El fil de carn té un alt valor nutricional i és deliciós. Moltes persones es preocupen que, com que conté massa greix i proteïnes, té un alt contingut en calories, de manera que menjar massa pot provocar un augment de pes per a la gent normal, no hi ha cap problema per menjar fil de carn de manera adequada, però si estàs en un període de pèrdua de pes, és millor no menjar-ne un alt contingut en calories. Menjar fil de carn engreixarà? És millor menjar menys. Les principals matèries primeres del pastís de carn són el fil de porc, les mongetes i la farina. Cada 100 grams de pastís de carn conté 405 calories, 13,8 grams de greix, 9,5 grams de proteïna, 60,1 grams d'hidrats de carboni, 273 mil·ligrams de calci i 322 mil·ligrams de sodi. Els principals components del fil de porc són els hidrats de carboni, greixos, proteïnes i diversos minerals. Té un contingut baix en colesterol i un alt contingut en proteïnes. Té l'efecte de promoure la salivació i la gana i és fàcil de digerir. El contingut de proteïnes de les mongetes mung és tres vegades superior al de l'arròs japonica A més, el contingut de vitamines, calci, fòsfor, ferro, etc. és superior al de l'arròs japonica. Pel que fa als seus ingredients, el pastís de fil de carn és un aliment baix en colesterol i ric en proteïnes que també conté oligoelements com el calci i el sodi. Si s'utilitza com a berenar per reposar energia i nutrició, és una bona opció. No obstant això, segons els seus ingredients, els diabètics i les persones obeses haurien d'evitar menjar-ne. Com fer fil de porc 1. Rentar la carn magra de porc, treure el greix i els tendons i tallar-la a daus petits. 2. Renteu el gingebre fresc i talleu-lo a rodanxes fines i talleu-lo a trossos d'una polzada de llarg per utilitzar-lo posteriorment. 3. Poseu la carn magra a l'olla, afegiu-hi 600 ml de sopa de pollastre, salsa de soja, vi d'arròs, gingebre fresc i segments de cebolleta, poseu-ho al foc i deixeu-ho coure fins que la carn estigui tendra i la sopa gairebé seca, després poseu la carn en un plat i talleu-la a tires fines al llarg del gra de carn. 4. Escalfeu el wok al foc, aboqueu-hi oli de cacauet i quan l'oli estigui calent, aboqueu la carn de porc tallada al wok i esteneu-la lentament a foc lent i sofregim constantment fins que la carn de porc tallada estigui seca i solta. |
<<: Què fer si el coll està fluix
>>: Què fer si els braços estan flàcids
La venopunció és un mètode de tractament d'ús...
La salut del tracte urinari és una part vital del...
Sovint veiem escates blanques al cap d'altres...
A mesura que envellim, les diferents funcions del...
En la medicina tradicional xinesa, la debilitat i...
Quin és el lloc web de Peiqi Company? Paychex és u...
Quan hi ha taques d'oli a la roba, hi ha molt...
El mal de cap és un símptoma que trobarà moltes p...
Què és Toyo Bunko? Tōyō Bunko és la biblioteca d...
Moltes persones no saben que la boca humana també...
Crec que moltes dones coneixen la cantoplàstia és...
Quin és el lloc web del palau presidencial de Keny...
La por també és una manifestació important de la ...
Què és CodePlex? CodePlex és un lloc web de codi o...
Els mosquits són criatures molt molestes que piqu...