Crec que a moltes persones els agrada menjar tomàquets cherry, a més del seu aspecte carnós, el seu valor nutricional també és relativament alt, si els tomàquets cherry són modificats genèticament, no tots els tomàquets cherry són aliments modificats genèticament. 1. Mira la forma. Els tomàquets comuns són de forma ovalada i rodona. L'aspecte per si sol no és exacte, però encara es pot utilitzar com a manera d'identificar-nos. En circumstàncies normals, és més probable que els tomàquets ovals siguin tomàquets modificats genèticament, però els tomàquets rodons no ho són necessàriament. 2. Pessigueu suaument. En termes generals, quan premeu suaument un tomàquet amb la mà, si es tracta d'un tomàquet modificat genèticament, se sentirà una mica dur, si no, quedarà una mica tou. Això requereix una certa sensació, i és possible que la majoria de la gent no sigui capaç d'encertar-ho. Però recordeu que els tomàquets que trieu han d'estar madurs. 3. Tasta-ho. Les persones que mengen molts tomàquets en general tenen aquesta experiència. Quan mengem tomàquets madurs, tret que siguin tomàquets modificats genèticament, tindran una mica de gust àcid fins a cert punt. Si es tracta d'un tomàquet modificat genèticament, el gust àcid és difícil de detectar quan el menges, però en canvi té una mica de dolçor. 4. Emmagatzematge. En funció de les condicions en què apareixen els tomàquets modificats genèticament, en teoria haurien de ser més duradors a l'emmagatzematge que els tomàquets normals. Tanmateix, a la vida moderna, les neveres ja són molt populars, de manera que aquest punt no sembla gaire important. 5. A causa de la presència d'una gran quantitat d'aliments modificats genèticament a la nostra vida, és impossible jutjar correctament si es tracta d'un aliment modificat genèticament només per la seva forma, gust, emmagatzematge, etc. Per tant, només es poden determinar agències d'inspecció i experiments especialitzats. Així doncs, aquí m'agradaria recordar a tothom que a l'hora de comprar, si no n'esteu segur, és millor no menjar-lo que comprar-lo. Al cap i a la fi, com que els aliments modificats genèticament són molt controvertits, és millor parar més atenció a la ciència popular i als llocs web professionals en aquesta àrea. |
<<: Quins són els símptomes de l'atròfia del nervi de la retina?
>>: Què causa el dolor al pont nasal Com comprovar-ho i tractar-lo?
Si apareixen ampolles a la base del polze i hi ha...
La nit va ser molt fresca, i entre la gent que fe...
L'hemorràgia cerebral és causada per lesions ...
Augment dels ganglis limfàtics, la majoria dels q...
Què és la Universitat de Washington i Lee? Washing...
L'estancament dels aliments i els vòmits pode...
Parlant de berrugues planes, crec que tothom ho e...
Avui en dia, moltes persones tenen problemes amb ...
Què és el lloc web de ConocoPhillips? ConocoPhilli...
Quin és el lloc web de la Royal Danish Academy of ...
La insuficiència respiratòria i el desequilibri e...
Què és Menara Portal? Menara és un famós portal de...
La hidroxietil cel·lulosa és una pols no tòxica i...
De fet, a la vida real, a causa del ritme ràpid d...
L'ampliació dels buits entre les dents es deu...