El kiwi és una fruita habitual a la vida diària i és estimada per la gent perquè és rica en vitamina C. Però puc menjar kiwi si tinc àcid estomacal? Poca gent sap la resposta a aquesta pregunta. De fet, el kiwi és un aliment àcid, de manera que les persones amb àcid estomacal haurien de menjar-ne menys. 1. El kiwi és bo per al restrenyiment, però pot causar ardor d'estómac El kiwi pot ajudar amb els moviments intestinals i és ric en vitamina C, per la qual cosa es coneix com el "rei de les fruites". No obstant això, Zhu Xinyi, metge en cap adjunt del Departament de Medicina Tradicional Xinesa de l'Hospital de Zhongda afiliat a la Universitat del Sud-est, ens recorda que el kiwi és de naturalesa freda i menjar massa pot danyar l'energia yang i els dolors abdominals i dolors abdominals. A més, la gran quantitat de vitamina C i pectina continguda en el kiwi augmentarà l'àcid estomacal, augmentarà la càrrega a l'estómac i provocarà símptomes com ara dolor abdominal, ardor d'estómac i ardor d'estómac. Els símptomes s'agreujaran quan fa fred. En una estació tan freda, els pacients amb àcid gàstric haurien de menjar menys o fins i tot no menjar kiwi. 2. Què puc menjar per alleujar l'àcid estomacal? 5 tipus d'aliments: 1. Aigua de bicarbonat El bicarbonat de sodi és alcalí i pot neutralitzar l'àcid estomacal, solucionant la majoria dels problemes d'acidesa estomacal. No obstant això, si pateix sovint ardor d'estómac, el millor és no beure bicarbonat de sodi, sinó provocarà efectes secundaris com inflor i nàusees. 2. Xiclet Mastegar xiclet sense sucre durant 30 minuts després d'un àpat pot augmentar la secreció de saliva, de manera que l'àcid estomacal refluxat es pot rentar ràpidament per la saliva, alleujant els símptomes de l'acidesa estomacal. 3. Plàtan Els plàtans són un antiàcid natural que ajuda a crear una capa protectora de moc al revestiment de l'estómac. Tanmateix, al voltant de l'1% de les persones amb ardor d'estómac empitjorarà després de menjar plàtans, per la qual cosa hauríeu d'observar acuradament la vostra condició després de menjar-los. 4. Gingebre Afegir una mica de gingebre als plats pot ajudar a prevenir i tractar l'acidesa estomacal, però s'ha de consumir amb moderació, amb uns 2 grams al dia n'hi ha prou. 5. Suc d'Aloe Vera El suc d'àloe vera té propietats antiinflamatòries i pot alleujar la inflamació de l'esòfag i l'estómac. La medicina tradicional xinesa recomana que les persones que són propenses a patir ardor d'estómac beguin mitja tassa de suc d'àloe vera abans dels àpats. |
>>: Què és la somnolència periòdica i com prevenir-la
La columna lumbar és un os molt important del cos...
Els canvis d'edat no només causen diversos pr...
El cos humà conté proteïnes, que és la base mater...
El creixement de les celles està relacionat amb e...
Què és el lloc web Price? Price és un lloc web rus...
Cada òrgan i teixit del cos humà té un punt d'...
Si tens bons ronyons, els teus ossos seran forts,...
Quin és el lloc web de l'Atlanta Football Club...
Com que la dermatosi neutròfila febril aguda no é...
Molts amics de mitjana edat i ancians es tornen m...
Què és el lloc web del Royal Observatory Greenwich...
El tractament de l'adhesió de l'espatlla ...
Tenir "ulls de panda" severs ens farà s...
La teràpia amb meridians bioelèctrics ha estat be...
Quan moltes persones a casa estan manipulant cogo...