Els pacients diabètics han de parar atenció a moltes coses de la vida, com la dieta, que és de màxima importància i cal tenir-la en compte en tot moment. Entre els tabús dietètics per a la diabetis, el primer és prohibir estrictament la ingesta de sucre. En segon lloc, l'energia dels aliments també s'ha de combinar correctament i no s'ha de consumir massa. Primer, desenvolupeu un pla de dieta. La situació de cada pacient és diferent, per la qual cosa podeu demanar a un nutricionista que consideri exhaustivament l'estructura de la dieta, els símptomes subjectius del pacient i els resultats de les proves objectives per elaborar un pla de dieta preliminar. Però aquesta no és una solució permanent. Hauríeu de tornar per a una visita de seguiment com a màxim un cop al mes per a més ajustaments. A més, la dieta diària s'ha d'ajustar de manera oportuna segons les condicions del menjador, l'activitat física, el control del sucre en la sang, la funció gastrointestinal, etc. En segon lloc, coincideix raonablement amb la relació energètica. El control raonable de l'energia total és el principi principal del tractament nutricional per a la diabetis, per tal de mantenir o lleugerament per sota del pes corporal ideal. La proteïna ha de representar més d'1/3 de l'energia diària total no ha de superar el 30%. En tercer lloc, la distribució dels tres àpats hauria de ser raonable. Els diabètics amb condicions estables haurien d'assegurar almenys tres àpats al dia. Els diabètics amb grans fluctuacions de sucre en la sang i propensos a la hipoglucèmia han de menjar de 5 a 6 vegades al dia i dividir el mateix pes d'aliments en 6 porcions, la pressió de cada porció serà naturalment menor, cosa que no només assegura la ingesta diària total, sinó que també augmentarà la quantitat de sucre. En quart lloc, hi ha algunes coses a les quals cal prestar atenció quan controleu la sal a la vostra dieta. Molts pacients sovint diuen que controlen molt bé la ingesta de sal, per exemple, fan servir una cullera limitadora de sal cada cop que cuinen, però ignoren molts “grans consumidors de sal”, com MSG, essència de pollastre, salsa de soja, tofu fermentat, escabetx, escabetx, kimchi, aliments inflats, etc. Per tant, per evitar menjar massa sal, hem de partir de dos aspectes: primer, menjar menys sal visible, i segon, menjar menys sal invisible. |
<<: Com fer que els llavis gruixuts siguin més prims?
>>: L'otitis mitjana és greu? Quins són els perills?
Què és el lloc web de Spyker Cars? Spyker Cars és ...
Què és Amuze? Amuze és un lloc web de compres en l...
Què és Stussy? Stussy (Stüssy) és una marca de mod...
Els símptomes de l'espasme del múscul faríngi...
Crec que tothom ha experimentat mal de coll En ge...
L'angina de pit representa una gran amenaça p...
Què és l'agència de notícies Yonhap? L'agè...
El lubricant de vaselina té múltiples funcions, e...
Alguna vegada has netejat la teva rentadora? Molt...
Moltes noies trobaran un problema quan neden si n...
Els coixins són una necessitat en la nostra vida ...
Molts anuncis de xampú utilitzen els eslògans de ...
A la majoria de nosaltres, sempre ens agrada cuin...
No és difícil mantenir-se en bona salut, però és ...
Què és el lloc web de Rakuten Inc.? rakuten.co.jp ...