L'aparició d'intoxicació per arsènic està estretament relacionada amb la combinació d'alguns aliments. Algunes combinacions inadequades d'aliments diaris poden provocar intoxicació per arsènic, diarrea, dolor abdominal i altres problemes. 1. La medicina tradicional xinesa utilitza "qi" i "gust" per entendre els aliments. La medicina tradicional xinesa creu que els aliments tenen "quatre qualitats" (fred, calent, càlid i fresc) i "cinc sabors" (picant, dolç, àcid, amarg i salat). Combinades amb la ciència de la nutrició moderna, aquestes combinacions poden complementar les deficiències de nutrients i facilitar l'absorció del cos. De la mateixa manera, una combinació d'aliments desequilibrada comportarà la pèrdua de nutrients, la qual cosa no afavoreix l'absorció de l'organisme i fins i tot pot produir substàncies tòxiques que perjudiquen la salut. 2. Concretament, la medicina xinesa té les següents situacions en combinació d'aliments per potenciar l'efecte terapèutic: una és el benefici mutu, és a dir, la combinació d'aliments amb les mateixes propietats o propietats similars en alguns aspectes pot potenciar els efectes terapèutics originals en diferents graus, com ara lliri amb ous, la segona és la por mútua i l'antagonisme mutu, és a dir, quan s'utilitzen o s'eliminen els efectes secundaris dels aliments; altres aliments. Per exemple, la perilla pot prevenir i tractar la intoxicació per peixos i gambes, i les olives poden alleujar la intoxicació lleu causada per peixos globus, peixos i crancs. 3. Hi ha dues situacions en la combinació d'aliments que poden afeblir l'efecte terapèutic i s'han d'evitar en la mesura del possible: una és la incompatibilitat, és a dir, quan s'utilitzen dos aliments conjuntament, les seves funcions originals es veuran reduïdes o fins i tot es perdran a causa de la contenció mútua. Si mengeu aliments que escalfen i nodreixen el qi i la sang, com ara carn de xai i de gos, intenteu no menjar mongetes, rave fresc, síndria, etc. al mateix temps, en cas contrari, debilitarà l'efecte d'escalfament i nutrició del primer. El segon és el contrari, és a dir, quan s'utilitzen dos aliments junts, poden produir reaccions tòxiques o efectes secundaris evidents com la diarrea, com la mel contra la ceba crua, el cogombre contra el cacauet, la carn d'oca contra les peres d'ànec, etc. 4. Quan els pares combinen aliments per complementar l'alimentació dels seus fills, no han d'oblidar els següents tabús sobre combinacions d'aliments. Llet de soja + ous: pèrdua de nutrients; Llet de soja + sucre moreno: redueix el valor nutricional de les proteïnes; Sopa d'arròs + llet en pols: destrueix la vitamina A; Aigua bullida + mel: destrueix els nutrients; Cebolleta + tofu: afecten l'absorció del calci per part del cos; Llet + suc: no afavoreix la digestió i l'absorció; Rave + fruita: pot provocar goll; Marisc + fruita: afecta l'absorció de proteïnes; Carn + te: propens al restrenyiment; Arç + pastanaga: es destrueix la vitamina C; Peix salat + tomàquet (o plàtan + beguda àcid làctic): produeix forts carcinògens; Gamba + Vitamina C: pot provocar intoxicació per arsènic; |
>>: Quins són els símptomes de l'epilèpsia?
És molt habitual que els accidents succeeixin a l...
De la mateixa manera que les escombraries domèsti...
La teràpia intervencionista és ara un mètode de t...
Com que molts pares fan malbé els seus fills, els...
Què és el lloc web de Perrier? Perrier és una marc...
Si els pacients amb paràlisi cardíaca no reben un...
Quin és el lloc web de l'Ecole Supérieure de l...
La sang a les femtes és un dels símptomes de la f...
El tinnitus neurològic és ara un dels problemes m...
Què és Healthtex? Healthtex és una famosa marca de...
A la vida, sovint trobem algunes esquitxades d...
Les dents són les parts que s'utilitzen per m...
A l'estiu, és fàcil que la pell es torni sens...
Quin és el lloc web de l'Agència de Turisme d&...
La pèrdua de pes és un tema etern per a les dones...