El costum de menjar all agredolç és popular a tot el país. Es diu all de sucre a la regió de Jiangnan i all de Laba a la regió del nord-est. Hi ha molts beneficis per mantenir una mica d'all agredolç a casa Pot matar els bacteris, prevenir la grip i millorar la immunitat. No obstant això, trobareu que l'all agredolç es tornarà verd després d'haver estat en vinagre durant un període de temps. És normal que el menjareu? 1. Es pot menjar all agredolç quan es torna verd? El verd és una reacció bioquímica entre all i vinagre a baixes temperatures, que el fa comestible per al públic. Hi ha algunes substàncies actives amagades a l'all Sota l'acció dels enzims, aquestes substàncies es convertiran en alicina. L'alicina és una bona cosa. Té efectes antioxidants i anti-envelliment. Per tant, menjar all agredolç té certs beneficis per a la salut. No obstant això, l'allicina prefereix les temperatures baixes i la temperatura és més baixa durant el festival de Laba durant l'any, de manera que és més probable que els alls amargs i dolços es tornin verds en aquest moment. La investigació ha descobert que el pigment verd de l'"all agredolç" està compost en realitat per un pigment blau que es genera primer i un pigment groc que es genera després. El procés de transformació de la producció de pigments és que l'alliina es produeix primer i després es converteix en alicina. El temps de producció de l'alicina és molt curt i es converteix en alicina. Durant el procés de processament de l'all, hi ha hagut informes, tant a casa com a l'estranger, que la pasta d'all es torna verda. El pigment verd produït no és la clorofil·la comuna, sinó el mateix component de pigment verd que l'all agredolç tradicional xinès. 2. Com menjar all agredolç Ingredients: 6 quilos d'all nou, 4 quilos de vinagre, 200 grams de sucre moreno (es pot ajustar segons el gust personal) i dues cullerades de sal (no massa, serà desagradable si és massa salat). Mètode: Traieu la pell per revelar els grans d'all. Talleu les arrels, netegeu els brots d'all, deixeu-los en remull en aigua neta durant la nit per eliminar el gust picant de l'all i, a continuació, assequeu-los. Bullir el vinagre, el sucre moreno i la sal durant 1-2 minuts. Posa l'all a l'ampolla. Deixeu refredar el suc de vinagre, assegureu-vos que estigui completament refredat i aboqueu-lo en una ampolla. Remullar els alls sencers en vinagre. Assegureu-vos de segellar i tapar bé. Es pot obrir i menjar al cap d'un mes. |
>>: Com tractar les malalties del cor durant l'embaràs
La nevera és un aparell domèstic imprescindible a...
Per què els cabells dels altres sempre són negres...
Dormir a l'estiu és incòmode. Les temperature...
Quin és el lloc web d'A24 Films? A24 és una em...
Amb la millora gradual del nivell de vida, la gen...
Molta gent creu que el ginseng té un cert efecte ...
Els càlculs biliars són un símptoma habitual en l...
Estar quiet durant molt de temps pot conduir fàci...
La manifestació d'una ira excessiva A la vida...
Què és la nou de macadàmia? És evident que la nou...
Els símptomes dels grans a les cantonades dels ul...
Les varius són molt freqüents en la pràctica clín...
A la vida diària, si no tens cura, és fàcil oxida...
Les flors de Sophora tenen un gust dolç i són un ...
L'hematúria a l'orina es coneix comunamen...