A molts amics els agrada menjar peix, però quan el cuinen ells mateixos, simplement no poden fer que tingui un gust deliciós i hi ha una forta olor a peix, que afecta molt el gust. Quan cuineu peix, assegureu-vos de prendre mesures per eliminar l'olor de peix. Quan sacrifiqueu el peix, heu de fer la neteja adequada, netejar els òrgans interns i les escates del peix, i després, a l'hora de cuinar, podeu afegir una quantitat adequada de vi de cuina o gingebre i all. Com eliminar l'olor de peix 1. Alguns peixos de riu tenen una olor terrosa, que afecta el gust a l'hora de cuinar. Primer podeu eviscerar el peix, netejar-lo, posar-lo en aigua freda, afegir una petita quantitat de vinagre o afegir una petita quantitat de pebre o fulles de llorer a l'aigua i després cuinar-lo. L'olor a terra desapareixerà. 2. El peix de riu fa olor a fang. Primer podeu rentar el peix amb aigua salada o fregar-lo amb sal per eliminar l'olor. 3. Pots fer servir mig tael de sal i 5 quilos d'aigua En remullar el peix viu en aigua salada, l'aigua salada penetrarà a la sang a través de les dues brànquies. Si es tracta d'un peix mort, posar-lo en remull en aigua salada durant dues hores també pot eliminar l'olor terrosa. 4. Després d'eviscerar i netejar el peix de riu, poseu-lo en aigua freda i aboqueu una mica de vinagre i pebre a l'aigua D'aquesta manera, el peix de riu deixarà d'olorar a terra. 5. Després d'eviscerar i netejar el peix, marinar-lo amb vi negre. Els tanins i l'aroma del vi poden eliminar l'olor de peix. 6. Quan sacrifiqueu el peix, esbandiu la sang tant com sigui possible. A continuació, afegiu-hi ceba, gingebre, all i altres condiments, i bàsicament es pot eliminar l'olor a terra. 7. Quan es processa la carpa, hi ha un tendó blanc a cada costat de la columna vertebral de la carpa, que és el que provoca l'olor especial de peix. Quan talleu el peix, feu un petit tall a prop de les brànquies i els tendons blancs quedaran al descobert. Utilitzeu pinces per agafar-los i treure'ls suaument. Aleshores, no hi haurà olor de peix. 8. Abans de fregir el peix, remulleu-lo una estona amb llet Això pot eliminar l'olor de peix i augmentar el sabor. 9. En fregir el peix de riu, primer remulleu el peix amb vi d'arròs, després l'arrosseu de farina i el fregiu a la paella per eliminar l'olor de terra. 10. Per als peixos al vapor amb una forta olor a peix, marinar-los a la cervesa durant 10 a 15 minuts després que estiguin cuits, no només es reduirà molt l'olor de peix, sinó que també serà semblant al dels crancs. [Consells sobre com eliminar l'olor de peix] És comú trencar accidentalment la vesícula biliar quan es talla un peix. La bilis contamina la carn del peix, fent-lo amarg i desagradable. Si la vesícula biliar està trencada, el rentat només amb aigua no serà molt eficaç. Podeu utilitzar àlcali pur per resoldre el problema. El mètode específic és esbandir primer el peix amb aigua freda i rentar la bilis groga. Espolseu una mica d'àlcali pur, espereu una estona i després esbandiu amb aigua. Si l'àrea de contaminació biliar és gran, remulleu el peix en una solució alcalina pura diluïda durant una estona, després renteu-lo i s'eliminarà l'amargor. |
<<: Com es tracta un abscés de l'apèndix?
Quina és la pàgina web de la Universitat de París ...
Què és Porter Airlines? Porter Airlines és una com...
Avui en dia, la gingivitis és molt freqüent, i la...
Els forns de microones són de fet imprescindibles...
Què és Croàcia Travel Expert Travel Agency? Croati...
A la vida diària, quines són les habilitats de co...
L'al·lèrgia a la pell és una malaltia molt ve...
Els bacteris i els fongs es troben a tot arreu de...
Els nostres peus són òrgans importants que ens pe...
Abans que arribi l'estiu, cada cop hi ha més ...
La calor espinosa és una inflamació aguda de la p...
Molts de nosaltres no sabem molt sobre la malalti...
Què és Viettel? Viettel (Vietnam Military Electron...
Recentment, un noi de 24 anys de Chongqing va ana...
El fetge és un dels òrgans importants del cos hum...