L'agar en pols també té aquests usos

L'agar en pols també té aquests usos

L'agar en pols és una mena de substància semblant a un gel que es pot utilitzar en aliments i medicina, a causa del seu alt grau de coagulació, es pot utilitzar per fer gelats, postres, dolços suaus i altres aliments.

Diferències d'agar en pols i els seus respectius usos

L'agar i la carragenina són extractes d'algues i tenen diferents aplicacions.

L’agar es compon de dues parts: l’agarosa i l’agaropectina. Enllaços IC. La pectina d'agar és la part no gel, que és un polisacàrid complex amb sulfats, àcid glucurònic i aldehid d'àcid pirúvic, i també és la part que l'extracció comercial intenta eliminar. El color de l'agar industrial va de blanc a lleugerament groc, té una textura gelatinosa i és inodor o té una lleugera olor característica. L'agar és insoluble en aigua freda, fàcilment soluble en aigua bullint i lentament soluble en aigua calenta.

Usos de l'agar

En primer lloc, l'agar no és nutritiu, la qual cosa significa que els organismes corrents, fins i tot els microorganismes, no el poden descompondre (tot i que l'agar és un sucre). Per tant, sovint s'utilitza com a medi de cultiu biològic o alguns portadors de fàrmacs. A més, s'utilitza més a la indústria alimentària com a espessidor i coagulant. L'agar es fon al voltant dels 90 graus i es solidifica a uns 40 graus. També es poden utilitzar agents de suspensió, emulsionants, estabilitzants i conservants. S'utilitza àmpliament per fer suc de taronja i diverses begudes, gelees, gelats, pastissos, dolços suaus, aliments enllaunats, productes carnis, farinetes de vuit tresors, fongs blancs i nius d'ocells, sopes i aliments freds.

Carragenina

Està compost per sulfat de polisacàrid format per polímers de cadena recta de galactosa i anhidrogalactosa i 3,6-anhidrogalactosa. La carragenina en pols és estable i no s'hidrolitzarà fins i tot quan s'escalfa. La carragenina té una bona capacitat de reacció de proteïnes de la llet i pot evitar la separació del sèrum després d'afegir CMC. Usos en pernil i productes de carn picada: L'ús d'aquest producte pot fer que el producte tingui una bona elasticitat, bones propietats de tall, duresa i cruixent moderada, i tendresa, suavitat i sabor refrescant. Ús en begudes fredes: la carragenina té una bona capacitat de reacció de proteïnes de la llet i pot evitar la separació del sèrum després d'afegir CMC. Ús en aliments dolços suaus: els caramels suaus de carragenina tenen una bona transparència, color brillant, textura uniforme i suau, poca adherència i un sabor cruixent. Usos en productes lactis: la carragenina pot gelificar la llet i actuar com a agent gelificant. Té un paper suspens i estabilitzador en la llet de cacau, la llet malta de cacau i el xarop de caramel de cacau. En el iogurt, el formatge suau i la nata, pot estabilitzar les mescles lletoses i induir la formació de gel. Usos en licors i cervesa: Es pot utilitzar com a clarificador i estabilitzador d'escuma. Ús en fibres proteiques artificials i carn artificial: afegint carragenina i alginat de sodi durant el procés d'envelliment, la proteïna no ha de patir un procés d'envelliment, i també es poden utilitzar solucions de proteïnes de baixa concentració o no purificades per a la filatura, i també es pot millorar la força i l'absorció d'aigua de la filatura. Quan les fibres proteiques artificials s'utilitzen més per fer carn artificial, la carragenina també es pot utilitzar com a aglutinant.

<<:  La teràpia de relaxació s'ha de fer així

>>:  Com calcular l'índex de massa corporal? Apreneu aquestes fórmules

Recomanar articles

Què he de fer si tinc dolor de cor per isquèmia miocàrdica?

La isquèmia miocàrdica és una manifestació d'...

Quins són els tractaments per a l'acne nodular?

En la vida diària, la nostra pell sovint té algun...

Què tal Brown-Forman? Comentaris de l'empresa Brown-Forman i informació del lloc web

Què és el lloc web de Brown-Forman? Brown Forman é...

Què fer amb la gingivitis? Mètodes de tractament de la gingivitis

La gingivitis és un símptoma que patim sovint, i ...

Què falta per a la caiguda del cabell? Aquests aliments són essencials

La caiguda del cabell pot ser causada per un estr...

Com tractar les taques d'oli a la roba

Les taques d'oli a la roba són un esdevenimen...

Què és bo afegir a un bany?

Prendre un bany és una cosa molt habitual. És un ...

Què fer si la roba es fa floridura a l'estiu

Tots sabem que la roba d'hivern es emmagatzem...

Com les dones porten sostenidors correctament?

Els sostenidors tenen un significat únic per a le...

Es pot emmagatzemar l'alvocat a la nevera?

Si compreu molts alvocats, podeu guardar-los a la...

Malalties transmeses per mosquits

L'estiu és l'època en què hi ha més mosqu...

A què heu de parar atenció quan feu un raspat per desintoxicar-vos?

Gua Sha pot obrir els meridians, desintoxicar i e...

Desavantatges de veure la televisió

La vida de la gent avui en dia és bàsicament inse...

Què fer si apareixen cops vermells i picor al coll?

Els grans al coll són un problema de la pell comú...