El valor nutricional de les anguiles és molt elevat, però cal tenir especial cura a l'hora de comprar-les, ja que poden produir toxines fàcilment, com ara nàusees i vòmits. 1. Encara pots menjar anguiles mortes? Tot i que les anguiles són molt nutritives, han de ser fresques per menjar-les mai. Això es deu al fet que l'estructura de la proteïna de l'anguila conté molta histidina, l'estructura de la proteïna es descompondrà ràpidament, i els bacteris es convertiran ràpidament en una substància tòxica: la gent s'enverinarà si la mengen. . 2. Eficàcia L'anguila, també coneguda com a anguila groga, peix llarg, serp marina, etc., és una especialitat del meu país. L'anguila és deliciosa, té pocs ossos i la seva carn és gruixuda, fina i tendra. Hi ha una dita entre els xinesos que "l'anguila a Lesser Heat és millor que el ginseng". L'anguila groga és de naturalesa dolça i càlida. La medicina tradicional xinesa creu que té els efectes de reposar la deficiència, eliminar el reumatisme i enfortir els músculs i els ossos. La investigació nutricional moderna també mostra que la carn d'anguila conté proteïnes, greixos, fòsfor, calci, ferro, múltiples vitamines i niacina i altres nutrients. És un excel·lent aliment amb un alt contingut en proteïnes i poc greix. A més, l'anguila té un bon efecte terapèutic auxiliar sobre la diabetis. La monopterina A i la monopterina B es poden extreure i separar de l'anguila. Els dos treballen conjuntament per regular el sucre en la sang en les dues direccions. L'anguila és alta en vitamina A, que pot millorar la vista. Hi ha un refrany que "l'anguila és gotes per als ulls". L'anguila és rica en DHA i lecitina, que són els components principals de les membranes cel·lulars de diversos òrgans i teixits del cos humà, i són nutrients indispensables per a les cèl·lules cerebrals. La ingesta regular de lecitina pot millorar la memòria en un 20%. Per tant, menjar carn d'anguila té l'efecte de nodrir el cervell i enfortir el cos. 3. Instruccions de cuina 1. Les anguiles s'han de matar i cuinar immediatament. Les anguiles contenen més histidina i tenen un sabor molt deliciós. 2. La carn de l'anguila groga és deliciosa, amb menys ossos i més carn. Es pot sofregir (pasta d'anguila fregida), sofregida (anguila cruixent amb gambes), o escalivada (anguilla de muntanya a la planxa, també pot ser un guisat, fins i tot amb més de pollastre). s'utilitza com un dels ingredients de l'olla calenta (olla calenta de Sichuan). |
<<: Quins són els símptomes de les infeccions víriques?
>>: Quant de temps per nedar cranc al vapor? Agafeu el temps i tingueu un bon gust
Si l'acalàsia es pren seriosament quan es pro...
Anar al llit d'hora és bo per a la salut, per...
Què és el web de la Federació Espanyola de Futbol?...
Molts amics no tenen clar com és la proteinúria D...
Actualment, la diabetis és una malaltia crònica t...
Si volem millorar eficaçment la nostra memòria i ...
La hipertensió és una malaltia física molt comuna...
El refredat del ronyó és un terme descriptiu de l...
Les dents grogues i negres són bastant habituals ...
Les natges de moltes noies són lleugerament més f...
Córrer és bo per a la teva salut, i fer exercici ...
L'herpes simplex és una malaltia de la pell r...
A la vida real, el calamar i la sípia són aliment...
Quina és la proporció normal de neutròfils? Els n...
Toblerone_Quin és el lloc web de Toblerone? Tobler...