Els pacients diabètics han de parar atenció a moltes coses de la vida, com la dieta, que és de màxima importància i cal tenir-la en compte en tot moment. Entre els tabús dietètics per a la diabetis, el primer és prohibir estrictament la ingesta de sucre. En segon lloc, l'energia dels aliments també s'ha de combinar correctament i no s'ha de consumir massa. Primer, desenvolupeu un pla de dieta. La situació de cada pacient és diferent, per la qual cosa podeu demanar a un nutricionista que consideri exhaustivament l'estructura de la dieta, els símptomes subjectius del pacient i els resultats de les proves objectives per elaborar un pla de dieta preliminar. Però aquesta no és una solució permanent. Hauríeu de tornar per a una visita de seguiment com a màxim un cop al mes per a més ajustaments. A més, la dieta diària s'ha d'ajustar de manera oportuna segons les condicions del menjador, l'activitat física, el control del sucre en la sang, la funció gastrointestinal, etc. En segon lloc, coincideix raonablement amb la relació energètica. El control raonable de l'energia total és el principi principal del tractament nutricional per a la diabetis, per tal de mantenir o lleugerament per sota del pes corporal ideal. La proteïna ha de representar més d'1/3 de l'energia diària total no ha de superar el 30%. En tercer lloc, la distribució dels tres àpats hauria de ser raonable. Els diabètics amb condicions estables haurien d'assegurar almenys tres àpats al dia. Els diabètics amb grans fluctuacions de sucre en la sang i propensos a la hipoglucèmia han de menjar de 5 a 6 vegades al dia i dividir el mateix pes d'aliments en 6 porcions, la pressió de cada porció serà naturalment menor, cosa que no només assegura la ingesta diària total, sinó que també augmentarà la quantitat de sucre. En quart lloc, hi ha algunes coses a les quals cal prestar atenció quan controleu la sal a la vostra dieta. Molts pacients sovint diuen que controlen molt bé la ingesta de sal, per exemple, fan servir una cullera limitadora de sal cada cop que cuinen, però ignoren molts “grans consumidors de sal”, com MSG, essència de pollastre, salsa de soja, tofu fermentat, escabetx, escabetx, kimchi, aliments inflats, etc. Per tant, per evitar menjar massa sal, hem de partir de dos aspectes: primer, menjar menys sal visible, i segon, menjar menys sal invisible. |
<<: Com fer que els llavis gruixuts siguin més prims?
>>: L'otitis mitjana és greu? Quins són els perills?
Què és la Universitat de Willamette? La Universita...
Les mestresses de casa estan ocupades amb les tas...
Crec que alguns amics han tingut una experiència ...
Cadascun de nosaltres envelleix accidentalment, e...
La tecnologia mèdica ha anat millorant constantme...
Moltes persones descobreixen que tenen càncer qua...
Per descomptat, els pacients amb trombosi cerebra...
Què és el lloc web Ito-Yokado? Ito Yokado (japonès...
El sulfur d'hidrogen és una matèria primera q...
Moltes persones no saben què és la cel·lulosa mic...
En general, la pèrdua de cabell en grups és proba...
El greix saturat és un component dels lípids. La ...
Hi ha molts misteris en el cos humà que no són fà...
Després de la bronquitis, és fàcil per a la gent ...
La paràlisi de les cordes vocals és en realitat u...