Les llavors de Moringa són les llavors de l'arbre de Moringa, i l'oli de llavors de Moringa també s'extreu de les llavors de Moringa i és ric en nutrients. L'oli de llavors de moringa és un oli comestible i té molts beneficis a la vida. Algunes persones també utilitzen oli de llavors de moringa amb finalitats de bellesa. 1. L'oli de llavors de moringa premsat en fred conté antioxidants naturals, cosa que fa que l'oli de llavors de moringa sigui estable i no sigui fàcil de corrompre. Els resultats de la investigació mostren que l'oli de llavors de Moringa premsat en fred té una millor estabilitat tèrmica i estabilitat oxidativa, el peròxid que forma és un 79% menys que l'oli de cacauet i l'augment d'àcids grassos lliures és significativament menor que l'oli de cacauet refinat. 2. L'oli de llavors de moringa no només és un oli comestible segur, no tòxic i d'alta qualitat, sinó que també per la seva baixa viscositat, és molt adequat per al seu ús com a excipient de sabor. És una excel·lent matèria primera per a espècies, cosmètics i conservants. Els estudis han demostrat que l'oli de moringa té propietats anti-UV i pot protegir el cos dels danys causats per la radiació ultraviolada. Per tant, l'oli de moringa es pot utilitzar per desenvolupar productes de protecció solar. S'informa que l'oli de llavors de moringa també s'utilitza a l'Índia per a la lubricació de maquinària de precisió en condicions especials com ara aeroespacial, alta temperatura i alta pressió. 3. L'oli de llavors de moringa també conté esterols vegetals com β-sitosterol, campesterol, etc. Els esterols vegetals són una substància molt semblant al colesterol en l'estructura Tenen l'efecte de reduir el colesterol sense efectes secundaris evidents i són molt importants per a la salut humana. La durada del període d'inducció d'oxidació de l'oli comestible determina directament la velocitat del seu deteriorament de l'oxidació durant l'emmagatzematge i la durada del període d'emmagatzematge. Com més llarg sigui el període d'inducció d'oxidació, millor serà la seva seguretat i estabilitat. El període d'inducció d'oxidació de l'oli de llavors de Moringa és de 34,1 h, que és 4 vegades, 10 vegades, 9 vegades i 12 vegades més llarg que el de l'oli d'oliva, l'oli de germen de blat de moro, l'oli de cacauet i l'oli de soja, respectivament. |
>>: Què fer si les dents del seny estan inflamades i inflades?
Els símptomes habituals de la malaltia dels càlcu...
A mesura que la pressió laboral de les persones a...
Moltes persones tenen el costum de beure un got d...
Avui en dia, moltes persones pateixen hemorroides...
Quan utilitzeu un torniquet per aturar l'hemo...
Hem descobert amb cura que tothom té alguns lunar...
Alguns pacients no poden moure's, de manera q...
Avui en dia, la gent està cada cop més pressionad...
L'aterosclerosi és una malaltia que es desenv...
La pell humana es pot classificar en diferents ti...
Quin és el lloc web de Skidmore College? Skidmore ...
Com més lluites quan estàs paràlisi del son, més ...
A la vida diària, si tens alguns símptomes d'...
El genoll és una part molt important del cos humà...
L'amebiasi és una malaltia causada per la inf...