Talla bolets a la velocitat de la llum: el truc perfecte per a les broquetes de la Castanyada i més enllà

Quan arriba el temps de les reunions a l’aire lliure, les broquetes mai fallen a la graella. I entre tots els ingredients, els bolets són els que donen aquell toc especial que no pot faltar.
El problema és que preparar-los pot semblar pesat: treure la terra, tallar-los un per un… i de vegades només de pensar-ho ja fa mandra començar. Però hi ha un mètode ràpid i senzill que et farà estalviar temps i et permetrà tenir els bolets llestos en un tres i no res.
Només cal seguir tres passos fàcils:
Pas 1: Retira la tija dels bolets.
Pas 2: Enfila’ls en un escuradents llarg o broqueta de bambú i després talla’ls en làmines.
Pas 3: Cuina’ls a la graella o afegeix-los als teus plats, ideals tant per rostir com per saltejar.
Amb aquest truc, tindràs els bolets preparats al moment, llestos per transformar qualsevol àpat en una festa.