El valor nutricional de la sopa de pollastre guisada amb Matsutake és molt alt, ja que el mateix valor nutricional de Matsutake pot aportar beneficis suficients al cos humà i satisfer les necessitats dels lectors d'oligoelements p en fer-ho. Sopa de pollastre amb Agaricus blazei i fongs de bambú Material 250 g de carn magra de porc, 400 g de pollastre, 50 g d'Agaricus blazei, 10 g de fong de bambú, un tros de pell de mandarina pràctica 1. Renteu els bolets Matsutake i deixeu-los en remull uns 10 minuts per primer cop, i continueu remullant-los en 300 ml d'aigua durant 1 hora. Rentar i remullar la pell de mandarina. 2. Remullar el fong de bambú amb aigua, rentar-lo, esprémer l'aigua i reservar. 3. Rentar la carn magra de porc i el pollastre i escalfar-los amb aigua bullint. 4. Posa els ingredients anteriors en una olla per estofar, afegim 1000 ml d'aigua i guisa durant 2 hores. Matsutake i sopa de pollastre amb fruites de llop Material 1 gallina, uns 5 trossos de bolets matsutake, 2 bolets shiitake, unes baies de llop, rodanxes de gingebre i sal pràctica 1. Retirar el cap, el cul, les urpes i els òrgans interns de la gallina, rentar i reservar. 2. El millor és preparar els bolets matsutake la nit anterior, esbandir-los dues vegades, després posar-los en remull en aigua neta l'endemà, treure'ls i rentar-los nets. 3. Bullir aigua, blanquejar la gallina i treure-la. 4. Canvieu l'olla de la sopa, afegiu-hi aigua, poseu-hi rodanxes de gingebre i, després que l'aigua bulli, poseu-hi la gallina i deixeu-ho coure a foc fort Quan torni a bullir, poseu-ho a foc lent. 5. Afegiu-hi els bolets matsutake i shiitake i deixeu-ho coure a foc lent durant una hora i mitja. 6. Afegiu-hi amb antelació l'aigua utilitzada per sucar els bolets matsutake, afegiu-hi el llop i deixeu-ho coure a foc lent durant mitja hora més. 7. Afegiu una mica de sal abans de servir, i ja està! Sopa de pollastre amb bolets Introducció Si estàs cansat de la sopa de pollastre de bolets, per què no provar un bol diferent de la sopa de bolets, els bolets també s'anomenen bolets de l'arbre del te? Material 6 potes de pollastre, 50 g de bolets shimeji, quantitat adequada de rodanxes de gingebre, 3-5 grans d'all, quantitat adequada de sal, MSG opcional pràctica 1. Renteu primer les ales i les potes, i escaldeu-les per treure la sang. 2. Després de treure les tiges dels bolets, renteu-los amb aigua neta i escalfeu-los en una altra olla amb aigua calenta. 3. Poseu les aletes i les potes blanquejades, els xampinyons, les rodanxes de gingebre i l'all en uns 1200cc d'aigua, deixeu-ho bullir a foc fort i deixeu-ho coure a foc lent durant 40 minuts. 4. Quan la sopa hagi canviat de clara a lleugerament espessa, afegiu la quantitat adequada de condiment. |
>>: Com tractar millor els càlculs renals i l'hidrops
Què és Steinway? STEINWAY & SONS és una marca ...
Quan es tracta de la immunoglobulina humana, crec...
El clima és relativament sec a la tardor, si no c...
Com tots sabem, en circumstàncies normals, el col...
Com pal·liar la subsalut és una qüestió urgent. A...
L'esquizofrènia és una malaltia que és molt p...
El terme professional triglicèrid pot ser descone...
El nivell de vida de la gent millora, però també ...
A causa del treball ocupat, el meu estat de salut...
El dolor en els músculs de la part externa de la ...
Amb la millora dels nivells de vida, cada cop hi ...
Molts dels nostres amics trobaran que les puntes ...
El menjar verd sempre ha estat estimat per molta ...
Què és GayCupid.com? Gay Cupid és la xarxa social ...
Luffa és un meló comú, fruita i verdura. A la gen...