La baixada de sucre en la sang és una complicació que es produeix durant el tractament de la diabetis. Els primers símptomes inclouen palpitacions, sudoració, fatiga, nàusees i vòmits, i es pot tractar amb una dieta raonable. 1. Símptomes La hipoglucèmia es divideix en dos tipus: (1) Els símptomes adrenèrgics inclouen sudoració, nerviosisme, tremolor, debilitat, marejos, palpitacions i gana, que s'atribueixen a l'augment de l'activitat dels nervis simpàtics i a l'augment de l'alliberament d'adrenalina (que es pot produir en pacients als quals se'ls ha eliminat les glàndules suprarenals). (2) Les manifestacions del sistema nerviós central inclouen confusió, comportament anormal (que es pot confondre amb embriaguesa), discapacitat visual, estupor, coma i epilèpsia. El coma hipoglucèmic sovint s'acompanya d'una disminució de la temperatura corporal. La taxa de disminució del sucre en la sang en els casos que causen símptomes del sistema nerviós simpàtic és més ràpida que en els casos que causen símptomes del sistema nerviós central, però el grau d'hipoglucèmia és lleu Independentment del tipus, hi ha diferències individuals evidents en els nivells de sucre en sang. 2. Dietoterapia per a la hipoglucèmia 1. Menja carn i verdures, i combina els àpats de manera raonable per assegurar-te que prens nutrients complets i suficients, de manera que el teu físic s'enfortirà gradualment després de ser feble. 2. Si teniu anèmia acompanyada d'un recompte baix de glòbuls vermells i hemoglobina insuficient, hauríeu de menjar més aliments rics en proteïnes, ferro, coure, àcid fòlic, vitamina B12, vitamina C i altres "matèries primeres hematopoètiques", com ara fetge de porc, rovell d'ou, carn magra, llet, peix, gambes i peixos marrons, fruites fresques i peixos marrons. La correcció de l'anèmia ajuda a augmentar la producció cardíaca, millorar el subministrament de sang al cervell, augmentar la pressió arterial i eliminar els símptomes adversos causats per la pressió arterial baixa. 3. Les fruites com ara les llavors de lotus, longans, jujubes i moreres tenen el poder de nodrir el cor i la sang, enfortir la melsa i nodrir el cervell, i es poden menjar amb freqüència. 4. Les persones amb poca gana han de menjar quantitats adequades d'aliments i condiments que estimulen la gana, com ara gingebre, ceba, vinagre, salsa, sucre, pebre, xile, cervesa, vi, etc. 5. A diferència de la hipertensió, aquesta malaltia ha d'adoptar una dieta adequada, rica en sodi i colesterol. El clorur de sodi (és a dir, la sal de taula) s'ha de consumir a 12-15 grams al dia. Menjar aliments rics en colesterol com el cervell, el fetge, els ous, la mantega, els ous de peix i els ossos de porc amb moderació pot ajudar a augmentar el colesterol en sang. |
<<: Es pot recuperar l'atròfia muscular? Una bona cura ajuda a la recuperació
>>: Què causa els ulls ennuvolats?
ResearchGate - Què és ResearchGate? ResearchGate é...
Tant si mengem menjar occidental com menjar xinès...
El raspat de l'esquena és una molt bona maner...
Atès que l'estómac és l'òrgan principal d...
A jutjar per la forma de les ungles, si hi ha una...
Gynostemma pentaphyllum, una mena de te negre, no...
El córrer és una molt bona manera de fer exercici...
Què és el vídeo militar de Sonicbomb? Sonicbomb és...
A l'estiu, com que el clima és calorós i humi...
Amb el progrés de la societat hem descobert molte...
Si mencionem el orzell, probablement la majoria d...
El vinagre és un condiment habitual a la vida dià...
Què és la Universitat de Kingston? Fundada el 1899...
Quan les persones arriben a una certa edat, desen...
Què és el lloc web de l'Oficina Nacional de Re...