Quines verdures són riques en vitamina C?

Quines verdures són riques en vitamina C?

Crec que a la majoria de la gent li agrada el col·lagen per la seva bellesa i els seus usos per a la cura de la pell. Algunes persones també prenen col·lagen per via oral per augmentar la suavitat i la brillantor de la pell.

1. Trota de porc de soja

Ingredients: peus de porc, soja, ceba, gingebre, anís estrellat, sucre, sal, essència de pollastre.

Etapes de producció:

1. Abans de fer aquest plat, cal que remulles la soja amb mig dia d'antelació.

PD: Els peus de porc es poden comprar als supermercats o mercats de verdures, però recordeu demanar-los al xef que els ajudi a tallar, perquè els ganivets de la llar no els poden tallar.

Bulliu una olla petita amb aigua i poseu a l'aigua els peus de porc rentats durant 10-20 segons.

2. Afegiu oli a la paella, sofregiu les rodanxes de gingebre, els segments de cebolleta, l'anís estrellat i els peus de porc quan l'oli estigui calent, a continuació, afegiu-hi la salsa de soja i el vi de cuina i sofregiu.

3. Afegiu aigua per cobrir els peus de porc i deixeu-ho bullir a foc fort. A continuació, poseu-ho a foc lent i deixeu-ho coure uns vint minuts.

4. Afegiu-hi la soja i deixeu-ho bullir a foc fort, després afegiu-hi una mica de sucre i sal. A continuació, deixeu coure a foc lent fins que els peus de porc estiguin cuits. Si encara no està cuita, hi podeu afegir una mica d'aigua i seguir cuinant la soja!

5. Afegiu MSG i ceba verda picada i serviu.

Aliments rics en col·lagen

2. Aletes de pollastre brasejades

Ingredients: Ales de pollastre (preferiblement al mig de les ales. Si utilitzeu ales senceres, separeu l'arrel, la meitat i la punta de les ales), gingebre tallat a rodanxes, cebolleta a rodanxes, pebrots secs, anís estrellat, tretze espècies, sucre, sal, salsa de soja fosca, vi de cuina, MSG

Etapes de producció:

1. Afegiu el sucre a la cassola d'oli i fregiu fins que el sucre es fongui i faci bombolles i torni daurat, a continuació, afegiu-hi les ales de pollastre rentades.

2. Sofregim a foc mitjà fins que cada ala de pollastre estigui uniformement coberta d'almívar. Afegiu una mica d'aigua calenta, suficient per cobrir les ales de pollastre.

3. A continuació, afegiu el condiment segons la vostra preferència.

4. Després de coure a foc fort durant un o dos minuts, reduïu a foc mitjà i deixeu-ho coure a foc lent fins que les ales de pollastre estiguin cuites.

<<:  Quina és la millor manera d'estirar?

>>:  Quins són els símptomes del Qi i la deficiència de sang?

Recomanar articles

Què fer amb el mal alè? 12 maneres de desfer-se del mal alè

No es pot ignorar el domini dels mètodes i tècniq...

Per què existeix la fòbia de les profunditats? Revela la causa per a tu

Com tots sabem, la talassofòbia és un tipus de fò...

Quines són les funcions i els efectes d'Atractylodes lancea?

Atractylodes és un material medicinal tradicional...

Beure llet baixa en greixos engreixarà?

Ara vivim en una societat que presta atenció a se...

Quina és la causa de la inflamació anal i quina malaltia pot ser?

L'anus és més susceptible a la infecció Si l&...

Què causa la pneumònia aguda?

La pneumònia aguda és en realitat una malaltia in...

Quins són els mètodes per prevenir l'infart cerebral?

L'infart cerebral és realment molt comú entre...

Què puc beure amb aigua per eliminar la humitat?

El clima actual farà que els cossos de les person...

Quins són els símptomes de la limfadenitis necrotitzant?

La limfadenitis necrotisant és una malaltia no ne...

Quins són els tractaments per als trastorns del nervi cardíac?

El tractament de la disfunció del nervi cardíac i...

Què tal Millepensee? Ressenyes de Millepensee i informació del lloc web

Què és Millepensee? Millepensee Co., Ltd. és un es...

Com es realitza el cribratge del melanoma?

El melanoma, també conegut com a melanoma maligne...