Es pot menjar all agredolç quan es torna verd? Com ​​fer-lo?

Es pot menjar all agredolç quan es torna verd? Com ​​fer-lo?

El costum de menjar all agredolç és popular a tot el país. Es diu all de sucre a la regió de Jiangnan i all de Laba a la regió del nord-est. Hi ha molts beneficis per mantenir una mica d'all agredolç a casa Pot matar els bacteris, prevenir la grip i millorar la immunitat. No obstant això, trobareu que l'all agredolç es tornarà verd després d'haver estat en vinagre durant un període de temps. És normal que el menjareu?

1. Es pot menjar all agredolç quan es torna verd?

El verd és una reacció bioquímica entre all i vinagre a baixes temperatures, que el fa comestible per al públic. Hi ha algunes substàncies actives amagades a l'all Sota l'acció dels enzims, aquestes substàncies es convertiran en alicina. L'alicina és una bona cosa. Té efectes antioxidants i anti-envelliment. Per tant, menjar all agredolç té certs beneficis per a la salut. No obstant això, l'allicina prefereix les temperatures baixes i la temperatura és més baixa durant el festival de Laba durant l'any, de manera que és més probable que els alls amargs i dolços es tornin verds en aquest moment.

La investigació ha descobert que el pigment verd de l'"all agredolç" està compost en realitat per un pigment blau que es genera primer i un pigment groc que es genera després. El procés de transformació de la producció de pigments és que l'alliina es produeix primer i després es converteix en alicina. El temps de producció de l'alicina és molt curt i es converteix en alicina. Durant el procés de processament de l'all, hi ha hagut informes, tant a casa com a l'estranger, que la pasta d'all es torna verda. El pigment verd produït no és la clorofil·la comuna, sinó el mateix component de pigment verd que l'all agredolç tradicional xinès.

2. Com menjar all agredolç

Ingredients: 6 quilos d'all nou, 4 quilos de vinagre, 200 grams de sucre moreno (es pot ajustar segons el gust personal) i dues cullerades de sal (no massa, serà desagradable si és massa salat).

Mètode: Traieu la pell per revelar els grans d'all. Talleu les arrels, netegeu els brots d'all, deixeu-los en remull en aigua neta durant la nit per eliminar el gust picant de l'all i, a continuació, assequeu-los. Bullir el vinagre, el sucre moreno i la sal durant 1-2 minuts. Posa l'all a l'ampolla. Deixeu refredar el suc de vinagre, assegureu-vos que estigui completament refredat i aboqueu-lo en una ampolla. Remullar els alls sencers en vinagre. Assegureu-vos de segellar i tapar bé. Es pot obrir i menjar al cap d'un mes.

<<:  Quin medicament he de prendre si el meu colesterol de lipoproteïnes de baixa densitat és massa alt?

>>:  Com tractar les malalties del cor durant l'embaràs

Recomanar articles

Quina marca de tampons és bona?

Cada marca de tampons té els seus propis avantatg...

Com tractar la gastritis per reflux

Com tractar la gastritis per reflux La gastritis ...

Què és E. coli?

Crec que tots hem sentit parlar del nom d'Esc...

Com alleujar la depressió?

La depressió té un gran impacte en la vida i la c...

Quins són els símptomes de l'osteonecrosi del talus?

La necrosi de l'astragal és una malaltia comu...

Quins són els símptomes de l'èczema anal?

Per a malalties com l'èczema anal, els amics ...

Com utilitzar un monitor de pressió arterial

La pressió arterial s'abreuja realment com BP...

Què tal Beymen? Revisions de Beymen i informació del lloc web

Què és Beymen? Beymen és la marca minorista de rob...

Què fer si la membrana timpànica es trenca traumàticament?

En termes generals, les possibilitats de lesionar...

Quins són els tabús de beure aigua bullida amb fulles de nespre?

El nespre és una planta relativament comuna, sobr...

Mal d'esquena per beure? Ensenyeu-vos a fer-ho

Moltes persones experimentaran símptomes de mal d...

Com eliminar el greix facial

Cadascú de nosaltres espera ser més bell i més bl...

8 conductes diàries que són perjudicials per al fetge

El fetge és un dels òrgans més importants del cos...

Puc menjar bayberry si tinc urticària?

La pell és un dels òrgans més grans del nostre co...