Crec que a la majoria de la gent li agrada el col·lagen per la seva bellesa i els seus usos per a la cura de la pell. Algunes persones també prenen col·lagen per via oral per augmentar la suavitat i la brillantor de la pell. 1. Trota de porc de soja Ingredients: peus de porc, soja, ceba, gingebre, anís estrellat, sucre, sal, essència de pollastre. Etapes de producció: 1. Abans de fer aquest plat, cal que remulles la soja amb mig dia d'antelació. PD: Els peus de porc es poden comprar als supermercats o mercats de verdures, però recordeu demanar-los al xef que els ajudi a tallar, perquè els ganivets de la llar no els poden tallar. Bulliu una olla petita amb aigua i poseu a l'aigua els peus de porc rentats durant 10-20 segons. 2. Afegiu oli a la paella, sofregiu les rodanxes de gingebre, els segments de cebolleta, l'anís estrellat i els peus de porc quan l'oli estigui calent, a continuació, afegiu-hi la salsa de soja i el vi de cuina i sofregiu. 3. Afegiu aigua per cobrir els peus de porc i deixeu-ho bullir a foc fort. A continuació, poseu-ho a foc lent i deixeu-ho coure uns vint minuts. 4. Afegiu-hi la soja i deixeu-ho bullir a foc fort, després afegiu-hi una mica de sucre i sal. A continuació, deixeu coure a foc lent fins que els peus de porc estiguin cuits. Si encara no està cuita, hi podeu afegir una mica d'aigua i seguir cuinant la soja! 5. Afegiu MSG i ceba verda picada i serviu. Aliments rics en col·lagen 2. Aletes de pollastre brasejades Ingredients: Ales de pollastre (preferiblement al mig de les ales. Si utilitzeu ales senceres, separeu l'arrel, la meitat i la punta de les ales), gingebre tallat a rodanxes, cebolleta a rodanxes, pebrots secs, anís estrellat, tretze espècies, sucre, sal, salsa de soja fosca, vi de cuina, MSG Etapes de producció: 1. Afegiu el sucre a la cassola d'oli i fregiu fins que el sucre es fongui i faci bombolles i torni daurat, a continuació, afegiu-hi les ales de pollastre rentades. 2. Sofregim a foc mitjà fins que cada ala de pollastre estigui uniformement coberta d'almívar. Afegiu una mica d'aigua calenta, suficient per cobrir les ales de pollastre. 3. A continuació, afegiu el condiment segons la vostra preferència. 4. Després de coure a foc fort durant un o dos minuts, reduïu a foc mitjà i deixeu-ho coure a foc lent fins que les ales de pollastre estiguin cuites. |
<<: Quina és la millor manera d'estirar?
>>: Quins són els símptomes del Qi i la deficiència de sang?
Si la IgG del virus de l'herpes simplex es tr...
Quin és el lloc web d'Aegean Airlines? Aegean ...
La majoria dels esforços contra l'envelliment...
Es pot produir un augment de la pressió intracran...
Crec que gairebé tots els amics han experimentat ...
eBay (Àustria) Què és eBay? eBay Àustria és la ver...
Ara que la vida social és cada vegada millor, la ...
Moltes persones es desperten del seu son per ramp...
Amb la millora dels nivells de vida i econòmics, ...
Quin és el lloc web per a vídeos d'ensenyament...
Què és Care Space? Care Space és un fòrum comunita...
Quin és el lloc web de la família reial holandesa?...
Les ungles dels peus es fan més gruixudes i el co...
Què és Anadarko Petroleum Corporation? Anadarko Pe...
No sé si has notat que a vegades la nostra pell e...