La sopa de pollastre i matsutake és una gran delicadesa. El sabor i el matsutake són molt bons i el mètode de preparació també és extremadament senzill, és un fong comestible molt valuós i, per tant, és difícil d'aconseguir el matsutake , per la qual cosa l'has d'estimar quan l'utilitzes en temps normals. Introducció a Matsutake : Matsutake és un fong comestible natural pur, rar i preciós, conegut com el "rei dels fongs". Diu la llegenda que després de l'atac de la bomba atòmica a Hiroshima l'agost de 1945, l'única planta que va sobreviure va ser Matsutake, que actualment no es pot conrear artificialment a cap part del món. Creix en boscos alpins per sobre dels 3.500 metres sobre el nivell del mar a la zona temperada freda. Hi havia un registre d'això al "Jingshi Zhenglei Wuji Bencao" de la dinastia Song. Els estudis han demostrat que Matsutake és ric en proteïnes, múltiples aminoàcids, àcids grassos insaturats, derivats d'àcids nucleics, pèptids i altres elements rars. Els bolets matsutake es recullen i es mengen des de principis d'agost fins a mitjans d'octubre a la tardor. Té una aroma forta especial i té un gust a abaló, extremadament suau i refrescant. Matsutake és conegut com el "rei dels bolets" al Japó. Els japonesos estan acostumats a menjar plats de Matsutake a la tardor i creuen que "com cura com Menjar Matsutake té els efectes d'enfortir els ronyons, millorar la funció cerebral i prevenir el càncer". Quan s'acaben de collir, es rosteixen al foc de pi i tenen el sabor dels boscos de pi a les muntanyes. En un dia de tardor clar i cruixent, seure a l'herba del bosc amb bons amics, amb fulles vermelles per tot el cel i flors silvestres, i sorgeix espontàniament la sensació de vicissituds de la vida. Els matsutake salvatges de Yunnan es produeixen principalment a Lijiang, Yunnan, i sovint s'exporten directament al Japó i Corea del Sud, ja que els productes frescos no són fàcils de conservar a la Xina, hi ha molt pocs matsutake frescos a la venda a causa de les condicions geogràfiques úniques de Lijiang. Com menjar Matsutake : desbast : Productes secs : Remullar en aigua tèbia a 40 °C durant uns 20 minuts abans de cuinar o fer sopa per suavitzar-lo, i després processar-lo en plats deliciosos. Sopa de pollastre i matsutake 4,8 punts 11 ressenyes recollir Recepta núm. 65495 Visualitzacions 44.918 Preferits 12 vegades Jian Qiurou Material 1 pollastre de corral, 100 grams de bolet Matsutake, 2 llesques de gingebre, 10 grans de pebre, una mica de vi de cuina, pebre en pols i ceba verde pràctica 1. Primer netegeu el pollastre, talleu-lo a trossos, després poseu-lo en una olla amb aigua bullint perquè bulli, traieu la sang del pollastre, renteu-lo i reserveu-lo. 2. Rentar els bolets matsutake frescos i reservar. 3. Escalfeu la paella, afegiu-hi el llard de porc i fregiu el pollastre fins que la pell es torni groga A continuació, afegiu-hi aigua, gingebre, vi de cocció, pebrot, cebes verdes i uns 10 grans de pebre. 4. Porteu a ebullició a foc fort, traieu l'escuma, afegiu-hi els bolets matsutake i deixeu-ho coure a foc lent fins que el menjar estigui a punt de sal i ja estigui llest per menjar. Consells Quan canvieu a foc lent per guisar, afegiu-hi prou aigua a la vegada. |
>>: Què fer si teniu mal de queixal intens
L'infart cerebral pot provocar símptomes i pe...
La corba perfecta en forma de S sempre ha estat l...
L'abscés de la glàndula de Bartholin és una m...
Què és el lloc web del Premi Nobel? El Premi Nobel...
Com diu la dita, "seure com una campana"...
El càncer és un terme general per a una gran clas...
Les taques d'oli a la roba són una preocupaci...
El cavallet de mar és un petit peix al mar El seu...
La pell de les dones necessita una cura acurada c...
Totes les noies necessiten portar talons alts qua...
El fetge té un paper important en l'estructur...
Què és la Universitat de Jaén? La Universitat de J...
Què és el lloc web del Patronat de Turisme de Colo...
El problema de l'àcid úric elevat requereix a...
Els coixins de closca de blat sarraí tenen benefi...