Els moniatos són un aliment molt comú a les nostres vides, sobretot a l'hivern, i la gent sovint veu moniatos rostits. Moltes persones volen saber si poden menjar moniatos al forn amb pell. En general, els moniatos al forn es pelen abans de menjar-los per evitar intoxicacions alimentàries. 1. No mengeu moniatos al forn amb la pell posada a l'hivern Avui en dia, els moniatos rostits calents són dolços i deliciosos, i alguns fins i tot es rosteixen fins al punt de supurar sucre i oli. Els moniatos amb pell cruixent són encara més populars i molta gent els menja amb la pell. Els experts diuen que el millor és no menjar moniatos al forn amb la pell, perquè la pell conté més bioàlcali, i menjar massa pot causar molèsties gastrointestinals. En particular, no s'han de menjar pells de moniato amb taques negres, ja que poden provocar intoxicació. 2. Nutrició Els moniatos són rics en nutrients, segons les mesures, cada quilogram de moniato conté 290 grams de sucre, 23 grams de proteïna, 5 grams de fibra bruta, 2 grams de greix i també conté una varietat de vitamines i minerals. El contingut de vitamines és comparable al dels cítrics i els taronges, especialment el moniato de cor groc, que conté 52 mg de carotè per cada 100 grams. Els moniatos poden proporcionar una gran quantitat d'energia tèrmica per al cos humà 1 kg de moniatos pot produir 5317 kilojoules de calor, mentre que 1 kg de farina blanca o arròs només produeix 14779 kilojoules. El que és encara més sorprenent és que la proteïna que conté els moniatos complementa la proteïna de l'arròs i la farina, i pot compensar significativament la deficiència de vitamina C a la farina, el calci de l'arròs i la manca de carotè en tots dos. Menjar moniatos juntament amb arròs i farina blanca pot millorar el valor nutricional de l'aliment bàsic i allargar la vida de les persones. 3. Els moniatos no s'han de menjar crus Com que la membrana cel·lular del midó de les moniatos crues no es destrueix per l'alta temperatura, és difícil de digerir al cos humà al mateix temps, quan es cuina moniato, el temps de cocció s'ha d'allargar adequadament perquè l'"enzim de gasificació" contingut en els moniatos es pugui destruir, i no hi haurà molèsties, dolors, ardor, ardor, etc. |
<<: Les persones amb pressió arterial alta poden menjar carn d'ànec?
És més comú veure dents de cordó en persones gran...
Què és el lloc web de la Universitat de Surugadai?...
La sal gran és un tipus de sal comú a la vida rea...
Moltes dones estan familiaritzades amb la hiperpl...
L'herpes és una malaltia infecciosa comuna de...
Quina és la pàgina web de Ishiya Confectionery? Is...
Taques blanques a les ungles, sagnat de les geniv...
Cada cop més gent els agrada tenir gossos i alime...
Tots sabem que el durian és molt calent, mentre q...
Quin és el lloc web de Daniel Radcliffe? Daniel Ra...
La roba interior és una pel·lícula protectora ent...
La uretra és una part important de la nostra micc...
Amb l'arribada de la temporada de pluges, l...
La bellesa facial és molt important per a les don...
La glàndula pituïtària és un centre nerviós molt ...