El valor nutricional de la sopa de pollastre guisada amb Matsutake és molt alt, ja que el mateix valor nutricional de Matsutake pot aportar beneficis suficients al cos humà i satisfer les necessitats dels lectors d'oligoelements p en fer-ho. Sopa de pollastre amb Agaricus blazei i fongs de bambú Material 250 g de carn magra de porc, 400 g de pollastre, 50 g d'Agaricus blazei, 10 g de fong de bambú, un tros de pell de mandarina pràctica 1. Renteu els bolets Matsutake i deixeu-los en remull uns 10 minuts per primer cop, i continueu remullant-los en 300 ml d'aigua durant 1 hora. Rentar i remullar la pell de mandarina. 2. Remullar el fong de bambú amb aigua, rentar-lo, esprémer l'aigua i reservar. 3. Rentar la carn magra de porc i el pollastre i escalfar-los amb aigua bullint. 4. Posa els ingredients anteriors en una olla per estofar, afegim 1000 ml d'aigua i guisa durant 2 hores. Matsutake i sopa de pollastre amb fruites de llop Material 1 gallina, uns 5 trossos de bolets matsutake, 2 bolets shiitake, unes baies de llop, rodanxes de gingebre i sal pràctica 1. Retirar el cap, el cul, les urpes i els òrgans interns de la gallina, rentar i reservar. 2. El millor és preparar els bolets matsutake la nit anterior, esbandir-los dues vegades, després posar-los en remull en aigua neta l'endemà, treure'ls i rentar-los nets. 3. Bullir aigua, blanquejar la gallina i treure-la. 4. Canvieu l'olla de la sopa, afegiu-hi aigua, poseu-hi rodanxes de gingebre i, després que l'aigua bulli, poseu-hi la gallina i deixeu-ho coure a foc fort Quan torni a bullir, poseu-ho a foc lent. 5. Afegiu-hi els bolets matsutake i shiitake i deixeu-ho coure a foc lent durant una hora i mitja. 6. Afegiu-hi amb antelació l'aigua utilitzada per sucar els bolets matsutake, afegiu-hi el llop i deixeu-ho coure a foc lent durant mitja hora més. 7. Afegiu una mica de sal abans de servir, i ja està! Sopa de pollastre amb bolets Introducció Si estàs cansat de la sopa de pollastre de bolets, per què no provar un bol diferent de la sopa de bolets, els bolets també s'anomenen bolets de l'arbre del te? Material 6 potes de pollastre, 50 g de bolets shimeji, quantitat adequada de rodanxes de gingebre, 3-5 grans d'all, quantitat adequada de sal, MSG opcional pràctica 1. Renteu primer les ales i les potes, i escaldeu-les per treure la sang. 2. Després de treure les tiges dels bolets, renteu-los amb aigua neta i escalfeu-los en una altra olla amb aigua calenta. 3. Poseu les aletes i les potes blanquejades, els xampinyons, les rodanxes de gingebre i l'all en uns 1200cc d'aigua, deixeu-ho bullir a foc fort i deixeu-ho coure a foc lent durant 40 minuts. 4. Quan la sopa hagi canviat de clara a lleugerament espessa, afegiu la quantitat adequada de condiment. |
>>: Com tractar millor els càlculs renals i l'hidrops
Introducció: L'estiu és una temporada d'a...
Tots estem familiaritzats amb les cloïsses de riu...
L'hematúria és causada per un augment anormal...
Què és el lloc web de The Century? The Age és un d...
Ja sigui al camp o a la ciutat, sovint et trobarà...
Què és el món de la mare de Lisa? El lloc web s...
Els llençols són productes tèxtils per a la llar ...
A la vida diària, moltes persones se sentiran mal...
L'impacte de l'esclerosi de l'artèria...
Quan la gent fa servir roba durant molt de temps,...
A mesura que el nostre nivell de vida material mi...
Tots sabem que l'oli de fetge de bacallà és r...
Què és el lloc web de Kasu Group? Grupo Carso és u...
El netejador facial és un tipus de producte de ne...
La capsaicina és un dels components dels pebrots,...