El kelp triturat en fred és un aperitiu comú amb un alt valor nutricional. És ric en iode i manitol, i té un efecte de condicionament i cura per a la salut. És especialment apetitós a l'estiu gar durant el procés, perquè l'alga tingui millor gust. Quant de temps es triga a cuinar l'amanida de kelp? Si el voleu cuinar, poseu-lo en remull durant la nit, després afegiu-hi vinagre i deixeu-lo coure durant uns cinc minuts. Amanida freda de kelp 150 g de trossos d'algues, 5 grans d'all, una mica d'oli, una mica de salsa de soja, una mica de vinagre, una mica de xili en pols pas 1. Esbandiu les algues amb aigua. 2. Aplaneu els alls amb el dors d'un ganivet i talleu-los a trossos petits 3. Aboqueu aigua a l'olla i enceneu el foc 4. Quan l'aigua bulli, aboqueu-hi els trossos d'algues 5. Després que l'aigua torni a bullir, coeu-ho durant mig minut aproximadament, traieu l'alga, escorreu l'aigua i poseu-la en un bol per utilitzar-la posteriorment. 6. Afegiu vinagre 7. Afegir salsa de soja 8. Afegiu-hi l'all picat 9. Afegiu xili en pols al final 10. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar aproximadament mitja hora abans de servir. Per què els trossos d'algues fredes són enganxosos? Aquesta és la gelatina de l'alga com més fresca o més a prop de l'arrel de l'alga, més rica és la gelatina. Tots són ingredients beneficiosos en el propi alga, per la qual cosa és millor rentar-lo tot, cuinar-lo i després tallar-lo a trossos. Quant de temps s'ha de posar en remull les algues A algunes persones els agrada remullar l'alga durant molt de temps, creient que això pot mantenir l'alga fresca. La gent no sap que remullar l'alga durant molt de temps provocarà la pèrdua de iode i manitol continguts en l'alga, perquè aquestes dues substàncies s'uneixen majoritàriament a la superfície de l'alga. Segons la investigació, després de remullar algues seques durant 15 minuts, el 85,9% del iode es va dissoldre en aigua, i després de remullar durant 40 minuts, el 80% del manitol es va dissoldre. Si es remull durant diverses hores o fins i tot dies, aquests dos nutrients de l'alga gairebé desapareixeran i només quedaran la cola d'alga i la cel·lulosa. Es pot veure que les algues no s'han de posar en remull durant molt de temps, generalment són adequats de 5 a 10 minuts. A més de no remullar algues durant llargs períodes de temps, també s'ha de prestar atenció a no utilitzar massa aigua per remullar En general, la quantitat d'aigua utilitzada per cada 500 grams d'algues no ha de superar els 2500 ml. Massa aigua també farà que es perdin els nutrients. |
<<: Quina diferència hi ha entre iode i tintura de iode?
>>: Quan és el millor moment per afaitar-se?
El càncer de pell és un tumor maligne i no és fàc...
Les ungles massa petites sovint fan que els dits ...
El melanoma és un tipus de tumor maligne amb un a...
A l'estiu calorós, la gent es tornarà molt ir...
El mal de cap, les nàusees, els vòmits i la sudor...
Les trompes de Fal·lopi es troben a ambdós costat...
Sovint quedar-se despert tard per treballar les h...
Què és Alojargentina? Alojargentina és un famós ll...
Moltes persones sovint pateixen de gola vermella ...
El ronyó és la base de la constitució humana i la...
Moltes belleses tenen grans bosses sota les parpe...
Per als nens, és molt comú tenir taques d'oli...
La brutícia és fàcil d'aparèixer a les ungles...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Osaka ...
El tatuatge de celles és una tècnica de bellesa M...