El kiwi és una fruita habitual a la vida diària i és estimada per la gent perquè és rica en vitamina C. Però puc menjar kiwi si tinc àcid estomacal? Poca gent sap la resposta a aquesta pregunta. De fet, el kiwi és un aliment àcid, de manera que les persones amb àcid estomacal haurien de menjar-ne menys. 1. El kiwi és bo per al restrenyiment, però pot causar ardor d'estómac El kiwi pot ajudar amb els moviments intestinals i és ric en vitamina C, per la qual cosa es coneix com el "rei de les fruites". No obstant això, Zhu Xinyi, metge en cap adjunt del Departament de Medicina Tradicional Xinesa de l'Hospital de Zhongda afiliat a la Universitat del Sud-est, ens recorda que el kiwi és de naturalesa freda i menjar massa pot danyar l'energia yang i els dolors abdominals i dolors abdominals. A més, la gran quantitat de vitamina C i pectina continguda en el kiwi augmentarà l'àcid estomacal, augmentarà la càrrega a l'estómac i provocarà símptomes com ara dolor abdominal, ardor d'estómac i ardor d'estómac. Els símptomes s'agreujaran quan fa fred. En una estació tan freda, els pacients amb àcid gàstric haurien de menjar menys o fins i tot no menjar kiwi. 2. Què puc menjar per alleujar l'àcid estomacal? 5 tipus d'aliments: 1. Aigua de bicarbonat El bicarbonat de sodi és alcalí i pot neutralitzar l'àcid estomacal, solucionant la majoria dels problemes d'acidesa estomacal. No obstant això, si pateix sovint ardor d'estómac, el millor és no beure bicarbonat de sodi, sinó provocarà efectes secundaris com inflor i nàusees. 2. Xiclet Mastegar xiclet sense sucre durant 30 minuts després d'un àpat pot augmentar la secreció de saliva, de manera que l'àcid estomacal refluxat es pot rentar ràpidament per la saliva, alleujant els símptomes de l'acidesa estomacal. 3. Plàtan Els plàtans són un antiàcid natural que ajuda a crear una capa protectora de moc al revestiment de l'estómac. Tanmateix, al voltant de l'1% de les persones amb ardor d'estómac empitjorarà després de menjar plàtans, per la qual cosa hauríeu d'observar acuradament la vostra condició després de menjar-los. 4. Gingebre Afegir una mica de gingebre als plats pot ajudar a prevenir i tractar l'acidesa estomacal, però s'ha de consumir amb moderació, amb uns 2 grams al dia n'hi ha prou. 5. Suc d'Aloe Vera El suc d'àloe vera té propietats antiinflamatòries i pot alleujar la inflamació de l'esòfag i l'estómac. La medicina tradicional xinesa recomana que les persones que són propenses a patir ardor d'estómac beguin mitja tassa de suc d'àloe vera abans dels àpats. |
>>: Què és la somnolència periòdica i com prevenir-la
Què és la Universitat Walla Walla? La Universitat ...
Si pots cultivar algunes plantes a casa, serà mol...
La malaltia mental sempre ha estat un factor molt...
Moltes persones solen experimentar el mal del mov...
Què és el lloc web de la Royal Astronomical Societ...
Moltes persones han experimentat l'anus humit...
La teva millor amiga t'ha anomenat "home...
De vegades sento molèsties a l'estómac, però ...
Quin és el lloc web de WL Gore & Associates? W...
El meningioma és un tipus comú de tumor intracran...
Quan es tracta de la síndrome de Hunter, molts am...
Hi ha molts tipus de cames inquietes, que general...
Tots sabem que les persones estan sotmeses a molt...
El ferro i les proteïnes són els nutrients més im...
Què és el lloc web de Seven Deadly Sins? The Seven...