Les paelles són un estri de cuina molt habitual en la nostra vida diària En cuinar amb una paella, en primer lloc, la quantitat d'oli i la temperatura de l'oli no es poden controlar molt bé, la qual cosa pot provocar que els aliments s'escalfin de manera desigual, si no es controla bé, també pot provocar que es cremin els aliments. 1. No utilitzeu una paella per cuinar Les olles tradicionals són més gruixudes, transfereixen la calor lentament i tenen un fons petit. Quan s'afegeix oli vegetal, es concentra al fons de l'olla. Al principi, podem estimar la temperatura de l'oli en una olla o paella tradicional (vegeu bullir i fumar), i després de sofregir, l'oli vegetal s'enganxa als aliments i s'exposen a temperatures altes. Una paella distribueix el menjar per una gran àrea del fons de la paella. Això fa que ens sigui difícil controlar la quantitat d'oli utilitzat, i també difícil barrejar la quantitat limitada de sal uniformement durant el procés de fregir. Si hi ha massa poc oli, aliments com la carn i els ous s'enganxaran al fons de l'olla i es cremaran fàcilment. Si s'escurça el temps de cocció, els plats no seran saborosos. També destrueix la nutrició. Aquest és el major problema. L'oli vegetal que està en contacte amb el fons de l'olla sobre una gran superfície pot escalfar-se fàcilment i provocar que els nostres preciosos àcids grassos insaturats s'oxidin. És fàcil de fregir, probablement perquè és prou ample, de manera que l'oli s'estén més uniformement. S'utilitza més sovint per fregir ous escalfats. 2. Els plats brasats també són tabú a les paelles Com que és un plat estofat, és clar que no es pot separar de la salsa de soja i de la sal, i cal afegir molta aigua per obtenir una bona sopa al final. L'ús de la tradicional paella de ferro de fons rodó per cuinar plats estofats ens pot ajudar a fer plats amb bon color mentre utilitzem menys salsa de soja i sal. Ara imagineu quanta aigua necessiteu per cobrir un tros de peix o una mica de carn en una paella Com que la transferència de calor és massa ràpida, una part de l'aigua s'evaporarà ràpidament i haureu d'afegir aigua repetidament per omplir-la. És difícil jutjar la quantitat de sal a afegir quan s'utilitza molta aigua i s'afegeix sal repetidament. Es necessita més temps per fer la sopa en una salsa espessa. De fet, les paelles són adequades per barrejar plats freds i plats bullits. |
<<: Quins aliments he de menjar si tinc deficiència de potassi?
>>: Quant s'ha de prendre senna alhora?
Què és la Xarxa Europea de Notícies? Europe Times ...
La neuropatia lateral amiotròfica és una malaltia...
El dolor ocular, el mal de cap i les nàusees són ...
Els canvis en el cabell reflecteixen directament ...
Què és Miniclip? Miniclip és una empresa privada d...
Què és Groupon? Groupon és un lloc web de compra g...
Tothom sap l'important que són els ulls per a...
A la vida, tothom ha de prestar atenció al fet qu...
Quin és el lloc web del Partick Thistle Football C...
El rubor quan es parla es deu principalment a ser...
Moltes persones sovint pateixen úlceres orals, i ...
La rinitis és una malaltia comuna a la vida diàri...
Què és el lloc web d'Air Products? Air Product...
Els triglicèrids alts en si no són una malaltia g...
Les taques d'oli a la roba són un fenomen com...