No sé quan va començar, però a la gent li agrada fer uns sabons fets a mà per a la cura de la salut, el sabó de llet de cabra és un producte lacti molt nutritiu efecte de retardar l'envelliment. 1. Prepara les eines Si voleu aconseguir alguna cosa, primer heu d'esmolar les vostres eines. Les eines pràctiques són molt importants per fer sabó artesanal. 2. Preparació de llet líquid alcalí Primer, peseu la quantitat necessària d'àlcali segons la recepta. En segon lloc, talleu la llet congelada de cabra en trossos petits de la mida de les rajoles de mahjong (la llet de cabra s'ha de congelar a la nevera amb antelació i congelada en glaçons en unes 3 hores) i poseu-les en una pica d'acer inoxidable. A continuació, aboqueu l'àlcali pesat als daus de llet de tres a cinc vegades i remeneu contínuament amb una cullera d'acer inoxidable fins que la llet i l'àlcali es barregin completament en una pasta. El líquid alcalí de llet preparada amb èxit ha de ser de color blanc pur Si és groguenc, vol dir que la temperatura és massa alta durant el procés de preparació i una part de la llet es crema. L'addició d'àlcali alhora farà que la temperatura augmenti massa ràpidament, per això cal afegir àlcali de 3 a 5 vegades. Es recomana preparar més glaçons de llet per afegir-los a temps perquè es refredin quan la temperatura augmenta massa ràpidament, però, és millor no afegir-ne massa per no destruir la proporció de la fórmula, en cas contrari, el sabó de llet produït es pot tornar suau, encongir-se i retardar el desemmotllament. 3. Prepara el greix Després de pesar diversos olis, aboqueu-los en un recipient d'acer inoxidable més gran i profund per evitar que el líquid de sabó esquiqui per tot arreu quan es remeneu més tard. A continuació, podeu escalfar l'oli barrejat lleugerament a uns 40 graus. De fet, això es fa per fer la reacció de saponificació més completa. Algunes persones diuen que la temperatura de l'oli i el líquid alcalí quan es barregen ha d'estar al voltant dels 45 graus. 4. Mescla i agitació d'oli alcalí Aquest pas és el més senzill però també el més difícil, perquè remenar durant diverses hores ja és prou esgotador. Primer, aboqueu el líquid de la nata preparat a l'oli (el líquid de la nata no s'ha de deixar reposar massa temps, sinó trobareu que es fa més i més espess. El millor és barrejar-lo amb l'oli a temps després de la preparació). A continuació, utilitzeu un rascador per raspar el líquid alcalí de llet restant a la conca. Això es fa per no interrompre la proporció d'àlcali i oli a la fórmula. Si alguns amics volen fer sabó de llet reduït en àlcali, aquest detall es pot ometre. A continuació, no us oblideu de cronometrar-lo quan comenceu a barrejar. Feu servir una batedora gegant per remenar constantment! Seguiu remenant! Seguiu remenant! 5. Prepara el motlle Si utilitzeu un motlle de silicona, assegureu-vos de fixar-lo amb un marc de fusta perquè el motlle de silicona és propens a deformar-se després d'omplir-lo amb sabó. Però els motlles de silicona també tenen avantatges Ajuden a mantenir la calor i són més fàcils de desemmotllar. Sovint faig servir motlles acrílics. Els desavantatges dels motlles acrílics són que no són fàcils de desemmotllar i tenen uns efectes d'aïllament tèrmic pobres, per la qual cosa requereixen l'ús d'una caixa d'aïllament. Per a motlles acrílics com aquest, cal cosir els extrems amb embolcall de plàstic, en cas contrari, el líquid de sabó es filtrarà per l'espai inferior a causa de la gravetat, provocant contaminació i residus. 6. Importeu la solució de sabó i mantingueu-lo calent Després de preparar el motlle, aboqueu tot el líquid de sabó al motlle alhora. Després d'importar, utilitzeu un rascador de silicona per suavitzar la superfície tant com sigui possible. 7. Sabó per desmoldar i tallar Cal esperar prou abans de fer aquest pas si desemmotlleu la pastilla de sabó massa aviat, serà massa tova. Si la temperatura és alta a l'estiu, el temps de desemmotllament s'avançarà, i si la temperatura és baixa a l'hivern, el temps de desemmotllament es retardarà. Heu de jutjar el moment de desemmotllar-vos amb una mica de força amb la mà. |
<<: Què fa que el cabell es torni gras ràpidament?
>>: Quina diferència hi ha entre prevalença i incidència?
Avui en dia, la gent sempre està ocupada guanyant...
Moltes persones sempre tenen unes fulles de te a ...
És difícil evitar les taques d'oli a la roba ...
La nevera és on normalment emmagatzemem els alime...
Totes les malalties tindran les seves pròpies man...
Si vols quedar-te despert tota la nit sense tenir...
El te perfumat és el preferit entre les amigues i...
L'arç de mar és un aliment molt nutritiu. Mol...
Què és FANCL? FANCL és la marca d'aliments sal...
Els càlculs urinaris són una malaltia relativamen...
El ginseng és un producte sanitari conegut amb un...
El pa és un aliment fet amb farina de blat o de c...
En els últims dos mesos, Xiao Xu sempre podia esc...
Mesurar la freqüència cardíaca és la forma més di...
El calci és necessari per al cos humà, especialme...