Com tots sabem, l'excés d'àcid estomacal s'ha de tractar menjant aliments alcalins, però la majoria dels aliments alcalins són verdures i fruites, cosa que pot ser especialment angoixant per a les persones que els agrada menjar carn. Aleshores, quin tipus de carn pots menjar si tens un àcid estomacal excessiu? De fet, el pit d'oca és més adequat per a persones amb àcid estomacal excessiu, especialment les farinetes de pit d'oca són especialment eficaços per als pacients amb àcid estomacal excessiu. 1. Farinetes de pit d'oca Ingredients: quantitat adequada de farinetes blanques, 300 grams de pit d'oca, 20 grams de lliri sec. pràctica: 1. Talleu el pit d'oca a tires i barregeu-lo amb una mica de vi de cocció, pebre blanc, sucre i sal. 2. Poseu els lliris remullats i les farinetes blanques cuites (comunament conegudes com a base de farinetes) en una cassola, deixeu-ho bullir i deixeu-ho coure a foc lent durant 40 minuts, afegiu-hi la carn d'oca i deixeu-ho bullir durant 10 minuts; 3. Afegiu-hi el gingebre triturat, la ceba verda picada i el pebre blanc per assaonar. 2. Precaucions per a l'excés d'àcid gàstric 1. Menja amb regularitat El millor és menjar menys a cada àpat i menjar amb més freqüència. Intenta no tenir tanta gana que tinguis mal d'estómac, pots menjar uns aperitius. 2. Una petita quantitat de gingebre i pebre pot escalfar l'estómac i millorar l'efecte protector de la mucosa gàstrica. 3. La temperatura de les begudes i els aliments ha de ser moderada, ni massa freda ni massa calenta, especialment el te, l'aigua i la sopa no s'han de sobreescalfar. Eviteu el cafè i l'alcohol, que poden irritar l'estómac i empitjorar una úlcera si ja en teniu una lleu. 4. L'all, la ceba, la xocolata, els cítrics, la menta, els tomàquets, etc. estimularan la secreció d'àcid gàstric, així que mengeu menys d'aquests articles. 5. Eviteu menjar massa MSG, menjar àcid i picant i massa salat. La dieta ha de ser lleugera, ja que els sabors forts estimularan la secreció d'àcid gàstric. Utilitzeu menys espècies a l'hora de cuinar, com ara el xile, el curri, el pebre, l'all, la menta, etc. 6. La cocció es fa principalment bullint, estofat i estofat, sense fregir. No mengeu massa carn, massa oli o menjar fregit. 7. Menja menys aliments que contenen massa sucre, com pastissos, pa i diverses begudes ensucrades. 8. Els aliments que mengeu cada dia s'han de cuinar o bullir a fons, i les verdures no s'han de cuinar a la meitat. No podeu menjar aliments mig cuinats, com ara bistecs crus, ous mig cuits, etc., perquè aquests aliments són molt difícils de digerir i augmentaran la càrrega en l'estómac i altres malalties gastrointestinals. |
<<: Què és la somnolència periòdica i com prevenir-la
>>: Què passa si hi ha massa poc àcid estomacal En realitat hi ha dos símptomes?
Moltes persones sempre senten dolor a la cintura,...
El nombre elevat de glòbuls vermells és un fet ha...
Durant els exàmens físics de rutina, tothom prest...
Envegem molt l'artesania exquisida dels altre...
El vessament pulmonar és una condició en la qual ...
Lithospermum és una herba amb un alt valor medici...
Què és el lloc web de la llista de música coreana ...
Els braços juguen un paper molt important en el c...
La placa dental negra no només afecta la neteja i...
Tots sabem que les persones estan sotmeses a molt...
El tractament de les úlceres encara requereix ate...
A la nostra vida diària, sovint ens fem mal a la ...
La ressonància magnètica és perjudicial per al no...
Fuji Television Network_Què és FNS? Fuji Network S...
Què és el lloc web del Departament de Treball dels...