La mel és una cosa que coneixem molt a les nostres vides. La mel és rica en valors nutritius. Hi ha molts tipus de mel al mercat, a l'hora d'adquirir, cal aprendre a distingir-les perquè puguis comprar una mel realment bona, la pots identificar en diversos aspectes. 1. Olor La mel normal té l'olor floral únic de les plantes a base d'herbes, i la mel barrejada té un aroma floral natural. La mel falsa pot tenir el gust de sacarosa o espècies. 2. Observació visual 1. Per comprovar la concentració de mel, introduïu un escuradents a la mel i estireu-la verticalment. La mel amb alta concentració baixa lentament i és molt enganxosa i es pot estirar en fils. La mel falsa o la mel amb baixa concentració és el contrari Encara que es pugui estirar en fils llargs, els fils trencats no seran elàstics i no s'encongiran en perles de mel. 2. Podeu deixar caure una gota de mel en un tros de paper. La mel pura amb alta concentració és semiesfèrica i no és fàcil de penetrar en el paper, o la mel falsa pot penetrar fàcilment. 3. Agafeu un got d'aigua i afegiu-hi una mica de mel. La mel real s'enfonsarà al fons de la tassa i no és fàcil de fondre quan la remeneu lentament amb escuradents, formarà cordes. Si és mel falsa, es dissolrà en aigua molt ràpidament. 4. Mira la cristal·lització La cristal·lització de la mel està relacionada amb el tipus de planta i la temperatura En general, la mel natural pura és fàcil de cristal·litzar a 13-14 ℃. La mel que es pot cristal·litzar completament té generalment un baix contingut d'aigua, una alta concentració i no és fàcil de deteriorar, per la qual cosa és una mel d'alta qualitat. La mel pura cristal·litzada té una sensació suau i no té una sensació arenosa quan es frega amb les mans. La mel falsa no és fàcil de cristal·litzar, o una part precipitarà. El precipitat és dur i no és fàcil de triturar. 3. Gust La mel té un gust pur i natural, és dolça i lleugerament àcida, suau i delicada, refrescant i suau, lleugerament picant a la gola, i té un regust llarg i fragant. La mel adulterada té un gust dolç, però es barreja amb sucre o espècies, té una sensació de gola feble i un regust prim i curt. Què és la bona mel? El gust de la mel El gust de la bona mel és agradable. Hi ha moltes varietats de mel al meu país, i cada tipus de mel té la seva olor única. Crec que la bona mel ha de tenir bon gust. Maduresa de la mel Fins i tot la mel natural no processada pot ser bona o dolenta, mentre que la mel dolenta té un grau de maduresa baix. Com es produeix la mel Sabem que la mel que es ven al mercat es pot dividir en mel concentrada i mel natural. Això està relacionat amb l'entorn actual de producció de mel. El consum a llarg termini i a gran escala de mel falsa és perjudicial per a la salut La mel mateixa conté sucres, principalment fructosa, que és un disacàrid. La mel s'ha de consumir amb moderació, no massa, i certament no com a sucre blanc. Menjar mel en grans quantitats durant molt de temps pot provocar diabetis fàcilment. |
<<: Com llegir els resultats de la prova de dos parells i mig
>>: Com utilitzar el vapor facial calent i fred
Moltes persones a la vida estan sota diverses pre...
Com tots sabem, l'alçada es pot augmentar a t...
Les butllofes a la gola és un símptoma comú, que ...
Moltes persones poden no prestar molta atenció al...
Els estudis han trobat que la taquicàrdia sinusal...
La millor manera de saber si una persona té una i...
De fet, a la vida, moltes persones presten més at...
Tot i que el SARS va passar fa molts anys, moltes...
La insuficiència mitral pot provocar insuficiènci...
Si pateix costostitis, es produirà inflor i dolor...
Les persones modernes estan sota una gran pressió...
Quin lloc web és Song Hye Kyo? Song Hye Kyo (송혜교; ...
L'espondilosi cervical és un problema molt pr...
Què és el lloc web de l'Autoritat de Turisme d...
Visions civils Si traieu un cabell blanc, deu en ...