Com netejar les cloïsses seques?

Com netejar les cloïsses seques?

Per a un fàcil emmagatzematge, moltes persones assequen navalles fresques, cosa que les fa convenient per emmagatzemar i cuinar. Abans de cuinar les cloïsses seques, cal remullar-les i netejar-les, en cas contrari hi haurà molt fang i sorra a les cloïsses, que afectarà molt el gust.

Com netejar les navalles seques:

Utilitzeu escuradents per separar les cloïsses del fons de la conca Com que les cloïsses sempre estan al centre de la conca, la sorra que escopin s'enfonsarà al fons. Quan compreu cloïsses, demaneu al propietari una mica de sal marina i dissoleu-la en aigua neta per crear el gust de l'aigua de mar.

A continuació, poseu-hi dos escuradents que no s'utilitzen sovint per evitar que el cistell s'enfonsi al fons. Finalment, poseu-hi el colador ple de cloïsses a remull Després de 2-3 hores, veureu moltes coses brutes. Després que les cloïsses hagin escopit la sorra, fregueu-les repetidament amb aigua lleugera salada per netejar la brutícia de les closques i escórrer l'aigua.

pràctica

1. Remullar les cloïsses seques en aigua neta durant mitja hora, esbandir-les per treure la pols i la sorra, i cuinar-les directament al vapor durant 20 minuts fins que estiguin cuites.

2. Talleu el gingebre, piqueu la ceba verda i peleu els alls.

3. Poseu 3 cullerades d'oli a la paella, escalfeu-la al 70%, afegiu-hi les cloïsses seques al vapor i sofregiu-les 2 minuts, retireu-les i reserveu-les.

4. Després de posar-lo a foc lent, afegiu els grans de pebre de Sichuan a l'oli restant a l'olla original i sofregiu-los fins que estiguin olorosos (també per fer que els grans de Sichuan siguin menys adormits), afegiu-hi els pebrots petits sencers (no em vaig atrevir a tallar-los perquè estaven massa picants, així que si us agrada un gust més picant, talleu els pebrots i els pebrots, picats i picats). l'olla i el sofregit.

5. Després de barrejar tots els ingredients (2 minuts), afegiu-hi les cloïsses seques fregides, la salsa de soja, el sucre i el vi de cocció, sofregiu una estona fins que s'absorbeixin els sabors i després serviu.

<<:  Quins són els mètodes per detectar la intoxicació per nitrits?

>>:  Quina llet és millor per rentar-se la cara?

Recomanar articles

Usos del forn elèctric

Quan tens gana però el menjar està fred, la millo...

Com mantenir sec l'ambient interior a l'hivern?

A l'hivern, sempre sento que la meva casa est...

Quins són els símptomes de la deficiència de proteïnes en el cos humà?

La proteïna és un dels sis nutrients principals d...

Tractament de les complicacions després de la cirurgia d'escoliosi

A la vida diària, tots sabem el dany que provoca ...

Com tractar la inflamació de la gola

Com tractar la inflamació de la gola? La inflamac...

Com desfer-se ràpidament de l'olor d'all

Quan es tracta de menjar all, tothom ha de dir qu...

Quina és la manera més eficaç de tractar la grip?

La grip és una malaltia comuna i hi ha moltes man...

Quin tipus de calçat esportiu és adequat per a l'escalada de muntanya?

Ara els nostres nivells de vida són cada cop més ...

Què tal Nordstrom? Revisions de Nordstrom i informació del lloc web

Què és Nordstrom? Nordstrom és una cadena de grans...