Crec que a moltes persones els agrada menjar tomàquets cherry, a més del seu aspecte carnós, el seu valor nutricional també és relativament alt, si els tomàquets cherry són modificats genèticament, no tots els tomàquets cherry són aliments modificats genèticament. 1. Mira la forma. Els tomàquets comuns són de forma ovalada i rodona. L'aspecte per si sol no és exacte, però encara es pot utilitzar com a manera d'identificar-nos. En circumstàncies normals, és més probable que els tomàquets ovals siguin tomàquets modificats genèticament, però els tomàquets rodons no ho són necessàriament. 2. Pessigueu suaument. En termes generals, quan premeu suaument un tomàquet amb la mà, si es tracta d'un tomàquet modificat genèticament, se sentirà una mica dur, si no, quedarà una mica tou. Això requereix una certa sensació, i és possible que la majoria de la gent no sigui capaç d'encertar-ho. Però recordeu que els tomàquets que trieu han d'estar madurs. 3. Tasta-ho. Les persones que mengen molts tomàquets en general tenen aquesta experiència. Quan mengem tomàquets madurs, tret que siguin tomàquets modificats genèticament, tindran una mica de gust àcid fins a cert punt. Si es tracta d'un tomàquet modificat genèticament, el gust àcid és difícil de detectar quan el menges, però en canvi té una mica de dolçor. 4. Emmagatzematge. En funció de les condicions en què apareixen els tomàquets modificats genèticament, en teoria haurien de ser més duradors a l'emmagatzematge que els tomàquets normals. Tanmateix, a la vida moderna, les neveres ja són molt populars, de manera que aquest punt no sembla gaire important. 5. A causa de la presència d'una gran quantitat d'aliments modificats genèticament a la nostra vida, és impossible jutjar correctament si es tracta d'un aliment modificat genèticament només per la seva forma, gust, emmagatzematge, etc. Per tant, només es poden determinar agències d'inspecció i experiments especialitzats. Així doncs, aquí m'agradaria recordar a tothom que a l'hora de comprar, si no n'esteu segur, és millor no menjar-lo que comprar-lo. Al cap i a la fi, com que els aliments modificats genèticament són molt controvertits, és millor parar més atenció a la ciència popular i als llocs web professionals en aquesta àrea. |
<<: Quins són els símptomes de l'atròfia del nervi de la retina?
>>: Què causa el dolor al pont nasal Com comprovar-ho i tractar-lo?
Què és el lloc web del restaurant Owl? Hooters és ...
Què és el web de la Universitat de Cadis? La Unive...
La teràpia d'acupuntura i sang consisteix a u...
Què és el lloc web de Fiji Airways? Fiji Airways é...
Els moniatos també s'anomenen fulles de monia...
A causa del clima persistent de smog, les dones t...
Quina és la pàgina web de l'ambaixada francesa...
Després de contraure la febre aftosa, un símptoma...
La senyora Zhang ha patit mal d'estómac recen...
L'òxid de zinc és molt estimat per la gent pe...
Avui en dia, molts pares presten molta atenció al...
Molta gent beu cafè amb regularitat i el sabor de...
L'herpes vulvar és un simple herpes a la vulv...
La radiació ultraviolada, motius endocrins, probl...
A la vida moderna, la gent està molt interessada ...