Els trossos de calamar són una especialitat de la vora del mar A moltes persones que viatgen a la vora del mar els agrada comprar molts trossos de calamar per menjar, però els pacients amb àcid gàstric poden menjar trossos de calamar? Poca gent sap la resposta a aquesta pregunta. De fet, el millor és que els pacients amb àcid gàstric no mengin trossos de calamar, perquè pot provocar la secreció d'àcid gàstric. A més, els pacients amb àcid gàstric no poden menjar molts aliments. 1. Què no han de menjar les persones amb àcid estomacal? El millor és no menjar aliments àcids en la vostra dieta diària, i el millor és no menjar aliments picants ni aliments crus o freds. Podeu menjar aliments més suaus i fàcilment digeribles que nodreixen l'estómac, com ara fideus, panets al vapor, farinetes de mill, etc., i no beu alcohol. Podeu menjar galetes de soda, llet, api, bolets, tofu i afegir una mica de bicarbonat de sodi a les farinetes, que és bo per al vostre estómac. Suggeriments: descanseu prou, mengeu una dieta saludable, preneu medicaments amb regularitat, no fumeu ni beveu i no deixeu que el vostre abdomen es refredi. 2. Què són els aliments àcids? 1. Aliments fortament àcids Rovells d'ou, formatges, postres, sucre blanc, tonyina, llisa, formatges, brioixeria, caquis, ous de mullet, bonítol, etc. 2. Aliments moderadament àcids Hi ha molts aliments àcids neutres a les nostres vides, com ara pernil, cansalada, pollastre, porc, anguila, vedella, pa, blat, tonyina, vedella, pa, blat, nata, carn de cavall, etc. 3. Aliments poc àcids Xocolata, macarrons, ceba, arròs blanc, cacauet, cervesa, tofu fregit, algues, cloïsses, pop, llox, etc. 3. Tabús dietètics per l'excés d'àcid gàstric 1. Sense moderació en l'alimentació. S'aconsella menjar petits àpats amb freqüència per evitar el dolor de gana. 2. Aliments congelats i sobreescalfats. El menjar i la beguda han d'estar a una temperatura moderada, i el te i la sopa no han d'estar massa calents. 3. Alguns fregits són massa grassos i grassos. Les persones amb un excés d'àcid estomacal han de triar aliments que siguin fàcilment digeribles en la seva dieta diària. 4. Beure alcohol i cafè. Sobretot l'alcohol, que pot provocar una estimulació excessiva de l'estómac i empitjorar les úlceres. 5. Menja grans quantitats de MSG, aliments picants i àcids i massa salats. La dieta ha de ser lleugera. Els sabors forts estimularan la secreció d'àcid gàstric. Una petita quantitat de gingebre i pebre pot escalfar l'estómac i millorar l'efecte protector de la mucosa gàstrica. 6. Menja menys dolços, com ara xocolata, dolços i similars. |
<<: L'àcid estomacal pot menjar vinagre?
L'al·lèrgia a la pell facial és una forma mol...
Quin és el lloc web de la Universitat Budista del ...
El cogombre de mar és un ingredient alimentari mo...
La urèmia és una malaltia especialment greu, donc...
El cristall natural és la joia més pura del món C...
El clorhidrat de lisina és un fàrmac que s'ut...
Quin és el lloc web de l'Agència de Turisme d&...
A la vida, ens trobarem amb diversos problemes de...
L'impacte d'objectes pesats o caigudes so...
Moltes persones solen experimentar picor als peus...
El rechinar de les dents a la nit ha causat un gr...
Què és l'Internet Movie Database IMDb? IMDb, a...
Es diu que algunes persones experimentaran algune...
Molts treballadors de coll blanc sovint es cansen...
La congestió nasal és un problema per als nadons ...