Com netejar les cloïsses seques?

Com netejar les cloïsses seques?

Per a un fàcil emmagatzematge, moltes persones assequen navalles fresques, cosa que les fa convenient per emmagatzemar i cuinar. Abans de cuinar les cloïsses seques, cal remullar-les i netejar-les, en cas contrari hi haurà molt fang i sorra a les cloïsses, que afectarà molt el gust.

Com netejar les navalles seques:

Utilitzeu escuradents per separar les cloïsses del fons de la conca Com que les cloïsses sempre estan al centre de la conca, la sorra que escopin s'enfonsarà al fons. Quan compreu cloïsses, demaneu al propietari una mica de sal marina i dissoleu-la en aigua neta per crear el gust de l'aigua de mar.

A continuació, poseu-hi dos escuradents que no s'utilitzen sovint per evitar que el cistell s'enfonsi al fons. Finalment, poseu-hi el colador ple de cloïsses a remull Després de 2-3 hores, veureu moltes coses brutes. Després que les cloïsses hagin escopit la sorra, fregueu-les repetidament amb aigua lleugera salada per netejar la brutícia de les closques i escórrer l'aigua.

pràctica

1. Remullar les cloïsses seques en aigua neta durant mitja hora, esbandir-les per treure la pols i la sorra, i cuinar-les directament al vapor durant 20 minuts fins que estiguin cuites.

2. Talleu el gingebre, piqueu la ceba verda i peleu els alls.

3. Poseu 3 cullerades d'oli a la paella, escalfeu-la al 70%, afegiu-hi les cloïsses seques al vapor i sofregiu-les 2 minuts, retireu-les i reserveu-les.

4. Després de posar-lo a foc lent, afegiu els grans de pebre de Sichuan a l'oli restant a l'olla original i sofregiu-los fins que estiguin olorosos (també per fer que els grans de Sichuan siguin menys adormits), afegiu-hi els pebrots petits sencers (no em vaig atrevir a tallar-los perquè estaven massa picants, així que si us agrada un gust més picant, talleu els pebrots i els pebrots, picats i picats). l'olla i el sofregit.

5. Després de barrejar tots els ingredients (2 minuts), afegiu-hi les cloïsses seques fregides, la salsa de soja, el sucre i el vi de cocció, sofregiu una estona fins que s'absorbeixin els sabors i després serviu.

<<:  Quins són els mètodes per detectar la intoxicació per nitrits?

>>:  Quina llet és millor per rentar-se la cara?

Recomanar articles

Com penjar les cortines

Després de decorar la seva casa, cada família ins...

Què és el piloacantoma?

Sovint ens trobem amb algunes malalties a la vida...

És millor beure iogurt al matí o al vespre?

El iogurt té els efectes d'alleujar el restre...

Quina és la causa del cerumen prim i amb què es relaciona?

L'estat del cerumen pot reflectir la salut de...

Com eliminar les taques de floridura de la roba?

Tot i que la roba no té vida, al seu "cossos...

Vuit coses petites que afecten secretament la vida de les persones

Hi ha molts factors que afecten la durada de la v...

Com rentar un vestit

Tots sabem que un vestit net i ordenat pot reflec...

Quins són els perills de la nicotina?

Hem d'entendre el dany de la nicotina, a la v...

Què he de fer si els meus meridians de cames estan bloquejats?

Si els meridians de les cames estan bloquejats, a...

Quins aliments són bons per dormir menys?

Les persones que dormen massa poc haurien de pres...

Què són els nòduls de baixa densitat al fetge?

Què són els nòduls de baixa densitat al fetge? Es...

Quins són els símptomes de la fibrosi hepàtica?

La fibrosi hepàtica no és fàcil de detectar en le...

Què tal Molex? Revisions de Molex i informació del lloc web

Què és el lloc web de Molex? Molex, un proveïdor g...

Compte amb sis perills principals de la infusió per al cos humà

La infusió excessiva és perjudicial, i tots els m...