Per què és dolç el xiclet sense sucre?

Per què és dolç el xiclet sense sucre?

El xiclet s'ha convertit en l'estimat d'aquesta societat. Sovint es veu mastegar xiclets, homes, dones, joves i vells. Hi ha moltes xiclets sense sucre al mercat, però encara tenen un gust dolç perquè s'hi afegeix xilitol.

Avui en dia, la majoria de xiclets sense sucre contenen xilitol, però no conté sucre. Les seves calories són molt baixes i es poden ignorar, així que afegir-lo al xiclet crearà un sabor dolç.

El xilitol és una substància dolça amb valor nutritiu i un intermedi normal en el metabolisme dels hidrats de carboni humà. Una persona sana, encara que no mengi cap aliment que contingui xilitol, té 0,03-0,06 mg/100 mg de xilitol a la sang. A la natura, el xilitol es troba àmpliament en diverses fruites i verdures, però el contingut és molt baix. El xilitol comercial s'elabora a partir de cultius agrícoles com les panotxes de blat de moro i el bagaix de canya de sucre mitjançant un processament profund. És un edulcorant natural i saludable.

El xilitol és un cristall blanc semblant a la sacarosa. És l'edulcorant més dolç entre els poliols. Té un gust fresc i és tan dolç com la sacarosa i té les mateixes calories que la glucosa. És l'edulcorant del futur i un substitut de la sacarosa i la glucosa.

El xilitol és un cristall blanc que té un aspecte i un gust molt semblants a la sacarosa. Pel que fa a la qualitat alimentària, el xilitol es pot dividir en sentit ampli i estret. En sentit ampli, es refereix als hidrats de carboni, i en sentit estricte, es refereix als poliols. Perquè el xilitol només es pot absorbir lentament o s'utilitza parcialment. Una de les seves principals característiques és el seu baix contingut calòric: 2,4 calories per gram, un 40% menys que altres hidrats de carboni. El xilitol s'ha utilitzat en aliments des dels anys 60. En alguns països és un edulcorant popular per a persones amb diabetis. Als Estats Units, es pot utilitzar com a additiu alimentari per a determinats propòsits especials i afegir-se als aliments sense cap restricció de dosificació.

<<:  Quins són els símptomes de l'atàxia de la paràlisi cerebral?

>>:  Què fer amb el mal de cap fred-calor? Quins són els mètodes de tractament?

Recomanar articles

Beneficis de la sopa de carn magra estofada d'oliva

La sopa de carn magra estofada d'oliva pot sa...

A què he de prestar atenció si tinc fístula anal?

La fístula anal és una malaltia molt comuna en la...

Què he de fer si de sobte el meu cor batega massa ràpid?

El batec del cor és generalment suau Si el batec ...

Hi ha alguna manera d'augmentar l'alçada?

Els xinesos generalment no som gaire alts, però m...

És bo dutxar-se massa sovint?

El clima s'està refredant i moltes persones p...

Què tal la NOAA? Comentaris de la NOAA i informació del lloc web

Què és el lloc web de la National Oceanic and Atmo...

Com tractar la diarrea crònica?

La diarrea crònica és un fenomen comú i té un gra...

Símptomes d'amigdalitis

Parlant d'amigdalitis, crec que tothom la con...

Recepta de sopa de xai i ñame

Tothom està molt familiaritzat amb el xai. Tots s...

Causes dels cercles foscos

Per a la gent d'avui en dia, hi ha moltes cos...

Quin tipus de te oolong és millor?

El te Oolong té una aroma de llarga durada, la so...

Com utilitzar el fil dental

El fil dental és una cosa que moltes persones no ...