El costum de menjar all agredolç és popular a tot el país. Es diu all de sucre a la regió de Jiangnan i all de Laba a la regió del nord-est. Hi ha molts beneficis per mantenir una mica d'all agredolç a casa Pot matar els bacteris, prevenir la grip i millorar la immunitat. No obstant això, trobareu que l'all agredolç es tornarà verd després d'haver estat en vinagre durant un període de temps. És normal que el menjareu? 1. Es pot menjar all agredolç quan es torna verd? El verd és una reacció bioquímica entre all i vinagre a baixes temperatures, que el fa comestible per al públic. Hi ha algunes substàncies actives amagades a l'all Sota l'acció dels enzims, aquestes substàncies es convertiran en alicina. L'alicina és una bona cosa. Té efectes antioxidants i anti-envelliment. Per tant, menjar all agredolç té certs beneficis per a la salut. No obstant això, l'allicina prefereix les temperatures baixes i la temperatura és més baixa durant el festival de Laba durant l'any, de manera que és més probable que els alls amargs i dolços es tornin verds en aquest moment. La investigació ha descobert que el pigment verd de l'"all agredolç" està compost en realitat per un pigment blau que es genera primer i un pigment groc que es genera després. El procés de transformació de la producció de pigments és que l'alliina es produeix primer i després es converteix en alicina. El temps de producció de l'alicina és molt curt i es converteix en alicina. Durant el procés de processament de l'all, hi ha hagut informes, tant a casa com a l'estranger, que la pasta d'all es torna verda. El pigment verd produït no és la clorofil·la comuna, sinó el mateix component de pigment verd que l'all agredolç tradicional xinès. 2. Com menjar all agredolç Ingredients: 6 quilos d'all nou, 4 quilos de vinagre, 200 grams de sucre moreno (es pot ajustar segons el gust personal) i dues cullerades de sal (no massa, serà desagradable si és massa salat). Mètode: Traieu la pell per revelar els grans d'all. Talleu les arrels, netegeu els brots d'all, deixeu-los en remull en aigua neta durant la nit per eliminar el gust picant de l'all i, a continuació, assequeu-los. Bullir el vinagre, el sucre moreno i la sal durant 1-2 minuts. Posa l'all a l'ampolla. Deixeu refredar el suc de vinagre, assegureu-vos que estigui completament refredat i aboqueu-lo en una ampolla. Remullar els alls sencers en vinagre. Assegureu-vos de segellar i tapar bé. Es pot obrir i menjar al cap d'un mes. |
>>: Com tractar les malalties del cor durant l'embaràs
Quin és el lloc web de UK EE Company? EE Limited (...
Tenir una pell clara i tendra és el somni de tote...
La dilatació congènita del conducte biliar és una...
A molts amics els agrada anar al gimnàs per fer e...
El tatuatge de llavis i el blanqueig de llavis só...
En l'era actual d'obertura sexual, la gon...
Hi ha molts punts d'acupuntura al cos humà. E...
El cos humà conté un component de foc intern, que...
No podem prescindir de l'olla per als nostres...
Crec que tothom sap la importància de dormir bé n...
A mesura que les rutines diàries de les persones ...
Avui en dia, cada cop més persones estan començan...
Caminar és una forma d'exercici que agrada a ...
El iogurt és, sens dubte, el favorit de moltes pe...
Què és el lloc web de Milat and Bank? Mizrahi Tefa...