Quant de temps es triga a cuinar l'amanida de kelp?

Quant de temps es triga a cuinar l'amanida de kelp?

El kelp triturat en fred és un aperitiu comú amb un alt valor nutricional. És ric en iode i manitol, i té un efecte de condicionament i cura per a la salut. És especialment apetitós a l'estiu gar durant el procés, perquè l'alga tingui millor gust.

Quant de temps es triga a cuinar l'amanida de kelp?

Si el voleu cuinar, poseu-lo en remull durant la nit, després afegiu-hi vinagre i deixeu-lo coure durant uns cinc minuts.

Amanida freda de kelp

150 g de trossos d'algues, 5 grans d'all, una mica d'oli, una mica de salsa de soja, una mica de vinagre, una mica de xili en pols

pas

1. Esbandiu les algues amb aigua.

2. Aplaneu els alls amb el dors d'un ganivet i talleu-los a trossos petits

3. Aboqueu aigua a l'olla i enceneu el foc

4. Quan l'aigua bulli, aboqueu-hi els trossos d'algues

5. Després que l'aigua torni a bullir, coeu-ho durant mig minut aproximadament, traieu l'alga, escorreu l'aigua i poseu-la en un bol per utilitzar-la posteriorment.

6. Afegiu vinagre

7. Afegir salsa de soja

8. Afegiu-hi l'all picat

9. Afegiu xili en pols al final

10. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar aproximadament mitja hora abans de servir.

Per què els trossos d'algues fredes són enganxosos?

Aquesta és la gelatina de l'alga com més fresca o més a prop de l'arrel de l'alga, més rica és la gelatina. Tots són ingredients beneficiosos en el propi alga, per la qual cosa és millor rentar-lo tot, cuinar-lo i després tallar-lo a trossos.

Quant de temps s'ha de posar en remull les algues

A algunes persones els agrada remullar l'alga durant molt de temps, creient que això pot mantenir l'alga fresca. La gent no sap que remullar l'alga durant molt de temps provocarà la pèrdua de iode i manitol continguts en l'alga, perquè aquestes dues substàncies s'uneixen majoritàriament a la superfície de l'alga.

Segons la investigació, després de remullar algues seques durant 15 minuts, el 85,9% del iode es va dissoldre en aigua, i després de remullar durant 40 minuts, el 80% del manitol es va dissoldre. Si es remull durant diverses hores o fins i tot dies, aquests dos nutrients de l'alga gairebé desapareixeran i només quedaran la cola d'alga i la cel·lulosa. Es pot veure que les algues no s'han de posar en remull durant molt de temps, generalment són adequats de 5 a 10 minuts.

A més de no remullar algues durant llargs períodes de temps, també s'ha de prestar atenció a no utilitzar massa aigua per remullar En general, la quantitat d'aigua utilitzada per cada 500 grams d'algues no ha de superar els 2500 ml. Massa aigua també farà que es perdin els nutrients.

<<:  Quina diferència hi ha entre iode i tintura de iode?

>>:  Quan és el millor moment per afaitar-se?

Recomanar articles

Com regular la deficiència de Yang i la constitució de calor humit és la clau?

La deficiència de Yang i la constitució de calor ...

Precaucions per a l'ús de tampons i tovalloles higièniques

Durant el període menstrual, has de prestar espec...

Per què les dones enganyen?

Potser perquè els homes són més destacats quan en...

Es poden menjar ous de dones?

Amb el desenvolupament i el progrés de la societa...

Hi ha raons per les quals els nens no mengen verdures.

Molts pares es preocupen quan els seus fills es n...

Què he de menjar per tractar les úlceres orals greus?

L'úlcera oral és una malaltia oral molt dolor...

A què he de prestar atenció quan alletar amb hepatitis B?

L'hepatitis B és una de les malalties més dis...

Aneu amb compte amb aquests signes d'indiferència sexual!

El sexe és ple de misteri per a moltes persones, ...

Per què em fa mal el cor?

El cor és la part més important del cos humà, pot...

Quins són els efectes del te Jingyang Fu?

El te Fu és una especialitat de Jingyang i és mol...

Quins són els efectes i precaucions de la càpsula Fufang Xuanju?

La càpsula de Xuanju composta és un medicament de...

Què he de fer si tinc un atac greu d'asma bronquial?

La tos amb esputo acompanyada de brunzits, dificu...