Per què és dolç el xiclet sense sucre?

Per què és dolç el xiclet sense sucre?

El xiclet s'ha convertit en l'estimat d'aquesta societat. Sovint es veu mastegar xiclets, homes, dones, joves i vells. Hi ha moltes xiclets sense sucre al mercat, però encara tenen un gust dolç perquè s'hi afegeix xilitol.

Avui en dia, la majoria de xiclets sense sucre contenen xilitol, però no conté sucre. Les seves calories són molt baixes i es poden ignorar, així que afegir-lo al xiclet crearà un sabor dolç.

El xilitol és una substància dolça amb valor nutritiu i un intermedi normal en el metabolisme dels hidrats de carboni humà. Una persona sana, encara que no mengi cap aliment que contingui xilitol, té 0,03-0,06 mg/100 mg de xilitol a la sang. A la natura, el xilitol es troba àmpliament en diverses fruites i verdures, però el contingut és molt baix. El xilitol comercial s'elabora a partir de cultius agrícoles com les panotxes de blat de moro i el bagaix de canya de sucre mitjançant un processament profund. És un edulcorant natural i saludable.

El xilitol és un cristall blanc semblant a la sacarosa. És l'edulcorant més dolç entre els poliols. Té un gust fresc i és tan dolç com la sacarosa i té les mateixes calories que la glucosa. És l'edulcorant del futur i un substitut de la sacarosa i la glucosa.

El xilitol és un cristall blanc que té un aspecte i un gust molt semblants a la sacarosa. Pel que fa a la qualitat alimentària, el xilitol es pot dividir en sentit ampli i estret. En sentit ampli, es refereix als hidrats de carboni, i en sentit estricte, es refereix als poliols. Perquè el xilitol només es pot absorbir lentament o s'utilitza parcialment. Una de les seves principals característiques és el seu baix contingut calòric: 2,4 calories per gram, un 40% menys que altres hidrats de carboni. El xilitol s'ha utilitzat en aliments des dels anys 60. En alguns països és un edulcorant popular per a persones amb diabetis. Als Estats Units, es pot utilitzar com a additiu alimentari per a determinats propòsits especials i afegir-se als aliments sense cap restricció de dosificació.

<<:  Quins són els símptomes de l'atàxia de la paràlisi cerebral?

>>:  Què fer amb el mal de cap fred-calor? Quins són els mètodes de tractament?

Recomanar articles

Com extreure suc d'àloe vera fresc

L'àloe vera és una herba perenne amb efectes ...

Què tal en Bondi? Comentaris de Bondi i informació del lloc web

Què és Bondi? Band-Aid és una marca de Band-Aid de...

La clamídia és una ETS?

Moltes persones poden tenir una comprensió equivo...

Quins són alguns dels aliments que poden ajudar-te a estar sobri?

Avui en dia, moltes persones sempre gaudeixen de ...

Quins són els símptomes de la intoxicació per arsènic?

La intoxicació per arsènic és un problema relativ...

L'estiu és l'estació daurada per a la suplementació de calci

Aviat s'acosta l'estiu calorós. En els da...

Què tal JetBlue? Comentaris de JetBlue i informació del lloc web

Què és el lloc web de JetBlue? JetBlue Airways Cor...

Què passa amb Blip? Revisió de Blip i informació del lloc web

Què és Blip? Blip es compromet a produir sèries we...

Què verifica principalment l'examen del fons d'ull?

Si teniu miopia severa i dificultat per obrir els...

10 mals mètodes de treball escurçaran la teva vida en 10 anys

"Ocupada, ocupada, ocupada fins que els teus...

Quins són els tractaments per a la protuberància del disc lumbar?

La protuberància del disc lumbar és una de les pr...

Com tractar l'èczema al·lèrgic?

L'èczema al·lèrgic és una malaltia inflamatòr...