Hi ha incrustacions en molts aparells que entren en contacte amb l'aigua, com ara la superfície dels recipients o canonades. Els components principals de l'escala són un gran nombre d'ions de metalls pesants. Si el cos humà consumeix aigua que conté escates, els ions de calci i magnesi apareixeran fàcilment al cos, de manera que tothom hauria de netejar l'escala a temps per garantir la salut de l'aigua. dany L'escala dura sol ser cimentada a la superfície dels contenidors o canonades. En primer lloc, l'escala dura té una conductivitat tèrmica deficient, la qual cosa comportarà un deteriorament de la transferència de calor a la superfície de calefacció, amb la qual cosa malbaratarà combustible o electricitat. En segon lloc, si s'uneix una escala dura a la paret interior de l'escalfador d'aigua o la caldera, augmentarà molt el risc de trencament o fins i tot d'explosió de l'escalfador d'aigua o la caldera a causa de l'expansió i contracció tèrmica i la força desigual. En segon lloc, quan es cimenta l'escala dura, sovint s'hi adhereixen una gran quantitat d'ions de metalls pesants. Si el recipient s'utilitza per contenir aigua potable, hi ha el risc que es dissolguin excessivament ions de metalls pesants a l'aigua potable. Per tant, el dany de l'escala dura és evident. Els fragments d'escales entren a l'estómac i reaccionen amb l'àcid clorhídric per alliberar ions de calci, magnesi i diòxid de carboni. El primer és una substància necessària per a la formació de càlculs. Aquest últim provocarà inflor i molèsties, i els pacients amb úlceres gàstriques també poden estar en risc de perforació gàstrica. Mètode d'eliminació ① Per eliminar l'escala bullint moniatos (moniatos, ñames) en un bullidor, poseu més de mitja olla de moniatos, ompliu-lo d'aigua i cuini les patates la propera vegada que bulliu l'aigua, no s'acumularà. Però aneu amb compte de no fregar la paret interior de la tetera després de bullir els moniatos, en cas contrari es perdrà l'efecte de descalcificació. Per a bullidors velles plens d'escala, després de bullir-los una o dues vegades amb el mètode anterior, no només l'escala original caurà gradualment, sinó que també evitarà que es torni a acumular. ② Utilitzeu bicarbonat de sodi per eliminar l'escala. Quan bulli l'aigua en una cassola d'alumini amb escama, afegiu-hi 1 culleradeta de bicarbonat de sodi i bulliu-ho durant uns minuts per eliminar l'escala. ③ Bulliu els ous per eliminar l'escala. L'escala de l'olla que bull l'aigua es tornarà dura i difícil d'eliminar després d'utilitzar-la durant molt de temps. Si ho feu servir per bullir ous dues vegades, obtindreu l'efecte desitjat. |
<<: Quants passos coneixeu sobre l'ús de la BB cream?
>>: Quins són els mètodes més efectius per eliminar la caspa i alleujar la picor?
Com que la manera de caminar és diferent, el grau...
Algunes activitats de la vida poden comportar alg...
A la vida diària, factors com el treball o l'...
Hi ha moltes substàncies en el cos humà que estan...
Quina és la pàgina web del Ministeri d'Educaci...
Quina és la pàgina web d'HEC Paris? HEC Paris ...
Els xinesos tenen una bona tradició d'estimar...
Tots hem viscut el període de reemplaçament de de...
El sagnat gastrointestinal en medicina és el que ...
A la vida real, l'anèmia és una malaltia rela...
L'eritema és una característica de les malalt...
Què és el lloc web de la Universitat de les Filipi...
Amb el desenvolupament de la societat, cada cop s...
Segons les estadístiques rellevants, cada vegada ...
Tothom sap que hem de dormir prou cada dia. Abans...