Després d'una cremada, el pacient ha de prestar atenció al tractament i la solució correctes, i no s'han d'ignorar els problemes dietètics que les persones amb cremades poden menjar ous, perquè els ous són rics en proteïnes i són beneficiosos per a la recuperació de la malaltia, però després d'una cremada, cal tenir cura d'evitar menjar aliments picants. Després d'una cremada, cal ajustar la dieta mentre reps medicaments, i evitar menjar aliments com ceba, gingebre, all, salsa de soja, etc. No obstant això, pots menjar ous perquè són aliments rics en proteïnes i són beneficiosos per a la recuperació. 1. Evita menjar aliments irritants després de cremar-se. Els pacients escaldats són molt sensibles als aliments irritants Després de la ingestió, la ferida serà difícil de curar i es produirà edema. Els aliments habituals que poden causar al·lèrgies inclouen els caps de porc, la carn de truja, la carn de gos, el cérvol, els ous d'ocells, la carpa, el coriandre, els brots d'all i els porros. 2. Eviteu fumar, beure i prendre el te després de les cremades. La nicotina dels cigarrets fa que els vasos sanguinis es contrain, cosa que no afavoreix la curació de les ferides de la pell. L'alcohol dilata els vasos sanguinis i millora la circulació sanguínia. Quan hi ha una infecció, s'ha d'evitar l'alcohol, especialment en les primeres etapes d'exsudació massiva de proteïnes. 3. Després de les cremades, eviteu els aliments picants o calents que augmenten el foc. Els pacients cremats tenen un excés de verí de foc al cos, per la qual cosa han d'evitar els aliments picants i calents que ajuden al foc, com ara ceba, gingebre, all, pebrot, salsa picant, ceba, pebrot en pols, etc. En cas contrari, ajudaran al foc i a generar calor, i el pacient patirà el desavantatge del verí de foc que ataca el cor després de menjar. 4. Eviteu menjar fibra crua i aliments que produeixen gasos després de les cremades. Els aliments habituals inclouen brots de bambú, brots de bambú peluts, porros, api, pinyes, etc. Aquests aliments provocaran inflor i afectaran la digestió quan la funció gastrointestinal de l'escaldat és baixa. 5. Eviteu fregir, rostir o fer a la planxa els aliments després d'haver estat escaldats. Qualsevol menjar fregit o a la brasa pot provocar indigestió i pot provocar incendi. Com ara costelles de porc fregides, pollastre rostit, ànec rostit, creps, bastonets de massa fregida, etc. |
<<: És bo tenir un metabolisme ràpid?
>>: Què significa metabolisme?
Quin és el lloc web de Keppel Corporation? Keppel ...
Els agents de contrast s'utilitzen àmpliament...
La pell dels nadons és especialment delicada. A l...
Tothom experimentarà algunes malalties a la seva ...
Què és el lloc web del Servei Federal de Seguretat...
Què és el lloc web de Tiger Airways? Tiger Airways...
Els tampons són un tipus de producte que absorbei...
La goma de préssec és comestible i es pot combina...
La salut dels peus és molt important per a la cap...
Quin és el lloc web de la Caisse de depot et inves...
Com a verdura de la llar, el ñame apareix a la ta...
L'epididimitis i la vesiculitis seminal són l...
La baixada de sucre en la sang és una complicació...
Hi ha molts problemes habituals a la vida. Quan e...
Les persones que treballen en la indústria de la ...