A la vida, moltes persones els agrada beure quan es reuneixen, i també mengen menjar picant mentre beuen. Quan tothom està d'ànim en una festa, tendeix a beure massa, cosa que pot provocar vòmits i causar certs danys a l'estómac. Si sovint et quedes tard i beus així, patiràs alguns problemes d'estómac, com ara sagnat gàstric, fatiga estomacal, disfunció digestiva, etc. Quan això succeeix, has d'anar a l'hospital per rebre tractament a temps i ajustar la teva vida. 1. Menja raïm fresc Menja raïm després de beure. Els raïms frescos són rics en àcid tartàric, que pot interactuar amb l'etanol del vi per formar substàncies èster, reduint així la concentració d'etanol al cos i aconseguint el propòsit de calmar. Al mateix temps, el seu sabor agre pot alleujar eficaçment els símptomes de nàusees i vòmits després de beure. Si menges raïm abans de beure, també pot prevenir eficaçment l'embriaguesa. 2. Menjar fideus després de beure El millor és menjar aliments fàcilment digeribles, com un bol de fideus, després de beure. També es pot beure una mica de llet amb sucre o mel afegit, que pot afavorir la descomposició de l'etanol i protegir la mucosa gàstrica. Després de beure, proveu de beure més sopa calenta, especialment sopa de peix guisada amb gingebre triturat, que és especialment eficaç per calmar. Però no mengis massa. De moment, no mengeu carn, verdures grasses o aliments picants, com ara aliments de la nevera, olles calentes i olles picants. 3. Menja maduixes Beure alcohol fa mal al teu estómac Si no vols deixar de beure, menja maduixes. Un equip mèdic europeu va trobar en un estudi sobre ratolins que menjar maduixes pot alleujar el dany causat per l'alcohol a la mucosa gàstrica i també és útil per a problemes com les úlceres gàstriques. L'efecte protector de les maduixes no és només perquè són riques en antocianes i tenen una gran capacitat antioxidant, sinó també perquè poden activar els mecanismes antioxidants propis del cos i diversos enzims. Menjar més maduixes pot prevenir i tractar malalties causades pels radicals lliures, l'oxigen actiu i altres factors oxidatius, com la gastritis. 4. Menja carbassa amb regularitat La pectina continguda a la carbassa també pot protegir la mucosa gastrointestinal de l'estimulació dels aliments rugosos i promoure la curació de la superfície de l'úlcera, que és adequada per a pacients amb problemes estomacals. Els ingredients continguts a la carbassa poden promoure la secreció de bilis i millorar la motilitat gastrointestinal. Ajuda a digerir els aliments. La carbassa conté vitamines i pectina té bones propietats d'adsorció i pot unir i eliminar toxines bacterianes i altres substàncies nocives del cos, com el plom, el mercuri i els elements radioactius dels metalls pesants, jugant així un paper de desintoxicació. 5. Beure iogurt Beure iogurt no només complementa la nutrició, sinó que també evita els efectes secundaris dels antibiòtics en el cos humà, ja que el iogurt conté una gran quantitat de bacteris actius, que poden restablir l'equilibri de la flora intestinal causada pels antibiòtics i protegir la mucosa gàstrica. |
<<: Com tractar la dermatitis aguda?
>>: Quins són els efectes de l'àgata vermella del sud?
Què és Intel? Intel és la companyia de semiconduct...
La gent es renta la cara amb aigua cada matí i ca...
Al voltant d'un terç de la vida d'una per...
Quin és el lloc web del Mount Holyoke College? Mou...
La pell és una estructura de teixit molt importan...
Què és l'Agència Nacional de Notícies de Malài...
El fong negre, també conegut com a arna de la fus...
L'abaló és un aliment de marisc marí i un ali...
Hi ha moltes malalties comunes i les diferents ma...
Què és Tektronix? Tektronix és una empresa nord-am...
Quina és la web del Tarragona Futbol Club? El Club...
El peu d'atleta afecta a moltes persones, de ...
Prendre un bany també s'anomena bany. A la Xi...
Quan era nen, hi havia una història que es deia &...
Tot el món sap que les tovalloles higièniques són...