La barbacoa s'ha convertit en una part indispensable de la vida quotidiana dels joves. De fet, menjar barbacoa és molt perjudicial per a la nostra salut. Així que hem de menjar menys barbacoa. A continuació, l'editor us presentarà els tres perills principals de menjar barbacoa amb freqüència, i espero que tothom estigui més atent. 1. La barbacoa fa que les persones no tinguin oligoelements Per què menjar barbacoa causa una manca d'oligoelements, ja que menjar barbacoa reduirà la ingesta de verdures, a més, els oligoelements de la barbacoa es destruiran després de la barbacoa a alta temperatura. Des d'aquesta perspectiva, menjar barbacoa coreana és més saludable que menjar barbacoa de Xinjiang perquè la barbacoa coreana s'embolica amb enciam. A més de menjar-lo amb verdures, el millor és menjar-lo amb aliments bàsics amb midó, que seran més saludables. 2. Infecció parasitària. Quan es fa la carn a la brasa, és molt fàcil que les llesques de carn s'escalfin de manera desigual, amb algunes parts que no es cuinen. Això és encara més perillós si la carn no és fresca. L'incident de Golden Apple Snail de 2005 es va produir perquè els cargols Golden Apple barrejats en fred només es van escaldar en aigua calenta abans de servir-los als consumidors, la qual cosa va provocar un important incident de seguretat alimentària. Els paràsits del cargol poma daurada poden entrar al sistema de circulació de la sang humana i fins i tot al cervell humà, cosa que suposa una greu amenaça per a la vida i la salut de les persones. Per tant, per motius de salut, els aliments s'han de cuinar completament abans de menjar-los. 3. Durant el procés de barbacoa es produeixen dos carcinògens. La proteïna de la carn magra es crema i s'ennegreix, fent que la quantitat d'amines heterocícliques cancerígenes augmenti bruscament. Quan el greix es crema o ennegreix, es descompondrà en carcinògens com el tribenzopirè i el tetrabenzopirè. A l'estiu, a moltes persones els agrada reunir-se amb uns quants amics i anar a les parades de menjar per menjar broquetes i beure cervesa. No obstant això, moltes parades utilitzen el contacte directe amb les flames obertes per a la graella de la carn, perquè la flama oberta està en contacte directe amb la barbacoa, que pot cremar fàcilment. La millor manera de menjar barbacoa és utilitzar un fogó elèctric per evitar el contacte entre les flames obertes i la carn, i cuinar la carn a alta temperatura. Quan feu a la planxa carn, verdures, panets al vapor i altres aliments, si hi ha parts ennegrides, assegureu-vos de treure'ls, perquè els aliments amb midó també produiran l'acrilamida cancerígena després d'estar exposats a altes temperatures. Com reduir el dany de menjar barbacoa 1. Controla la temperatura de la safata del forn: si pots controlar la temperatura de la safata del forn i mantenir-la per sota dels 160 graus, o almenys no superar els 200 graus, pots reduir considerablement la producció de carcinògens. Això és exactament el que fan alguns restaurants de barbacoa coreans El fum de la paella s'allunya del fons i la temperatura es controla de manera efectiva perquè la carn no es cremi. 2. Menja amb fruites i verdures: les verdures i fruites fresques contenen molta vitamina C i vitamina E. La vitamina C pot bloquejar la combinació de nitrits i amines secundàries a l'estómac, reduint així la producció de nitrosamines cancerígenes, mentre que la vitamina E té un fort efecte antioxidant. Moltes verdures i fruites comunes contenen molta fibra, que té un bon efecte de neteja dels intestins i pot afavorir l'excreció de carcinògens. Embolicar la carn a la planxa amb verdures crues de fulla verda també pot reduir considerablement la toxicitat dels carcinògens. Els estudis han trobat que com més gran sigui el contingut de clorofil·la, millor serà l'efecte d'eliminar els efectes mutagènics dels carcinògens. Per tant, aquestes fulles d'enciam verd són més que una guarnició del vostre plat, en realitat són una part important de menjar una barbacoa saludable. Els coreans hi presten molta atenció i sempre mengen barbacoa amb molta verdura crua, acompanyada d'una mica de sopa de pasta de soja fermentada i kimchi fermentat amb àcid làctic. Untar el ketchup i el suc de llimona a la carn a la brasa pot reduir el dany dels carcinògens. 3. Mastega lentament: com que hi ha peroxidasa a la saliva humana, pot descompondre alguns carcinògens dels aliments, però el requisit previ és que l'aliment s'ha de mastegar a la boca més de 30 vegades. Especialment per als nens, el sistema digestiu dels quals encara no està completament desenvolupat, els pares haurien de recordar-los que masteguen lentament. Al mateix temps, mastegar lentament també és una mena de gaudi, fent que el sabor deliciós perduri a la punta de la llengua i deixi una fragància persistent als llavis i les dents. 4. Escolliu carn amb menys greix: tot i que l'oli produirà una aroma atractiu durant el procés de la planxa, es recomana triar parts menys pelades o farcides de greix, perquè aquests greixos descomposts degoten al foc i es combinen amb la proteïna de la carn per produir carcinògens. Per exemple, podeu triar carns baixes en calories com el pit de pollastre desossat, el magret d'ànec i la vedella magra. 5. Afegiu condiment d'herbes: perquè determinades substàncies de la farigola i la sàlvia poden dificultar el dany per a la salut de les amines heterocícliques: la mostassa pot inhibir el dany per a la salut de les substàncies nocives produïdes durant la barbacoa, i n'hi ha prou amb una petita quantitat. Els estudis han trobat que marinar les llesques de carn amb suc d'all, canyella en pols, romaní, etc. pot reduir la quantitat de carcinògens produïts durant la graella; 6. Utilitzeu cervesa fresca per eliminar les toxines de la barbacoa: aquesta és la manera alemanya de menjar barbacoa. Això pot fer que les amines heterocícliques ingerides al cos perdin la seva eficàcia de combat. Per descomptat, ha de ser cervesa fresca, i algunes begudes no alcohòliques no tindran aquest efecte. 7. Grill en un forn de microones: La graella en un forn de microones resol el problema de la contaminació de fums interiors causada per fregir aliments en el passat. |
<<: L'esperança de vida dels pacients amb hepatitis C és tan perillosa
Moltes persones trobaran que les seves còrnies es...
Què és ZARD? ZARD (àlies: ザード) és un famós cantaut...
Després del processament, el ginseng es convertei...
Els ulls són les finestres de l'ànima, però e...
Hi ha moltes raons per les quals el teu cos picor...
A la vida diària, les proves de sucre en la sang ...
El dolor abdominal és molt comú a la vida i pot a...
Quina és la web del Charleroi Football Club? El Ro...
Què és el lloc web de Citibank? Citibank (NA) és u...
Els pòlips intestinals són malalties causades per...
La malaltia gàstrica és una malaltia amb una inci...
Què és Google+? Google+ és un dels llocs de xarxes...
Què és el lloc web de Fulham? El Fulham Football C...
Alguns amics poden tenir alguns malentesos sobre ...
Per a moltes persones, sembla que no hi ha cap di...