Puc menjar cireres si tinc sucre en sang alt?

Puc menjar cireres si tinc sucre en sang alt?

Les cireres, també conegudes com a cireres en vida, són una fruita amb un alt valor nutricional. Els amics amb sucre en la sang alt també poden menjar cireres amb moderació, però no massa. A més de les cireres, altres fruites com ara taronges, pinyes i arços també són aptes per als amics amb sucre en la sang alt.

Els pacients amb sucre en la sang alt poden menjar cireres, però han de parar atenció a la quantitat que mengen i no menjar-ne massa. No obstant això, el valor nutricional de les cireres és molt elevat, i menjar-ne amb moderació segueix sent molt bo per a l'organisme. No és adequat que els pacients diabètics no mengin fruites, perquè contenen moltes vitamines, fibra i minerals, tots els quals són beneficiosos per als pacients diabètics.

Quines fruites són bones per al sucre en sang alt?

1. Arç blanc. És una medicina xinesa que s'utilitza habitualment en la dieta tradicional xinesa, que conté vitamines C, B i carotè. És de naturalesa àcida, lleugerament dolça i plana, i té els efectes de reduir el sucre en la sang, també té els efectes de dispersar l'estasi de la sang, eliminar l'acumulació, resoldre la flegma, desintoxicar, activar la circulació sanguínia, refrescar, tonificar el cervell i netejar l'estómac.

2. Taronges: Poden eliminar els radicals lliures de l'organisme que són perjudicials per a la salut La pectina que conté les pells de taronja també pot afavorir el pas dels aliments pel tracte gastrointestinal, permetent que el colesterol s'excreti més ràpidament amb les femtes, reduint així l'absorció del colesterol.

3. Pinya: El sucre, la sal i l'enzim que conté la pinya tenen un efecte diürètic. El seu consum adequat és beneficiós per als pacients amb nefritis i hipertensió.

4. Tomàquets: els tomàquets són rics en antioxidants naturals, a més de vitamina C, també contenen licopè. Tothom està molt familiaritzat amb la vitamina C, que pot prevenir els refredats i tractar l'escorbut. El licopè és un pigment natural que fa vermell el tomàquet. Funciona en el cos humà de manera semblant al carotè i és un fort antioxidant, per la qual cosa es pot consumir amb moderació.

<<:  A què hem de parar atenció en cas de púrpura al·lèrgica? Aquestes coses les has de saber

>>:  El sagnat espontani de les genives és causat per aquests dos motius

Recomanar articles

Què fer amb la calvície, 6 principis a tenir en compte

Segons les enquestes, el nombre de calbs ha augme...

Els símptomes de la dispèpsia funcional es poden identificar per quatre punts

En termes generals, els símptomes de la dispèpsia...

Què són els polls del pubis?

Els polls del pubis són una malaltia infecciosa c...

Per què em faig contusions fàcilment? És un signe de malaltia?

L'estiu calorós és l'època en què la gent...

Quines són les característiques de l'hipertiroïdisme?

L'hipertiroïdisme és una malaltia comuna caus...

Què fer quan tens mal humor

Quan s'enfronta al problema del mal geni, cal...

6 Errors de l'hora del bany

1. No és aconsellable prendre un bany després d&#...

Efectes secundaris de la pols de Shouwu

La pols de Shouwu és una pols feta de Polygonum m...

Quines són algunes maneres senzilles d'eliminar els àcars del llit?

El llit és l'eina més important per dormir, p...

Què és la cavitació espinal?

La salut de la columna vertebral afecta tots els ...

Pot prendre un bany amb freqüència eliminar la humitat?

Tothom té una mica d'humitat al seu cos en ma...