Si tens poca memòria, no has d'ignorar l'elecció dels aliments diaris, perquè quan pots triar alguns aliments de manera raonable, tindrà un bon efecte per ajudar a millorar la memòria. 1. Taronges Les taronges contenen una gran quantitat de vitamines A, B1 i C. Són aliments alcalins típics i poden eliminar el dany causat al sistema nerviós per una gran quantitat d'aliments àcids. Menjar taronges amb regularitat durant els exàmens us pot ajudar a mantenir-vos amb energia. A més, les llimones, mandarines, pomelos, etc. tenen efectes similars i poden substituir les taronges. 2. Cacauets Els cacauets són rics en lecitina i cefalina, que són substàncies importants que necessita el sistema nerviós. Poden retardar la disminució de la funció cerebral, inhibir l'agregació plaquetària i prevenir la trombosi cerebral. Els experiments han confirmat que menjar cacauet amb regularitat pot millorar la circulació sanguínia, millorar la memòria i retardar l'envelliment, convertint-lo en una veritable "fruita de la longevitat". 3. Blat de moro El germen de blat de moro és ric en àcid linoleic i altres àcids grassos insaturats, que poden protegir els vasos sanguinis cerebrals i reduir els lípids sanguinis. En particular, el blat de moro conté nivells elevats de glutamat, que pot ajudar a promoure el metabolisme de les cèl·lules cerebrals. 4. Peix Poden aportar proteïnes i calci d'alta qualitat al cervell. Els àcids grassos continguts en els peixos d'aigua dolça són majoritàriament àcids grassos insaturats, que no provocaran esclerosi vascular i no perjudiquen les artèries cerebrals. 5. Pinya La pinya conté molta vitamina C i l'oligoelement manganès, i és baix en calories. Menjar-la regularment pot ajudar a afavorir la salivació i a refrescar la ment. La pinya és sovint el fruit preferit d'alguns músics, cantants i actors perquè han de memoritzar molta música, lletres i línies. 6. Ous L'activitat cerebral i la memòria estan estretament relacionades amb el contingut d'acetilcolina al cervell. Els experiments han demostrat que l'avantatge de menjar pollastre és que quan la rica lecitina que conté el rovell de l'ou es descompon per enzims, produeix una rica acetilcolina, que entra a la sang i arriba ràpidament al teixit cerebral, millorant així la memòria. Estudis estrangers han confirmat que menjar 1 o 2 ous al dia pot proporcionar al cos suficients alcaloides biliars, la qual cosa és beneficiós per protegir el cervell i millorar la memòria. |
<<: Es pot curar el glaucoma congènit?
>>: Què causa una mala memòria?
La septitis pleural és causada per una infecció p...
Quin és el lloc web de la Universitat de Marburg? ...
La roba interior s'ha de portar a prop del co...
Quina és la pàgina web de l'Institut Politècni...
En els darrers anys, a mesura que els "nens ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Sarajevo?...
El coixí de llavors de Cassia i el coixí de blat ...
L'esplenomegàlia no és infreqüent i, en molts...
Els ulls no només són les finestres de l'ànim...
A la nostra vida diària, l'electricitat estàt...
Per a les persones amb espondilosi cervical, han ...
Hi ha molts tipus de malalties estomacals, i l...
S'ha d'entendre el millor tractament per ...
Avui en dia, moltes persones pateixen articulacio...
Els mals hàbits poden provocar fàcilment ulleres,...