El xiclet s'ha convertit en l'estimat d'aquesta societat. Sovint es veu mastegar xiclets, homes, dones, joves i vells. Hi ha moltes xiclets sense sucre al mercat, però encara tenen un gust dolç perquè s'hi afegeix xilitol. Avui en dia, la majoria de xiclets sense sucre contenen xilitol, però no conté sucre. Les seves calories són molt baixes i es poden ignorar, així que afegir-lo al xiclet crearà un sabor dolç. El xilitol és una substància dolça amb valor nutritiu i un intermedi normal en el metabolisme dels hidrats de carboni humà. Una persona sana, encara que no mengi cap aliment que contingui xilitol, té 0,03-0,06 mg/100 mg de xilitol a la sang. A la natura, el xilitol es troba àmpliament en diverses fruites i verdures, però el contingut és molt baix. El xilitol comercial s'elabora a partir de cultius agrícoles com les panotxes de blat de moro i el bagaix de canya de sucre mitjançant un processament profund. És un edulcorant natural i saludable. El xilitol és un cristall blanc semblant a la sacarosa. És l'edulcorant més dolç entre els poliols. Té un gust fresc i és tan dolç com la sacarosa i té les mateixes calories que la glucosa. És l'edulcorant del futur i un substitut de la sacarosa i la glucosa. El xilitol és un cristall blanc que té un aspecte i un gust molt semblants a la sacarosa. Pel que fa a la qualitat alimentària, el xilitol es pot dividir en sentit ampli i estret. En sentit ampli, es refereix als hidrats de carboni, i en sentit estricte, es refereix als poliols. Perquè el xilitol només es pot absorbir lentament o s'utilitza parcialment. Una de les seves principals característiques és el seu baix contingut calòric: 2,4 calories per gram, un 40% menys que altres hidrats de carboni. El xilitol s'ha utilitzat en aliments des dels anys 60. En alguns països és un edulcorant popular per a persones amb diabetis. Als Estats Units, es pot utilitzar com a additiu alimentari per a determinats propòsits especials i afegir-se als aliments sense cap restricció de dosificació. |
<<: Quins són els símptomes de l'atàxia de la paràlisi cerebral?
>>: Què fer amb el mal de cap fred-calor? Quins són els mètodes de tractament?
La sopa de carn magra estofada d'oliva pot sa...
La fístula anal és una malaltia molt comuna en la...
El batec del cor és generalment suau Si el batec ...
Els xinesos generalment no som gaire alts, però m...
El clima s'està refredant i moltes persones p...
Què és el lloc web de la National Oceanic and Atmo...
La diarrea crònica és un fenomen comú i té un gra...
Les opacitats vítries són una malaltia ocular amb...
Parlant d'amigdalitis, crec que tothom la con...
Tothom està molt familiaritzat amb el xai. Tots s...
Per a la gent d'avui en dia, hi ha moltes cos...
El te Oolong té una aroma de llarga durada, la so...
Què és el lloc web d'American Eagle Outfitters...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a I...
El fil dental és una cosa que moltes persones no ...