El xai és un ingredient alimentari molt comú, apte per al consum a l'hivern. Té un efecte nutritiu específic. A l'hivern, el xai és una delicadesa que té una naturalesa càlida, per la qual cosa és fàcil d'enfadar-se després de menjar-lo. Ara parlem de quin tipus de persones no són aptes per menjar carn de vedella perquè provocarà calor intern. 1. Pacients amb malaltia hepàtica Tot i que el xai té bones funcions tòniques, també té les seves indicacions. Si pateix de malalties cròniques, especialment de fetge, no s'ha de menjar carn de vedella. Els pacients que ja tenen hepatitis B no poden menjar carn de vedella perquè és dolça, calenta i molt calenta. Menjar massa pot agreujar l'hepatitis. A més, com que el xai és molt ric en proteïnes, consumir grans quantitats de proteïnes i greixos alhora augmentarà la càrrega del fetge i pot causar malalties. 2. Persones amb calor interna Les persones amb determinades malalties febrils com ara flegma, foc, humitat i calor, les primeres etapes de malalties infeccioses, edemes, així com les que pateixen infeccions externes, malalties dentals, carbuncles, acne, hemorroides, etc., no haurien de menjar carn de vedella. Les persones amb pressió arterial alta i yang hepàtic excessiu no haurien de menjar massa carn de vedella, en cas contrari pot causar marejos. Les persones que pateixen sovint erosions bucals, ulls vermells, sabor amarg a la boca, irritabilitat, sequedat i mal de coll, genives inflamades i doloroses, o diarrea, o les persones que prenen medicaments xinesos que continguin Pinellia ternata o Acorus calamus han d'evitar menjar carn de vedella. 3. Nens Els nens tenen un cos purament yang i els seus fetges sovint són en excés, per la qual cosa no és adequat que mengin massa. Els experts recorden que el xai és càlid i ajuda a augmentar el yang, de manera que els nens han de ser prudents quan mengen carn d'ovella amb finalitats tònics, de manera que no són adequats per a la tònica ni per menjar carn, només cal provar un o dos trossos de carn guisat o xabu. 4. Dones embarassades Podeu menjar carn d'ovella durant l'embaràs. Però cal tenir en compte que el xai és de naturalesa càlida i produeix calor. Per tant, per a les dones embarassades, tot i que poden menjar carn de vedella, no han de menjar massa, per no augmentar la calor i danyar el yin, causant molèsties. Al mateix temps, les dones embarassades haurien de prestar atenció a beure més aigua i menjar més fruites i verdures mentre mengen carn de vedella per complementar la nutrició de manera equilibrada. |
<<: Com regular el trastorn del rellotge biològic
>>: Quins són alguns consells per tractar el restrenyiment en la medicina tradicional xinesa?
Si de sobte sents un bony que apareix al teu pit,...
Hi ha moltes coses al mercat de les quals tothom ...
Hi ha molts tipus de cames inquietes, que general...
Què hem de fer si les sabates estan massa ajustad...
Què és Korean Kimchi Network? Korean Kimchi Networ...
La història del consum de gelatina de pell d'...
Què és el lloc web del govern islandès? Aquest llo...
Els amics que han patit el peu d'atleta sabra...
L'acne a la cara és inevitable per a gairebé ...
A la vida real, hi ha molts tipus de taules de ta...
Què és el viatger virtual? Virtual Tourist és una ...
L'eliminació cosmètica de l'acne és un mè...
El vinagre és un condiment molt comú a les nostre...
Coneixes algun afrodisíac? De fet, els afrodisíac...
Les màscares d'un sol ús són molt populars en...