No hi haurà intoxicació si mengeu ous i sucre moreno junts. La combinació d'ous i sucre moreno té un bon efecte de bellesa i cura de la pell, pot regular la menstruació irregular i també té un bon efecte d'escalfament de l'estómac. Té un bon efecte de reposar el qi i la sang, pot promoure la pell rosada i també és eficaç per prevenir l'anèmia per deficiència de ferro. No pots menjar ous i sucre moreno junts? Es diu que els ous no es poden menjar amb sucre moreno, ja que menjar-los junts provocarà una intoxicació. La raó és que si els ous es cuinen amb sucre, en condicions de calefacció a llarg termini, es produirà una reacció química entre els aminoàcids dels ous i el sucre, donant lloc a la formació d'aminoàcids de glicosil, però no només els compostos s'absorbeixen fàcilment mort. És cert que els ous i el sucre moreno no es poden menjar junts? 1. Què és la proteïna glicosilada ? Els compostos d'aminoàcids glicosil també s'anomenen "proteïnes glicates". La proteïna glicada és el producte format per la reacció entre la part amino de la lisina de la proteïna i el grup carbonil del sucre reductor en condicions lliures d'enzims. Aquesta substància existeix en el cos humà, especialment en pacients diabètics. En el cos humà, la "proteïna glicada" és una cosa dolenta. S'associa amb la diabetis i diverses malalties cròniques, especialment els productes finals de glicació avançada (AGE), que són encara pitjors. Les proteïnes i els sucres dels aliments també produiran "proteïna glicada" durant el procés de cocció, com ara alta temperatura i fregir, i els ous i el sucre moreno no són una excepció. Els estudis han demostrat que els aliments d'origen animal i els aliments amb alt contingut en greixos sovint contenen nivells relativament alts de proteïna glicada, especialment els cuinats a la planxa amb carbó, barbacoa, guisat, fregit i sofregit, que produeixen més proteïna glicada. Menjar ous i sucre moreno junts pot provocar fàcilment 10 tabús que heu de conèixer quan mengeu ous 1. El sucre moreno i els ous crus són incompatibles: menjar-los junts pot provocar una intoxicació. 2. Els ous i el MSG són incompatibles: destrueixen el sabor natural dels ous. 3. Els ous i el te són incompatibles: afecten l'absorció i la utilització de proteïnes per part de l'organisme. 4. Els ous i la llet de soja són incompatibles: redueixen la taxa d'absorció de proteïnes de l'organisme. 5. Els ous i els moniatos són incompatibles: menjar-los junts provocarà dolor abdominal. 6. Els ous i les pastilles antiinflamatòries són incompatibles: menjar-los junts provocarà una intoxicació. 7. Els ous i la carn de conill són incompatibles: poden produir fàcilment substàncies que irriten el tracte gastrointestinal i provoquen diarrea. 8. Els ous i la carn d'oca són incompatibles: menjar-los junts perjudicarà la teva vitalitat. 9. MSG + ous Els ous també contenen glutamat Si afegiu MSG als ous remenats, destruirà i taparà el sabor natural dels ous. 10. Evita menjar ous amb sacarina, ja que pot provocar intoxicació o la mort. |
<<: Quins són els perjudicis per al teu cos de menjar ous podrits?
>>: La clara d'ou i la salsa de soja poden millorar la funció sexual?
Les escates de pangolí són un material medicinal ...
La cardiopatia congènita també es coneix com a ca...
El massatge del punt de Zusanli ens pot ajudar a ...
La roba és molt fàcil. Una guia per eliminar les ...
En realitat, els nostres trets facials estan estr...
Portar una jaqueta encoixinada de cotó és una mes...
El cor és l'òrgan més important del cos humà....
La glàndula tiroide té una funció protectora per ...
Les hemorroides són una malaltia anorectal freqüe...
Què és Slate Magazine? Slate és una coneguda revis...
L'ús excessiu del cervell és un terme nou en ...
Què és el lloc web de Russian Post? Russian Post é...
Crec que moltes amigues tenen l'experiència d...
El micoplasma és un microorganisme cel·lular. Alg...
Quin és el lloc web de l'Art Institute of Chic...