A la vida real, cada cop hi ha més persones que pateixen de sucre en la sang alt, que té molt a veure amb hàbits alimentaris no científics. Els experts diuen que si vols mantenir-te allunyat d'aquesta malaltia, primer has de canviar els teus hàbits alimentaris actuals i menjar més aliments com el ñame, el cogombre, els espinacs, la magrana, la ceba, el kiwi, la carabassa amarga, etc. 1. Yam Els components enganxosos del ñame estan formats per la mucina, que pot embolicar altres aliments als intestins i absorbir lentament el sucre. Aquest efecte pot inhibir el fort augment del sucre en sang després dels àpats i, al mateix temps, evitar la secreció excessiva d'insulina, de manera que el sucre en sang es pot regular millor. 2. Cogombre Els estudis han demostrat que els cogombres contenen només un 1,6% de sucre, el que els converteix en un substitut alimentari comú per als pacients diabètics. L'àcid succínic que contenen els cogombres pot inhibir la conversió dels sucres del cos humà en greix. 3. Espinacs Els espinacs són de naturalesa dolça i freda, calma la set i humiteja la sequedat, i entra als meridians del pulmó i de l'estómac. Té els efectes d'humitejar la sequedat i eliminar la calor, reduir el qi i regular el mig i regular la sang. És apta per a la diabetis mellitus caracteritzada per la plenitud del pit i la distensió abdominal, i és la millor verdura per al tractament auxiliar de la set i la set diabètica. 4. Magrana És de naturalesa càlida, de gust dolç, àcid i astringent, i té els efectes de promoure la producció de líquids i apagar la set, així com matar insectes. És adequat per a pacients amb sucre en sang elevat i acumulació de paràsits que tenen la gola seca i una set important. 5. Ceba Les cebes són de naturalesa picant i càlida, dolces, blanques i tendres. No només conté substàncies que estimulen la síntesi i la secreció d'insulina i tenen un efecte terapèutic auxiliar sobre la diabetis, sinó que també la prostaglandina A i la tiamina que conté poden dilatar els vasos sanguinis, regular els lípids sanguinis i prevenir l'arteriosclerosi. Per tant, és el més adequat per a persones amb diabetis i dislipèmia. 6. Kiwi És de naturalesa freda, de gust agredolç. Té els efectes de regular el qi mitjà i regular, promoure el líquid corporal i humitejar la sequedat, alleujar la febre i alleujar la inquietud i alleujar l'estrangúria. És adequat per a pacients amb distensió abdominal, inquietud i hiperglucèmia tipus febre, i és especialment adequat per a persones amb icterícia. 7. Meló amarg El meló amarg és de naturalesa amarga i freda, amb la carn tendra. És ric en diversos nutrients, especialment en vitamina C, que ocupa el primer lloc entre tots els melons. Els estudis farmacològics han descobert que les saponines del meló amarg que contenen el meló amarg tenen un efecte reductor del sucre en sang molt evident. No només tenen efectes semblants a la insulina (d'aquí el nom "insulina vegetal"), sinó que també tenen la funció d'estimular l'alliberament d'insulina. |
>>: Què causa les ungles esquerdades?
L'esmorzar és molt important, el pla d'un...
En la vida diària, les al·lèrgies són una afecció...
Moltes persones volen tenir una pell clara i tend...
El mol·lusc contagiós és una malaltia de la pell ...
El cloasma és un problema que trobaran moltes don...
El reumatisme és una malaltia crònica, i els seus...
A mesura que augmenta la pressió vital i augmenta...
Parlant del fetge, crec que tothom sap que molts ...
Avui en dia, moltes persones volen perdre pes, i ...
Què és el lloc web del Netherlands Broadcast Train...
El gingebre és un ingredient molt comú a les nost...
El glaucoma és una malaltia molt comuna, els seus...
El coll gruixut és un símptoma de l'agrandame...
L'acne, com a malaltia comuna de la pell, apa...
Per als homes, és fàcil que es rasqui la pell en ...