Es pot menjar all agredolç quan es torna verd? Com ​​fer-lo?

Es pot menjar all agredolç quan es torna verd? Com ​​fer-lo?

El costum de menjar all agredolç és popular a tot el país. Es diu all de sucre a la regió de Jiangnan i all de Laba a la regió del nord-est. Hi ha molts beneficis per mantenir una mica d'all agredolç a casa Pot matar els bacteris, prevenir la grip i millorar la immunitat. No obstant això, trobareu que l'all agredolç es tornarà verd després d'haver estat en vinagre durant un període de temps. És normal que el menjareu?

1. Es pot menjar all agredolç quan es torna verd?

El verd és una reacció bioquímica entre all i vinagre a baixes temperatures, que el fa comestible per al públic. Hi ha algunes substàncies actives amagades a l'all Sota l'acció dels enzims, aquestes substàncies es convertiran en alicina. L'alicina és una bona cosa. Té efectes antioxidants i anti-envelliment. Per tant, menjar all agredolç té certs beneficis per a la salut. No obstant això, l'allicina prefereix les temperatures baixes i la temperatura és més baixa durant el festival de Laba durant l'any, de manera que és més probable que els alls amargs i dolços es tornin verds en aquest moment.

La investigació ha descobert que el pigment verd de l'"all agredolç" està compost en realitat per un pigment blau que es genera primer i un pigment groc que es genera després. El procés de transformació de la producció de pigments és que l'alliina es produeix primer i després es converteix en alicina. El temps de producció de l'alicina és molt curt i es converteix en alicina. Durant el procés de processament de l'all, hi ha hagut informes, tant a casa com a l'estranger, que la pasta d'all es torna verda. El pigment verd produït no és la clorofil·la comuna, sinó el mateix component de pigment verd que l'all agredolç tradicional xinès.

2. Com menjar all agredolç

Ingredients: 6 quilos d'all nou, 4 quilos de vinagre, 200 grams de sucre moreno (es pot ajustar segons el gust personal) i dues cullerades de sal (no massa, serà desagradable si és massa salat).

Mètode: Traieu la pell per revelar els grans d'all. Talleu les arrels, netegeu els brots d'all, deixeu-los en remull en aigua neta durant la nit per eliminar el gust picant de l'all i, a continuació, assequeu-los. Bullir el vinagre, el sucre moreno i la sal durant 1-2 minuts. Posa l'all a l'ampolla. Deixeu refredar el suc de vinagre, assegureu-vos que estigui completament refredat i aboqueu-lo en una ampolla. Remullar els alls sencers en vinagre. Assegureu-vos de segellar i tapar bé. Es pot obrir i menjar al cap d'un mes.

<<:  Quin medicament he de prendre si el meu colesterol de lipoproteïnes de baixa densitat és massa alt?

>>:  Com tractar les malalties del cor durant l'embaràs

Recomanar articles

Què he de fer si la nevera fa una olor estranya? Ensenyeu-vos a eliminar

La nevera és un aparell domèstic imprescindible a...

Sis maneres de dormir més fàcil en nits caloroses i suadores

Dormir a l'estiu és incòmode. Les temperature...

Quines són les funcions principals de la pols mineral?

Amb la millora gradual del nivell de vida, la gen...

És efectiu el líquid per al creixement del cabell de ginseng?

Molta gent creu que el ginseng té un cert efecte ...

Què fer amb els càlculs biliars a la gent gran

Els càlculs biliars són un símptoma habitual en l...

Quines són les opcions de tractament per a les varius?

Estar quiet durant molt de temps pot conduir fàci...

Si teniu febre, premeu aquesta part

La manifestació d'una ira excessiva A la vida...

Què són les nous de macadàmia?

Què és la nou de macadàmia? És evident que la nou...

Els grans dels meus ulls són orgullós?

Els símptomes dels grans a les cantonades dels ul...

Què fer amb el dolor de les varius

Les varius són molt freqüents en la pràctica clín...

Com eliminar les taques d'òxid de la roba?

A la vida diària, si no tens cura, és fàcil oxida...

Quins són els beneficis de beure flors fresques de Sophora japonica a l'aigua?

Les flors de Sophora tenen un gust dolç i són un ...

Quina malaltia causa sang a l'orina?

L'hematúria a l'orina es coneix comunamen...