La seguretat alimentària té un gran impacte en la nostra salut. Si el contingut de plom en els aliments supera l'estàndard, pot provocar una intoxicació per plom al cos després del consum, per tant, determinar el contingut de plom en els aliments també és una de les maneres de determinar la seguretat alimentària. 1. Mètodes habituals de detecció del plom en els aliments Espectrometria d'absorció atòmica del forn de grafit, el seu atomitzador és un atomitzador del forn de grafit, que col·loca la mostra a la paret del tub de grafit, plataforma de grafit, forat de mostra de vareta de carboni o gresol de grafit i l'escalfa elèctricament a alta temperatura per aconseguir l'atomització, i el seu límit de detecció és Sug/kg. Espectrometria d'absorció atòmica de flama, que utilitza un atomitzador de flama, que consta d'un polvoritzador, una cambra de premescla i un cremador, i té un límit de detecció de 0,1 mg/kg. La polarografia d'escombrat únic és un mètode de polarografia controlada per potencial en el qual el potencial de l'elèctrode és una funció lineal del temps Com que s'utilitza un oscil·loscopi per observar la corba de potencial de corrent, també s'anomena polarografia variable lineal d'aquest mètode és de 0,085 mg/kg. Mètode colorimètric de la hidrazona disulfur: aquest mètode utilitza la hidrazona disulfur com a revelador de color i determina el contingut del component a provar comparant o mesurant la profunditat de color de la solució. El límit de detecció és de 0,25 mg/kg. L'espectrometria de fluorescència atòmica d'hidrurs, l'espectrometria de fluorescència atòmica és una tecnologia d'anàlisi espectral entre l'espectroscòpia d'emissió atòmica i l'espectroscòpia d'absorció atòmica. El seu principi bàsic és que els àtoms d'estat fonamental (generalment en estat de vapor) absorbeixen la radiació de freqüència específica i s'exciten a un estat d'alta energia durant l'estat de radiació de la radiació excitada. Com que els hidrurs es poden atomitzar bé en una flama d'argó-hidrogen i la pròpia flama d'argó-hidrogen té una alta eficiència de fluorescència i un fons baix, la combinació d'aquests factors permet obtenir un bon límit de detecció amb un instrument senzill, i el seu límit de detecció és Sug/kg. 2. Mètodes de detecció habituals del cadmi als aliments El límit de detecció de l'espectrometria d'absorció atòmica del forn de grafit és de 0.lug/kg el límit de detecció de l'espectrometria d'absorció atòmica de flama és de 50 ug/kg i el límit de detecció de l'espectrometria de fluorescència atòmica és de 1; 3. Mètodes de detecció habituals del mercuri total en els aliments El límit de detecció de l'espectrometria de fluorescència atòmica és de 0,15 ug/kgc21J; el límit de detecció de la colorimetria de disulfur és de 25 ug/kg. L'anàlisi del metilmercuri es realitza normalment per extracció d'àcids, adsorció i separació de cotó mercapto, i després per cromatografia de gasos o espectrometria d'absorció atòmica en fred. |
<<: Per què tinc dolor ossi per tot el cos?
>>: Què fer si la teva pell és al·lèrgica al sol? 6 maneres de prevenir-ho
Quina és la pàgina web del Cambuur Football Club? ...
Amb la millora dels nivells de vida, la gent pres...
Sovint desenvolupem hemorroides per moviments int...
La melanosi no és desconeguda per a algunes perso...
Els càlculs biliars suposen una gran amenaça per ...
Què és Paul&Joe? Paul&Joe (abreviament PJ)...
La papaia és una fruita comuna a la nostra vida, ...
A l'estiu, gairebé totes les llars tenen aigu...
Avui en dia, la societat es desenvolupa cada cop ...
Què és el lloc web de LeBron James? LeBron Raymone...
En molts casos, els símptomes del chalazio no són...
L'aigua de mongeta vermella i llavors de coix...
La gent només pot moure's amb els peus, és co...
El fenomen més comú entre els estudiants és la mi...
La pell de mandarina és la pell de taronja comuna...