeten, podeu utilitzar un tamís d'aire per eliminar les fulles i altres impureses abans de treure'ls.

2. Procediments d'operació de fregit de sèsam

1. En primer lloc, deixeu el wok al ralentí durant 1 minut i comproveu si hi ha soroll del motor. Després d'assegurar-vos que no hi ha cap anomalia, podeu encendre el sistema de calefacció i preescalfar durant 10 minuts abans de posar les llavors de sèsam al wok.

2. Assegureu-vos d'utilitzar el foc alt al principi Després que les llavors de sèsam es tornin grogues, deixeu-ho coure durant 20 minuts.

3. La millor temperatura de mòlta del molí de pedra és quan es torna vermell violeta. Això és el que sovint diem: "Preferiria tenir la fragància d'oli de sèsam, però sucre moreno a dins i gelat per fora".

4. Quan la calor arribi al nivell adequat, aboqueu 2 cullerades i mitja d'aigua al wok per refredar-lo perquè la temperatura no pugi més.

5. Posa les llavors de sèsam torrades a la pantalla vibrant per a la cribratge, refredament, eliminació de fum, eliminació de pols, etc.

6. Posa les llavors de sèsam cuit processades en una cistella de venda i transfereix-les a la sala de mòlta.

3. Procediments operatius de trituració de sèsam

1. Primer comproveu si la tremuja està ben col·locada. Només quan no hi ha res a la molí es pot carregar materials i començar la molí.

2. Per ajustar la gruixuda del molí de pedra, introduïu pals de bambú al forat de mòlta. Si és massa ràpid, introduïu més pals de bambú, en cas contrari, introduïu menys pals de bambú.

3. La tremuja ha d'anar equipada amb un imant i comprovar cada torn si hi ha blocs de ferro i altres residus.

4. Comproveu regularment l'oli lubricant, les corretges, etc. afegits al diferencial.

5. Aneu amb compte a l'hora d'afegir llavors de sèsam per evitar que el molí de pedra giri i es faci mal al vostre cos.

6. Abans de sortir de la feina, les llavors de sèsam de la tremuja s'han de netejar per evitar l'absorció d'humitat.

4. Procediments d'operació d'extracció d'oli

1. Engegueu el motor i remeneu la barreja de residus d'oli a l'olla durant 2 minuts.

2. Primer afegiu el 70% del volum total d'aigua bullint (90-98 ℃), remeneu ràpidament i manualment durant 20 minuts.

3. Afegiu aigua per segona vegada, amb el volum total d'aigua al voltant del 20%. Després de remenar durant 15 minuts, sortirà oli.

4. Afegiu-hi un 10% de l'aigua total Aquesta vegada cal anar amb compte i no afegir-hi més a cegues, sinó no es produirà oli.

5. El contingut total d'aigua és generalment de 75 a 85 quilos per cada 100 quilos de sèsam, depenent de l'origen del sèsam.

6. Després de remenar, deixeu la forquilla de remenar i pengeu la carbassa per batre-la Tingueu en compte que al principi ha de quedar tèrbola i després poc profunda, que trigarà unes 3 hores.

7. Després de descremar l'oli, els residus d'oli s'han de netejar a temps per evitar el deteriorament i el canvi de gust.

<<:  La morfina pot tractar l'angina de pit?

>>:  Què és la narcolèpsia i quines són les seves manifestacions clíniques

Recomanar articles

Quina llet en pols conté lactoferrina

Avui en dia, moltes llets en pols són riques en l...

Quants tipus de nefritis crònica hi ha?

La nefritis és la malaltia més freqüent dels òrga...

Com obrir el meridià de la bufeta

Els meridians són un terme utilitzat en la medici...

Els perills de la natació per a la rinitis al·lèrgica

La rinitis al·lèrgica és un símptoma més greu i m...

Les gambes borratxes tenen paràsits?

Les gambes borratxos són un aliment molt deliciós...

Què causa marejos, tinnitus, fatiga i fatiga fàcil?

Molts dels nostres amics tenen un ritme de vida m...

Per què em fa mal l'esquena després de despertar-me?

Si sents dolor a la meitat de l'esquena al ll...

Què tal Google Japan? Ressenyes de Google Japan i informació del lloc web

Què és Google Japan? Una branca del motor de cerca...

Com eliminar les taques d'oli de la roba?

Portar roba nova és una cosa agradable, però seri...

Paràsits a l'estómac dels peixos

Els xinesos són molt especials a l'hora de me...

Puc menjar astragalus durant la menstruació?

Avui en dia, cada cop més gent és conscient del p...

Per què em fa mal el pit? Aquests poden ser els motius

El dolor toràcic és un símptoma clínic comú Molte...

Set tabús al matí

Eviteu orinar immediatament després de despertar-...

Amb quina freqüència he de prendre un bany Yaoyu?

Com a tipus de bany medicinal comú, el bany Yao e...