Puc menjar moniatos al forn amb pell?

Puc menjar moniatos al forn amb pell?

Els moniatos són un aliment molt comú a les nostres vides, sobretot a l'hivern, i la gent sovint veu moniatos rostits. Moltes persones volen saber si poden menjar moniatos al forn amb pell. En general, els moniatos al forn es pelen abans de menjar-los per evitar intoxicacions alimentàries.

1. No mengeu moniatos al forn amb la pell posada a l'hivern

Avui en dia, els moniatos rostits calents són dolços i deliciosos, i alguns fins i tot es rosteixen fins al punt de supurar sucre i oli. Els moniatos amb pell cruixent són encara més populars i molta gent els menja amb la pell.

Els experts diuen que el millor és no menjar moniatos al forn amb la pell, perquè la pell conté més bioàlcali, i menjar massa pot causar molèsties gastrointestinals. En particular, no s'han de menjar pells de moniato amb taques negres, ja que poden provocar intoxicació.

2. Nutrició

Els moniatos són rics en nutrients, segons les mesures, cada quilogram de moniato conté 290 grams de sucre, 23 grams de proteïna, 5 grams de fibra bruta, 2 grams de greix i també conté una varietat de vitamines i minerals. El contingut de vitamines és comparable al dels cítrics i els taronges, especialment el moniato de cor groc, que conté 52 mg de carotè per cada 100 grams. Els moniatos poden proporcionar una gran quantitat d'energia tèrmica per al cos humà 1 kg de moniatos pot produir 5317 kilojoules de calor, mentre que 1 kg de farina blanca o arròs només produeix 14779 kilojoules. El que és encara més sorprenent és que la proteïna que conté els moniatos complementa la proteïna de l'arròs i la farina, i pot compensar significativament la deficiència de vitamina C a la farina, el calci de l'arròs i la manca de carotè en tots dos. Menjar moniatos juntament amb arròs i farina blanca pot millorar el valor nutricional de l'aliment bàsic i allargar la vida de les persones.

3. Els moniatos no s'han de menjar crus

Com que la membrana cel·lular del midó de les moniatos crues no es destrueix per l'alta temperatura, és difícil de digerir al cos humà al mateix temps, quan es cuina moniato, el temps de cocció s'ha d'allargar adequadament perquè l'"enzim de gasificació" contingut en els moniatos es pugui destruir, i no hi haurà molèsties, dolors, ardor, ardor, etc.

<<:  Les persones amb pressió arterial alta poden menjar carn d'ànec?

>>:  Què és la tripa?

Recomanar articles

Què fer si les hemorroides externes sagnen i com tractar-les

Les hemorroides externes també són un tipus d'...

Quins són els símptomes de la luxació òssia?

La luxació òssia en el cos humà és una malaltia c...

Què hi ha de dolent amb les taques negres al cos?

Des d'un punt de vista clínic, hi ha moltes r...

Quin medicament he de prendre per a l'otitis mitjana?

A la vida diària, sovint escoltem que les orelles...

Les cebes poden eliminar el formaldehid?

Amb el desenvolupament de l'economia, la cont...

Com rentar la roba tacada de tinta

Com es pot rentar la roba a la roba quan es pot f...

Com netejar la roba de protecció contra la radiació

La roba anti-radiació utilitza principalment les ...

Què fer si la pell de la cara fa picor?

La major part de la picor a la cara és causada pe...

Com rentar la tinta a la roba

Com rentar la roba que està tacada de tinta? Quan...

Quin és l'efecte de la sopa d'os de porc i mongetes vermelles Fuling

El cocos de poria i les mongetes vermelles són un...

Com eliminar les taques de sang de la roba

Avui dia, a moltes dones que estimen la bellesa e...

Quines són les plantes a prova de radiació?

Avui en dia, amb molts productes electrònics, la ...

Tipus d'aminoàcids, complementen els aminoàcids adequats que necessita el cos

Com tots sabem, els hidrats de carboni són nutrie...

Què causa el flux vaginal negre abans de la menstruació?

Tots sabem la importància de la leucorrea per a l...