Massa poc àcid estomacal és una de les causes importants de la indigestió. Com tots sabem, la indigestió és molt incòmoda per al cos humà. De fet, sempre que mengeu els tres aliments següents amb regularitat a la vostra vida, podeu millorar l'estat d'un àcid estomacal massa baix. 1. Aliments que són fàcils de menjar quan tens massa poc àcid estomacal 1. Menjar agre Les persones amb massa poc àcid estomacal haurien de menjar més aliments àcids sovint, perquè els aliments àcids poden estimular la secreció de suc gàstric, ajudar a la digestió i augmentar la gana. Com ara iogurts, plats àcids i fruites àcides com pomes, arç, taronges, maduixes, etc. 2 ñam El ñame té la funció d'enfortir la melsa i nodrir l'estómac Si tens indigestió a causa d'una falta d'àcid estomacal i estàs físicament feble, pots tallar 15 grams de ñame i cuinar-lo en farinetes primes com a aliment suplementari. 3. Panxeta de porc Massa poc àcid estomacal és en realitat un signe de melsa i estómac febles, que provoca indigestió. La tripa de porc és l'estómac del porc Sovint diem que ets el que menges, que és el mètode de tractar el mateix amb la mateixa substància en la medicina tradicional xinesa. No obstant això, l'estómac de porc en si és dur i difícil de digerir, per la qual cosa s'ha de guisar fins que estigui suau i no menjar massa alhora. 2. Dietoterapia per a la hipoclorhidria 1. Arròs dolç amb llet Ingredients: 60 grams d'arròs polit, 250 grams de llet fresca, 20 grams de sucre blanc. Mètode: Cuini l'arròs japonica amb la quantitat adequada d'aigua, afegiu-hi la llet i el sucre. Eficàcia: pot omplir la deficiència i beneficiar els cinc òrgans interns, i té un bon efecte terapèutic sobre els símptomes d'hipoclorhídria i restrenyiment. Dosi i Administració: Prendre un cop al dia, 60 grams de farinetes cada vegada. Consells de salut: aboqueu la llet a les tasses, teteres i altres recipients si no l'acabeu de beure, l'has de tapar amb una tapa i tornar-la a posar mai a la nevera. 2 Farinetes de llavors de lotus Ingredients: 20 grams de llavors de lotus, 25 grams de dàtils vermells, 15 grams de carn longan i un grapat d'arròs o arròs glutinós. Mètode: Renteu l'arròs i l'olla, escalfeu l'olla i aboqueu-hi aigua, afegiu-hi l'arròs després que l'aigua bulli i, a continuació, afegiu-hi les llavors de lotus, els dàtils vermells i el longan. Eficàcia: Nodreix la deficiència, de fàcil absorció, apte per a pacients amb massa poc àcid gàstric. Posologia: de dues a tres vegades per setmana. Consells de salut: la farineta de llavors de lotus s'utilitza sovint per complementar la nutrició de les persones amb cossos febles i es pot utilitzar com a aliment substitut per als pacients amb malalties gastrointestinals durant la diarrea. 3. Suc de castanya d'aigua de canya de sucre Ingredients: 1 tassa de suc de canya de sucre, 7 castanyes d'aigua. Preparació: Rentar les castanyes d'aigua i extreure'n el suc. Agitar bé el suc de la canya de sucre i les castanyes d'aigua i després beure. Eficàcia: té els efectes d'eliminar la calor i alleujar la calor de l'estiu, afavorir la salivació i apagar la set. És adequat per a pacients amb baix àcid estomacal, boca seca i febre. Posologia i administració: un cop al dia, una tassa cada cop. Consells de salut: la canya de sucre és rica en vitamines B i aminoàcids, i té els efectes de nodrir, alleujar la febre i afavorir la salivació. Beure suc de canya de sucre amb regularitat és molt útil per a les persones que tenen calor a l'estómac, gust amarg a la boca, calor pulmonar i tos, relacions socials freqüents i fumar i beure en excés. 4. Suc d'arrel de lotus fresc de camp de blat Ingredients: 10 g d'Ophiopogon japonicus, 15 g d'arrel de Rehmannia, 200 g d'arrel de lotus fresca. Mètode de preparació: Afegiu 250 grams d'aigua a Ophiopogon japonicus i Rehmannia glutinosa, porteu-ho a ebullició a foc fort, feu-ho a foc lent durant 20 minuts i filtreu el residu per obtenir el suc. Rentar l'arrel de lotus fresca, tallar-la a rodanxes, afegir la quantitat adequada d'aigua per bullir el suc, portar a ebullició a foc alt i coure a foc lent durant mitja hora. Barrejar els dos sucs i beure. Eficàcia: pot promoure la producció de líquids corporals, humitejar la sequedat, calmar la set i deixar de vòmits. És adequat per a pacients amb baix àcid estomacal i nàusees i vòmits. Consells de salut: tritura l'arrel de lotus fresca i beu-ne el suc, que pot ajudar a eliminar els símptomes de l'embriaguesa. |
<<: Puc menjar tires de calamar si tinc àcid estomacal
>>: Puc menjar kiwi si tinc àcid estomacal?
Un cos sa és el que cadascú de nosaltres espera t...
La pell és la part a la qual la gent presta més a...
La majoria de les úlceres orals són causades per ...
L'iris és una estructura important de l'u...
Tothom vol tenir el cabell negre, però per divers...
Hi ha molts tipus d'aliments comuns a la vida...
Moltes dones tenen el cabell de mala qualitat, el...
L'eliminació de l'acne és un problema que...
Quina és la web de la Universitat Carlos III de Ma...
Quins són els símptomes dels problemes d'estó...
La major part de la picor a la cara és causada pe...
La tinea manuum és una malaltia infecciosa de la ...
No beu llet pura caducada perjudicarà el vostre c...
Què és GlobalFoundries? GLOBALFOUNDRIES és una de ...
Tothom sap que la salut intestinal també és molt ...