El procés de producció de sabó pur de llet de cabra fet a mà

El procés de producció de sabó pur de llet de cabra fet a mà

No sé quan va començar, però a la gent li agrada fer uns sabons fets a mà per a la cura de la salut, el sabó de llet de cabra és un producte lacti molt nutritiu efecte de retardar l'envelliment.

1. Prepara les eines

Si voleu aconseguir alguna cosa, primer heu d'esmolar les vostres eines. Les eines pràctiques són molt importants per fer sabó artesanal.

2. Preparació de llet líquid alcalí

Primer, peseu la quantitat necessària d'àlcali segons la recepta.

En segon lloc, talleu la llet congelada de cabra en trossos petits de la mida de les rajoles de mahjong (la llet de cabra s'ha de congelar a la nevera amb antelació i congelada en glaçons en unes 3 hores) i poseu-les en una pica d'acer inoxidable.

A continuació, aboqueu l'àlcali pesat als daus de llet de tres a cinc vegades i remeneu contínuament amb una cullera d'acer inoxidable fins que la llet i l'àlcali es barregin completament en una pasta.

El líquid alcalí de llet preparada amb èxit ha de ser de color blanc pur Si és groguenc, vol dir que la temperatura és massa alta durant el procés de preparació i una part de la llet es crema. L'addició d'àlcali alhora farà que la temperatura augmenti massa ràpidament, per això cal afegir àlcali de 3 a 5 vegades. Es recomana preparar més glaçons de llet per afegir-los a temps perquè es refredin quan la temperatura augmenta massa ràpidament, però, és millor no afegir-ne massa per no destruir la proporció de la fórmula, en cas contrari, el sabó de llet produït es pot tornar suau, encongir-se i retardar el desemmotllament.

3. Prepara el greix

Després de pesar diversos olis, aboqueu-los en un recipient d'acer inoxidable més gran i profund per evitar que el líquid de sabó esquiqui per tot arreu quan es remeneu més tard. A continuació, podeu escalfar l'oli barrejat lleugerament a uns 40 graus. De fet, això es fa per fer la reacció de saponificació més completa. Algunes persones diuen que la temperatura de l'oli i el líquid alcalí quan es barregen ha d'estar al voltant dels 45 graus.

4. Mescla i agitació d'oli alcalí

Aquest pas és el més senzill però també el més difícil, perquè remenar durant diverses hores ja és prou esgotador.

Primer, aboqueu el líquid de la nata preparat a l'oli (el líquid de la nata no s'ha de deixar reposar massa temps, sinó trobareu que es fa més i més espess. El millor és barrejar-lo amb l'oli a temps després de la preparació).

A continuació, utilitzeu un rascador per raspar el líquid alcalí de llet restant a la conca. Això es fa per no interrompre la proporció d'àlcali i oli a la fórmula. Si alguns amics volen fer sabó de llet reduït en àlcali, aquest detall es pot ometre. A continuació, no us oblideu de cronometrar-lo quan comenceu a barrejar. Feu servir una batedora gegant per remenar constantment! Seguiu remenant! Seguiu remenant!

5. Prepara el motlle

Si utilitzeu un motlle de silicona, assegureu-vos de fixar-lo amb un marc de fusta perquè el motlle de silicona és propens a deformar-se després d'omplir-lo amb sabó. Però els motlles de silicona també tenen avantatges Ajuden a mantenir la calor i són més fàcils de desemmotllar. Sovint faig servir motlles acrílics. Els desavantatges dels motlles acrílics són que no són fàcils de desemmotllar i tenen uns efectes d'aïllament tèrmic pobres, per la qual cosa requereixen l'ús d'una caixa d'aïllament. Per a motlles acrílics com aquest, cal cosir els extrems amb embolcall de plàstic, en cas contrari, el líquid de sabó es filtrarà per l'espai inferior a causa de la gravetat, provocant contaminació i residus.

6. Importeu la solució de sabó i mantingueu-lo calent

Després de preparar el motlle, aboqueu tot el líquid de sabó al motlle alhora. Després d'importar, utilitzeu un rascador de silicona per suavitzar la superfície tant com sigui possible.

7. Sabó per desmoldar i tallar

Cal esperar prou abans de fer aquest pas si desemmotlleu la pastilla de sabó massa aviat, serà massa tova. Si la temperatura és alta a l'estiu, el temps de desemmotllament s'avançarà, i si la temperatura és baixa a l'hivern, el temps de desemmotllament es retardarà. Heu de jutjar el moment de desemmotllar-vos amb una mica de força amb la mà.

<<:  Què fa que el cabell es torni gras ràpidament?

>>:  Quina diferència hi ha entre prevalença i incidència?

Recomanar articles

Règims de quimioteràpia per al càncer de mama

Segons enquestes no oficials, el nombre de pacien...

Com fer un massatge a les potes de gall, ensenya-te aquests 6 passos de massatge

A mesura que envelleixen, moltes amigues desenvol...

Què tal el grup Oerlikon? Revisions del grup Oerlikon i informació del lloc web

Què és el lloc web del grup Oerlikon? Oerlikon Gro...

Aquest mètode pot alleujar el dolor a la gola en empassar saliva!

En la vida real, si el cos està inflamat, pot pro...

Els adults encara poden tenir meningitis?

Abans havia sentit que el nadó d'algú tenia m...

Quins són els símptomes de l'hemorràgia cerebral?

El sagnat del cervell també s'anomena hemorrà...

Efectes de la vacunació contra la meningitis

Com el seu nom indica, la meningitis és una malal...

Com eliminar ràpidament les marques d'acne

Les anomenades marques d'acne són les cicatri...

Quines són les plantes a prova de radiació?

Avui dia, la tecnologia és cada cop més avançada ...

Què pot accelerar la circulació sanguínia?

Moltes persones són propenses a diverses malaltie...

Què és la intoxicació per vitamina A?

Tot i que la vitamina A és un nutrient essencial ...

Com prevenir el melasma, fes-ho i tindreu la cara neta

El cloasma té factors genètics i pot provocar pig...

Què és l'arítmia sinusal? Aquests s'han de conèixer

L'arítmia sinusal és un tipus d'arítmia c...