L'agar en pols també té aquests usos

L'agar en pols també té aquests usos

L'agar en pols és una mena de substància semblant a un gel que es pot utilitzar en aliments i medicina, a causa del seu alt grau de coagulació, es pot utilitzar per fer gelats, postres, dolços suaus i altres aliments.

Diferències d'agar en pols i els seus respectius usos

L'agar i la carragenina són extractes d'algues i tenen diferents aplicacions.

L’agar es compon de dues parts: l’agarosa i l’agaropectina. Enllaços IC. La pectina d'agar és la part no gel, que és un polisacàrid complex amb sulfats, àcid glucurònic i aldehid d'àcid pirúvic, i també és la part que l'extracció comercial intenta eliminar. El color de l'agar industrial va de blanc a lleugerament groc, té una textura gelatinosa i és inodor o té una lleugera olor característica. L'agar és insoluble en aigua freda, fàcilment soluble en aigua bullint i lentament soluble en aigua calenta.

Usos de l'agar

En primer lloc, l'agar no és nutritiu, la qual cosa significa que els organismes corrents, fins i tot els microorganismes, no el poden descompondre (tot i que l'agar és un sucre). Per tant, sovint s'utilitza com a medi de cultiu biològic o alguns portadors de fàrmacs. A més, s'utilitza més a la indústria alimentària com a espessidor i coagulant. L'agar es fon al voltant dels 90 graus i es solidifica a uns 40 graus. També es poden utilitzar agents de suspensió, emulsionants, estabilitzants i conservants. S'utilitza àmpliament per fer suc de taronja i diverses begudes, gelees, gelats, pastissos, dolços suaus, aliments enllaunats, productes carnis, farinetes de vuit tresors, fongs blancs i nius d'ocells, sopes i aliments freds.

Carragenina

Està compost per sulfat de polisacàrid format per polímers de cadena recta de galactosa i anhidrogalactosa i 3,6-anhidrogalactosa. La carragenina en pols és estable i no s'hidrolitzarà fins i tot quan s'escalfa. La carragenina té una bona capacitat de reacció de proteïnes de la llet i pot evitar la separació del sèrum després d'afegir CMC. Usos en pernil i productes de carn picada: L'ús d'aquest producte pot fer que el producte tingui una bona elasticitat, bones propietats de tall, duresa i cruixent moderada, i tendresa, suavitat i sabor refrescant. Ús en begudes fredes: la carragenina té una bona capacitat de reacció de proteïnes de la llet i pot evitar la separació del sèrum després d'afegir CMC. Ús en aliments dolços suaus: els caramels suaus de carragenina tenen una bona transparència, color brillant, textura uniforme i suau, poca adherència i un sabor cruixent. Usos en productes lactis: la carragenina pot gelificar la llet i actuar com a agent gelificant. Té un paper suspens i estabilitzador en la llet de cacau, la llet malta de cacau i el xarop de caramel de cacau. En el iogurt, el formatge suau i la nata, pot estabilitzar les mescles lletoses i induir la formació de gel. Usos en licors i cervesa: Es pot utilitzar com a clarificador i estabilitzador d'escuma. Ús en fibres proteiques artificials i carn artificial: afegint carragenina i alginat de sodi durant el procés d'envelliment, la proteïna no ha de patir un procés d'envelliment, i també es poden utilitzar solucions de proteïnes de baixa concentració o no purificades per a la filatura, i també es pot millorar la força i l'absorció d'aigua de la filatura. Quan les fibres proteiques artificials s'utilitzen més per fer carn artificial, la carragenina també es pot utilitzar com a aglutinant.

<<:  La teràpia de relaxació s'ha de fer així

>>:  Com calcular l'índex de massa corporal? Apreneu aquestes fórmules

Recomanar articles

Què és la lactosa

Amb la millora contínua de la modernització, el n...

La litotrícia làser és perjudicial per als ronyons?

Moltes persones han sentit que el làser pot trenc...

Com rentar la tinta a la roba

Molts pares han experimentat taques de tinta als ...

Com eliminar el formaldehid de l'aigua salada lleugera a la vida diària

La comprensió del formaldehid no és tan exhaustiv...

Quins són els beneficis del massatge d'acupuntura?

El massatge per a la salut és ara molt popular i ...

Quins són els efectes del sicómor vermell

La guaiava de branques vermelles és una planta en...

Quins són els desavantatges de menjar cacauets?

Tothom sap que els cacauets són una cosa molt bon...

Com recuperar-se després de la cirurgia de pòlips nasals

Si es poden descobrir els pòlips nasals a temps i...

Quina és la inflor d'un costat del coll?

Per als amics que tenen inflor en un costat del c...

Quins són els símptomes del retard del desenvolupament del cervell?

Els símptomes del retard en el desenvolupament de...

Com fer front als rampes i tensions musculars

La tensió muscular és una situació molt freqüent ...

Què tal Vodafone? Opinions de Vodafone i informació del lloc web

Què és el lloc web de Vodafone? Vodafone és una de...