Després de comprar una paella de ferro nova, heu de fer-hi una mica de processament perquè sigui més suau d'utilitzar. Normalment, s'utilitza una olla nova per cuinar les farinetes d'arròs. Això pot evitar que la superfície de l'olla es torni negra durant la cocció. Després, després d'escalfar l'olla, apliqueu-hi l'oli de cuina de manera uniforme. Com manipular una olla de ferro nova abans d'utilitzar-la: Mètode 1 : si primer feu servir una olla d'acer acabada de comprar per cuinar farinetes d'arròs, podeu evitar que l'interior de l'olla es torni negre. Mètode 2: Com manipular una paella de ferro nova abans d'utilitzar-la : abans d'utilitzar una paella nova, escalfeu-la primer, aboqueu-hi una mica d'oli de cuina, repartiu-la uniformement, deixeu-la un dia, després netegeu-la i es pot utilitzar. La funció és eliminar l'estranya olor de la paella de ferro i assegurar-se que la paella de ferro no s'oxidi en el futur. Mètode 3: Com manipular una paella de ferro nova abans d'utilitzar-la : primer, compreu un tros gran de carn de porc grassa amb pell (qualsevol part servirà, però ha de ser greix), escalfeu la paella de ferro i, a continuació, poseu el greix a la paella. Manteniu el foc baix i seguiu untant la paella amb greix. Fins que el greix es torna negre. A continuació, renta l'olla. Aquest mètode tradicional s'anomena "fora de l'olla". Mètode 4: Com manipular una paella de ferro nova abans d'utilitzar-la : la pràctica tradicional xinesa abans d'utilitzar una paella de ferro nova és afegir sal a la paella, fregir-la fins que quedi groc, després afegir aigua i oli a la paella i portar a ebullició. La funció principal d'això és eliminar l'estranya olor de la paella de ferro i fer que sigui menys probable que la paella de ferro s'oxidi en el futur. Mètode 5: Com tractar una paella de ferro nova abans d'utilitzar : Per evitar l'oxidació dins d'una paella nova, podeu utilitzar sorra groga o cendra de carbó més una bola d'herba i aigua per fregar-la per eliminar la substància de color blanc grisenc de la superfície de la paella. A continuació, escalfeu la paella, poseu-hi oli de cuina i escalfeu-la fins que l'oli fumi, després fregueu la superfície de la paella amb l'aigua i apagueu-la. 1. Escalfeu l'olla al foc a foc lent, agafeu un tros de pell grassa i fregueu-la d'anada i tornada a l'olla amb escuradents. Assegureu-vos que la pell de porc frega cada polzada de la paret interior de l'olla. Tot el procés hauria de durar uns 10 minuts. L'objectiu d'aquest procés és lubricar l'olla i permetre que una mica de greix penetri al cos de l'olla, fent que sigui menys probable que s'oxidi. 2. Netegeu l'olla amb un drap suau, agafeu un tros de gingebre o utilitzeu rodanxes de gingebre per fregar amb cura l'olla d'anada i tornada. En aquest moment, el fons de l'olla encara s'escalfa a foc lent, així que aneu amb compte de no cremar-vos les mans. Aquest procés triga uns 3 a 5 minuts. L'objectiu d'aquest procés és eliminar l'olor de l'olla. 3. Després de completar el pas 2, apagueu el foc, espereu que l'olla es refredi de manera natural i, a continuació, esbandiu-la amb detergent. A continuació, deixeu-ho assecar i podreu utilitzar-lo amb confiança. |
<<: Quin és el mètode de moxibustió per eliminar el cloasma
>>: Quins són els tractaments per a la protuberància del disc lumbar?
Potser sovint tens aquesta situació: fa uns quant...
La diarrea és també excrements solts, que es mani...
La majoria de les dones desenvoluparan taques a l...
El nostre cos té les seves pròpies regles de func...
Les squat són un mètode habitual de fitness i pèr...
Quan la flor de l'acònit floreix, es torna vi...
La vida és com una barreja de cinc sabors, dolç, ...
La migranya és un tipus de mal de cap comú. El se...
L'orquitis aguda també és un cas molt comú. L...
Tothom ha d'haver vist coses blanques al cabe...
L'anèmia aplàstica és una malaltia comuna a l...
Les castanyes d'aigua poden ajudar a enfortir...
Les parelles d'avui estan explorant activamen...
L'hèrnia és una malaltia que està relacionada...
Els problemes bucals són un gran problema que afe...