Hi ha incrustacions en molts aparells que entren en contacte amb l'aigua, com ara la superfície dels recipients o canonades. Els components principals de l'escala són un gran nombre d'ions de metalls pesants. Si el cos humà consumeix aigua que conté escates, els ions de calci i magnesi apareixeran fàcilment al cos, de manera que tothom hauria de netejar l'escala a temps per garantir la salut de l'aigua. dany L'escala dura sol ser cimentada a la superfície dels contenidors o canonades. En primer lloc, l'escala dura té una conductivitat tèrmica deficient, la qual cosa comportarà un deteriorament de la transferència de calor a la superfície de calefacció, amb la qual cosa malbaratarà combustible o electricitat. En segon lloc, si s'uneix una escala dura a la paret interior de l'escalfador d'aigua o la caldera, augmentarà molt el risc de trencament o fins i tot d'explosió de l'escalfador d'aigua o la caldera a causa de l'expansió i contracció tèrmica i la força desigual. En segon lloc, quan es cimenta l'escala dura, sovint s'hi adhereixen una gran quantitat d'ions de metalls pesants. Si el recipient s'utilitza per contenir aigua potable, hi ha el risc que es dissolguin excessivament ions de metalls pesants a l'aigua potable. Per tant, el dany de l'escala dura és evident. Els fragments d'escales entren a l'estómac i reaccionen amb l'àcid clorhídric per alliberar ions de calci, magnesi i diòxid de carboni. El primer és una substància necessària per a la formació de càlculs. Aquest últim provocarà inflor i molèsties, i els pacients amb úlceres gàstriques també poden estar en risc de perforació gàstrica. Mètode d'eliminació ① Per eliminar l'escala bullint moniatos (moniatos, ñames) en un bullidor, poseu més de mitja olla de moniatos, ompliu-lo d'aigua i cuini les patates la propera vegada que bulliu l'aigua, no s'acumularà. Però aneu amb compte de no fregar la paret interior de la tetera després de bullir els moniatos, en cas contrari es perdrà l'efecte de descalcificació. Per a bullidors velles plens d'escala, després de bullir-los una o dues vegades amb el mètode anterior, no només l'escala original caurà gradualment, sinó que també evitarà que es torni a acumular. ② Utilitzeu bicarbonat de sodi per eliminar l'escala. Quan bulli l'aigua en una cassola d'alumini amb escama, afegiu-hi 1 culleradeta de bicarbonat de sodi i bulliu-ho durant uns minuts per eliminar l'escala. ③ Bulliu els ous per eliminar l'escala. L'escala de l'olla que bull l'aigua es tornarà dura i difícil d'eliminar després d'utilitzar-la durant molt de temps. Si ho feu servir per bullir ous dues vegades, obtindreu l'efecte desitjat. |
<<: Quants passos coneixeu sobre l'ús de la BB cream?
>>: Quins són els mètodes més efectius per eliminar la caspa i alleujar la picor?
En aquesta societat de ritme ràpid, cada cop més ...
Què és Yaxi.net? ASIASPAIN és un famós lloc web xi...
A la vida, la micció pot reflectir el problema. A...
Hi ha moltes persones obeses avui en dia, però ca...
De fet, posar-se a la gatzoneta us pot ajudar a a...
El peix a la graella és molt popular entre la gen...
Tot i que l'esturió té un alt valor nutricion...
Quan veig la paraula "tumor", sempre se...
Fumar i beure no són estranys per a moltes person...
L'aigua és una substància sense la qual ningú...
Tots els aspectes del cos humà han d'estar be...
Els xinesos tenen una bona tradició d'estimar...
El reflux gastroesofàgic és molt incòmode per als...
Normalment mengem més pastissos d'arç, i tots...
Wpw és en realitat síndrome de preexcitació, que ...