Es pot menjar anguiles mortes? Quines anguiles no es poden menjar?

Es pot menjar anguiles mortes? Quines anguiles no es poden menjar?

El valor nutricional de les anguiles és molt elevat, però cal tenir especial cura a l'hora de comprar-les, ja que poden produir toxines fàcilment, com ara nàusees i vòmits.

1. Encara pots menjar anguiles mortes?

Tot i que les anguiles són molt nutritives, han de ser fresques per menjar-les mai. Això es deu al fet que l'estructura de la proteïna de l'anguila conté molta histidina, l'estructura de la proteïna es descompondrà ràpidament, i els bacteris es convertiran ràpidament en una substància tòxica: la gent s'enverinarà si la mengen. .

2. Eficàcia

L'anguila, també coneguda com a anguila groga, peix llarg, serp marina, etc., és una especialitat del meu país. L'anguila és deliciosa, té pocs ossos i la seva carn és gruixuda, fina i tendra. Hi ha una dita entre els xinesos que "l'anguila a Lesser Heat és millor que el ginseng". L'anguila groga és de naturalesa dolça i càlida. La medicina tradicional xinesa creu que té els efectes de reposar la deficiència, eliminar el reumatisme i enfortir els músculs i els ossos. La investigació nutricional moderna també mostra que la carn d'anguila conté proteïnes, greixos, fòsfor, calci, ferro, múltiples vitamines i niacina i altres nutrients. És un excel·lent aliment amb un alt contingut en proteïnes i poc greix.

A més, l'anguila té un bon efecte terapèutic auxiliar sobre la diabetis. La monopterina A i la monopterina B es poden extreure i separar de l'anguila. Els dos treballen conjuntament per regular el sucre en la sang en les dues direccions.

L'anguila és alta en vitamina A, que pot millorar la vista. Hi ha un refrany que "l'anguila és gotes per als ulls".

L'anguila és rica en DHA i lecitina, que són els components principals de les membranes cel·lulars de diversos òrgans i teixits del cos humà, i són nutrients indispensables per a les cèl·lules cerebrals. La ingesta regular de lecitina pot millorar la memòria en un 20%. Per tant, menjar carn d'anguila té l'efecte de nodrir el cervell i enfortir el cos.

3. Instruccions de cuina

1. Les anguiles s'han de matar i cuinar immediatament. Les anguiles contenen més histidina i tenen un sabor molt deliciós.

2. La carn de l'anguila groga és deliciosa, amb menys ossos i més carn. Es pot sofregir (pasta d'anguila fregida), sofregida (anguila cruixent amb gambes), o escalivada (anguilla de muntanya a la planxa, també pot ser un guisat, fins i tot amb més de pollastre). s'utilitza com un dels ingredients de l'olla calenta (olla calenta de Sichuan).

<<:  Quins són els símptomes de les infeccions víriques?

>>:  Quant de temps per nedar cranc al vapor? Agafeu el temps i tingueu un bon gust

Recomanar articles

Quina verdura té el contingut més alt de calci?

Pel que fa a la dieta, la gent ha de recordar no ...

Quins són els mètodes per reparar l'estrat còrni?

La pell de la cara de les persones amb estrat cor...

Consulteu els efectes i les contraindicacions del te d'aranja

Crec que moltes persones han begut te d'aranj...

Quant de temps es pot viure amb tumors mediastínics?

Moltes persones volen saber què és un tumor media...

Quins són els beneficis de posar cebes en remull en vi negre?

La ceba és una verdura comuna i s'utilitza ge...

Quins són els beneficis de l'oli de peix de mar profund per a les dones

Les dones estan sotmeses a molta pressió en la se...

Com tractar la inflamació del colze de tennista?

La inflamació del colze de tennista és bastant do...

Quins són els símptomes de la deficiència de la melsa i la humitat?

Moltes persones sovint experimenten símptomes com...

Què són els johns llargs?

Saps què són els pantalons de tardor? Encara que ...

Què fer si un nen s'empassa accidentalment líquid de bobina de mosquit

Quan fa calor a l'estiu, els mosquits i les m...

Quins són els mètodes per alleujar el dolor ocular?

Avui en dia, utilitzem els ordinadors durant molt...

Què fer si tens una forta olor de suor? Quatre maneres d'alleujar-la?

L'olor del cos de cada persona és molt probab...