Com netejar les cloïsses seques?

Com netejar les cloïsses seques?

Per a un fàcil emmagatzematge, moltes persones assequen navalles fresques, cosa que les fa convenient per emmagatzemar i cuinar. Abans de cuinar les cloïsses seques, cal remullar-les i netejar-les, en cas contrari hi haurà molt fang i sorra a les cloïsses, que afectarà molt el gust.

Com netejar les navalles seques:

Utilitzeu escuradents per separar les cloïsses del fons de la conca Com que les cloïsses sempre estan al centre de la conca, la sorra que escopin s'enfonsarà al fons. Quan compreu cloïsses, demaneu al propietari una mica de sal marina i dissoleu-la en aigua neta per crear el gust de l'aigua de mar.

A continuació, poseu-hi dos escuradents que no s'utilitzen sovint per evitar que el cistell s'enfonsi al fons. Finalment, poseu-hi el colador ple de cloïsses a remull Després de 2-3 hores, veureu moltes coses brutes. Després que les cloïsses hagin escopit la sorra, fregueu-les repetidament amb aigua lleugera salada per netejar la brutícia de les closques i escórrer l'aigua.

pràctica

1. Remullar les cloïsses seques en aigua neta durant mitja hora, esbandir-les per treure la pols i la sorra, i cuinar-les directament al vapor durant 20 minuts fins que estiguin cuites.

2. Talleu el gingebre, piqueu la ceba verda i peleu els alls.

3. Poseu 3 cullerades d'oli a la paella, escalfeu-la al 70%, afegiu-hi les cloïsses seques al vapor i sofregiu-les 2 minuts, retireu-les i reserveu-les.

4. Després de posar-lo a foc lent, afegiu els grans de pebre de Sichuan a l'oli restant a l'olla original i sofregiu-los fins que estiguin olorosos (també per fer que els grans de Sichuan siguin menys adormits), afegiu-hi els pebrots petits sencers (no em vaig atrevir a tallar-los perquè estaven massa picants, així que si us agrada un gust més picant, talleu els pebrots i els pebrots, picats i picats). l'olla i el sofregit.

5. Després de barrejar tots els ingredients (2 minuts), afegiu-hi les cloïsses seques fregides, la salsa de soja, el sucre i el vi de cocció, sofregiu una estona fins que s'absorbeixin els sabors i després serviu.

<<:  Quins són els mètodes per detectar la intoxicació per nitrits?

>>:  Quina llet és millor per rentar-se la cara?

Recomanar articles

Coneixes la millor manera d'absorbir el formaldehid?

El formaldehid és extremadament nociu per al cos ...

La picor de jock és contagiosa?

La tinea cruris és en realitat una malaltia de la...

Com deixar de beure

Com puc deixar de beure Aquesta pregunta és molt ...

Cirurgia d'acalàsia

Si l'acalàsia es pren seriosament quan es pro...

Què fer amb el mal alè? 12 maneres de desfer-se del mal alè

No es pot ignorar el domini dels mètodes i tècniq...

A què heu de prestar atenció durant la cirurgia de correcció del nas?

Un nas torçat ha de ser corregit, i hi ha moltes ...

Què tal Asprey? Ressenyes d'Asprey i informació del lloc web

Què és Asprey? Asprey International Limited és un ...

Com desfer-se de les puces

L'estiu és calorós i l'ambient calorós és...

Quins tipus de pròtesis dentals hi ha?

Cadascú té uns valors diferents a la vida. Moltes...

Per què em picor al nas, esternuda i secreció nasal Com millorar-ho?

La gent comuna no presta massa atenció als símpto...

Quines són les maneres de prevenir els càlculs biliars?

Per prevenir els càlculs biliars, primer hem de p...

8 consells per mantenir el fetge sa a l'estiu

L'estiu és aquí, els dies de gossos d'est...