El meló de mel de Xizhou té un valor nutricional relativament alt i té un gust dolç, cruixent i tendre, i és popular entre moltes persones. A l'hora de triar el meló de mel de Xizhou, cal que conegueu alguns consells per evitar triar melons amb mal gust. Torneu a pesar el meló com més pesat, més qualitat serà. Per descomptat, el més important és el gust, i alguns venedors ofereixen tast de menjar. Consells per triar el meló de mel de Xizhou 1. La carn de la mel de Xizhou és de color vermell ataronjat La carn és delicada i cruixent. El meló Donghu té bells patrons nets, té un gust fresc, dolç, cruixent i tendre, i desprèn un atractiu aroma de llet, fruita i vi. La polpa del meló de celles negres és de color verd maragda, alt contingut en sucre, dolça i sucosa, amb una textura delicada. El Red Heart Crisp és de color vermell ataronjat, de textura cruixent, dolç i sucosa, cremós i fragant. El regust roman a la boca durant molt de temps després de menjar. L'ou groc és de color daurat, petit i de forma rodona, amb carn com el greix de xai, suau i dolç. La pell de la poma de neu és blanca i la polpa és de color vermell clar. La polpa és tendra, cruixent i refrescant, es fon a la boca i té un gust de pera olorosa. 2. En segon lloc, mira l'aspecte del meló. ① Mira l'arrel del meló. Quan escolliu melons Hami, el millor és triar els que tinguin arrels verdes. Les arrels dels melons Hami que s'han recollit durant molt de temps són poques vegades verdes. En general, estan seques i alguns fins i tot estan florits. ② Mira el color del meló. El color de la pell del meló Hami és generalment verd, blau-gris i groc. Quan el meló Hami verd o gris blau madura, el cap es tornarà blanc quan madura el meló Hami groc, el cap es tornarà groc brillant. ③Mireu la textura del meló Hami. Com més i més profundes són les línies, més dolç és el meló. Alguns melons Hami tenen cicatrius a la superfície o fins i tot esquerdes, cosa que sembla lleig, però aquest tipus de meló Hami té un bon gust i és molt dolç. Al contrari, com més bonic i sense cicatrius sembla el meló Hami, més sovint és cru i té mal gust. ④ Mira la tija del meló Hami. Quan el meló Hami amb patrons nets està madur, la tija del fruit del meló Hami és lleugerament còncava i llisa, i està coberta amb patrons nets. Per als melons Hami sense patrons o semi-redats, els pèls de la tija de la fruita cauran i el meló es sentirà suau i dur. Quan algunes varietats de melons Hami estan madurs al 90%, la tija de la fruita es separarà i caurà fàcilment de manera natural. 3. Mira el pes del meló. Peseu el meló Hami amb la mà Si el pes del meló és coherent amb la seva mida, vol dir que la humitat del meló no s'ha perdut i és un meló Hami de gran qualitat. A més, també pots olorar el meló en comprar-lo Un meló ben madur emetrà una forta aroma afruitat. 4. El mètode més directe és, per descomptat, tastar el menjar. Si el comerciant ho permet, tasta amb cura un trosset petit del meló Hami que vulguis comprar, la carn de color groc ataronjat, l'aroma afruitat dolça i rica, i la textura suau i glutinosa, crec que el compraràs de la teva butxaca sense que el venedor digui res més. |
<<: La diferència entre la mel de Xizhou i el meló Hami
Quin és el lloc web de German KBA? Koenig & Ba...
Quin és el lloc web de Paris Airports Company? Aer...
Moltes persones han experimentat problemes dental...
La cara es torna vermella després de córrer, que ...
Quan es bull l'almívar, afegir una quantitat ...
Si la closca de l'ou està florida, no es pot ...
Els moniatos són un aliment molt comú a les nostr...
Quan es tracta de la ràbia, cal dir que moltes pe...
Tenir les dents blanques és el que persegueix la ...
Si un home pateix ejaculació precoç i no troba ca...
Les causes dels rampes abdominals i el dolor són ...
Cada dona hauria de tenir uns pintallavis que li ...
El contingut d'oligoelements com el calci i e...
Què és Les Nouvelles caledoniennes? Les Nouvelles ...
Crec que moltes persones que cuinen amb freqüènci...