El reumatisme és una malaltia comuna a la vida diària. És més freqüent entre les persones de mitjana edat i la gent gran i suposa una gran amenaça per a la salut humana. La detecció i el tractament oportuns són especialment importants. De fet, hi ha tres símptomes primerencs del reumatisme. El primer és envermelliment, inflor i dolor a les articulacions. 1. Articulacions vermelles, inflades i doloroses: el concepte modern de reumatisme definitivament no és el que la gent sol dir, "dolor articular en dies ennuvolats i plujosos", ni és simplement "dolor a l'esquena i a les cames". Moltes persones han experimentat dolors articulars A principis de la primavera, quan el clima és càlid però encara fred, la gent sovint experimenta símptomes de dolor articular, pesadesa de les articulacions i dolor muscular. 2. Quan el clima es torna fred i les mans es tornen maldestres al matí, aneu amb compte amb l'artritis reumatoide: el fenomen de les mans maldestres i rígides sol anomenar-se rigidesa matinal, que és un dels primers signes de l'artritis reumatoide, però la gent sovint s'ho pren a la lleugera i no pensa fins que el metge s'ha retardat en la malaltia. 3. Finalment, els primers símptomes de l'artritis reumatoide també inclouen que quan els símptomes de l'artritis reumatoide són greus, les articulacions afectades es tornen rígides i deformes, i els genolls, colzes, dits i canells es fixen en posició flexionada i, finalment, no es poden moure. Consells per al reumatisme: 1000 grams de mongetes negres i 10 litres de vi. Eficàcia: Nodreix el fetge i els ronyons, reposa el qi i la sang, dissipa el vent i draga els meridians. Mètode de preparació: Talleu els ossos de pi a rodanxes fines o tires, aboqueu-los en una cassola gran juntament amb les mongetes negres rentades, afegiu-hi aigua freda a remull durant mitja hora, deixeu-ho coure a foc mitjà durant una mitja hora aproximadament fins que les mongetes negres estiguin cuites, afegiu-hi 250 grams de vi d'arròs, i deixeu-ho coure a foc lent a foc suau durant 1 hora, ja que quedi suau i s'asseca el gel negre gairebé 1 hora. Forma de preparació: Cuineu la carn de vedella, traieu-la i talleu-la a trossos de mida mitjana, poseu-les en un bol gran amb la carn de xai, afegiu-hi el vi de cocció, el llard cuit, les cebolletes, les rodanxes de gingebre i el brou de carn durant 3 hores. |
<<: Es pot curar l'alopècia areata?
>>: Aquests són els símptomes del dolor reumàtic
Què és el lloc web de la Biblioteca Nacional de Si...
Quin és el lloc web de la Universitat Multimèdia d...
De vegades ens trobem que ens hem raspallat les d...
Algunes persones poden sentir-se adormides i no e...
La turmalina no és estranya per a les persones qu...
Què és el lloc web dels British Academy Film Award...
Com que la taxa metabòlica basal de cadascú és di...
El dolor d'estómac és una de les manifestacio...
La gastroenteritis i la inflor són malalties molt...
Si algú ens pregunta què és el més feliç, crec qu...
Tothom té més o menys lunars a la seva pell, nomé...
Què és REVOLVEclothing.com? REVOLVEclothing.com és...
L'aparició del lupus eritematós sistèmic pot ...
Quan es menja Cordyceps Sinensis, el millor és me...
Per dir-ho de manera senzilla, la melsa i l'e...