Puc menjar moniatos al forn amb pell?

Puc menjar moniatos al forn amb pell?

Els moniatos són un aliment molt comú a les nostres vides, sobretot a l'hivern, i la gent sovint veu moniatos rostits. Moltes persones volen saber si poden menjar moniatos al forn amb pell. En general, els moniatos al forn es pelen abans de menjar-los per evitar intoxicacions alimentàries.

1. No mengeu moniatos al forn amb la pell posada a l'hivern

Avui en dia, els moniatos rostits calents són dolços i deliciosos, i alguns fins i tot es rosteixen fins al punt de supurar sucre i oli. Els moniatos amb pell cruixent són encara més populars i molta gent els menja amb la pell.

Els experts diuen que el millor és no menjar moniatos al forn amb la pell, perquè la pell conté més bioàlcali, i menjar massa pot causar molèsties gastrointestinals. En particular, no s'han de menjar pells de moniato amb taques negres, ja que poden provocar intoxicació.

2. Nutrició

Els moniatos són rics en nutrients, segons les mesures, cada quilogram de moniato conté 290 grams de sucre, 23 grams de proteïna, 5 grams de fibra bruta, 2 grams de greix i també conté una varietat de vitamines i minerals. El contingut de vitamines és comparable al dels cítrics i els taronges, especialment el moniato de cor groc, que conté 52 mg de carotè per cada 100 grams. Els moniatos poden proporcionar una gran quantitat d'energia tèrmica per al cos humà 1 kg de moniatos pot produir 5317 kilojoules de calor, mentre que 1 kg de farina blanca o arròs només produeix 14779 kilojoules. El que és encara més sorprenent és que la proteïna que conté els moniatos complementa la proteïna de l'arròs i la farina, i pot compensar significativament la deficiència de vitamina C a la farina, el calci de l'arròs i la manca de carotè en tots dos. Menjar moniatos juntament amb arròs i farina blanca pot millorar el valor nutricional de l'aliment bàsic i allargar la vida de les persones.

3. Els moniatos no s'han de menjar crus

Com que la membrana cel·lular del midó de les moniatos crues no es destrueix per l'alta temperatura, és difícil de digerir al cos humà al mateix temps, quan es cuina moniato, el temps de cocció s'ha d'allargar adequadament perquè l'"enzim de gasificació" contingut en els moniatos es pugui destruir, i no hi haurà molèsties, dolors, ardor, ardor, etc.

<<:  Les persones amb pressió arterial alta poden menjar carn d'ànec?

>>:  Què és la tripa?

Recomanar articles

Quina és la millor edat per corregir les dents de corral?

És més comú veure dents de cordó en persones gran...

Quines malalties es poden tractar amb la compresa de sal calenta?

La sal gran és un tipus de sal comú a la vida rea...

Com tractar la hiperplàsia del quist de mama

Moltes dones estan familiaritzades amb la hiperpl...

Infecció per herpes, compte amb aquestes vies de transmissió

L'herpes és una malaltia infecciosa comuna de...

7 signes que poden tenir problemes de salut

Taques blanques a les ungles, sagnat de les geniv...

Com tractar amb la pell d'un gos trencada a través de la roba

Cada cop més gent els agrada tenir gossos i alime...

Quins són els beneficis i els efectes del durian els homes poden menjar durian?

Tots sabem que el durian és molt calent, mentre q...

Està bé que els homes no portin roba interior?

La roba interior és una pel·lícula protectora ent...

Què causa l'obstrucció uretral?

La uretra és una part important de la nostra micc...

Feu clic aquí per eliminar la humitat i el verí en un minut

Amb l'arribada de la temporada de pluges, l&#...

Quins són els beneficis de rentar-se la cara amb aigua de fulla de morera?

La bellesa facial és molt important per a les don...

Com estimular la glàndula pituïtària perquè segregui l'hormona del creixement

La glàndula pituïtària és un centre nerviós molt ...