La pols d'arrel de lotus és l'aliment de primera opció per als pacients després de la cirurgia. Té un bon sabor i és nutritiu, però la taxa de fracàs de la preparació de pols d'arrel de lotus és massa alta. bon humor. L'ordre de preparació és el següent : 1. Prepareu un bol, una cullera i un paquet de midó d'arrel de lotus (si és a granel, treu unes dues cullerades) 2. Aboqueu pols d'arrel de lotus al bol 3. Afegiu una petita quantitat d'aigua bullida freda i remeneu uniformement per dissoldre completament les partícules de pols d'arrel de lotus (l'aigua mineral o l'aigua potable estan bé, sempre que no estiguin massa calentes. Aquest pas és molt important. No utilitzeu aigua bullint directament, ja que el resultat de l'ús d'aigua bullint és la formació de pols d'arrel de lotus granular) 4. Prepareu aigua bullint El millor és fer servir un bullidor de gas o elèctric per assegurar-vos que l'aigua pugui arribar als 100 graus. 5. Aboqui aigua bullint i remeneu uniformement mentre s'aboca fins que es formi el midó de l'arrel de lotus. No aboqueu massa aigua bullint, aproximadament 2/3 d'un bol. Assegureu-vos de remenar ràpidament i seguiu remenant fins que la pols d'arrel de lotus es converteixi en una gelatina transparent de color marró clar. 6. Mira el midó d'arrel de lotus. És fàcil de preparar? Què passa si la cervesa falla accidentalment? No importa. Pots abocar la pols d'arrel de lotus fallida en una olla i escalfar-la fins que es converteixi en una pasta. La pols d'arrel de lotus és comestible per a la població en general, especialment per a gent gran, nens, dones i febles i malalts, és especialment indicada per a pacients amb febre alta, vòmits de sang, hipertensió, malaltia hepàtica, pèrdua de gana, anèmia per deficiència de ferro i desnutrició. Llavors, com escolliu la pols d'arrel de lotus? Mira el color de la pols d'arrel de lotus pura conté una gran quantitat de ferro i sucre reductor i altres ingredients després del contacte amb l'aire, és molt fàcil d'oxidar i el color de l'arrel de lotus canvia de blanc a lleugerament vermell. Altres midons, com la patata, el moniato, la castanya d'aigua, la mandioca i el midó de kudzu, no presenten aquest canvi i són tots blancs o lleugerament grocs si són de color rosa, és perquè s'han afegit pigments per a la tintura; Quan fa olor de midó d'arrel de lotus, té una fragància única, mentre que altres midons no tenen fragància. Prova-ho: pren una mica d'arrel de lotus en pols i frega-la amb els dits. La seva textura és més fina i suau que altres midons. Preneu una mica d'arrel de lotus en pols i poseu-lo a la boca. Es dissolrà ràpidament després que entri en contacte amb la saliva. Altres midons no són fàcils de dissoldre després d'entrar a la boca, sinó que s'enganxen o formen grumolls. A més, el midó d'arrel de lotus canviarà de color de vermellós a marró vermellós si s'emmagatzema durant molt de temps Això no vol dir que s'hagi anat malament i no afecti el seu consum. |
<<: Com preparar cafè pur en pols
>>: Com preparar la llet adulta en pols
La salut dels ulls és extremadament important per...
Com nodrir els ronyons a l'estiu Els ronyons ...
La picor de la pell pot semblar una qüestió petit...
Avui en dia, moltes persones estan familiaritzade...
Què és l'Olimp? Olympus és una coneguda empres...
Què és el lloc web de la Biblioteca Estatal de Ber...
Una cara rosada és un signe de la bona complexió ...
Què és Electrolux? Electrolux és un fabricant d...
Després de donar a llum, sovint us molesten les e...
La salut de l'estómac està directament relaci...
Els estudis han descobert que si la immunitat del...
Molts amics no saben gaire sobre la poliquística ...
Molts anuncis de xampú utilitzen els eslògans de ...
L'anus està en contacte amb les femtes, de ma...
El raïm és una fruita habitual a la vida diària. ...