L'anèmia per deficiència de ferro és un símptoma comú de l'anèmia, especialment entre els nens. El diagnòstic més directe d'anèmia és una anàlisi de sang rutinària que pot reduir fàcilment la capacitat de la sang per transportar l'oxigen, donant lloc a l'anèmia per deficiència de ferro. L'anèmia per deficiència de ferro pot provocar una baixa hemoglobina i causar símptomes d'anèmia. La majoria de les persones pateixen símptomes d'anèmia a causa de la deficiència de ferro causada per la desnutrició, la pèrdua excessiva de sang menstrual a les dones, l'augment de la demanda de ferro durant l'embaràs, malalties gastrointestinals, etc., que no poden satisfer la producció normal d'hemoglobina del cos. Per tant, per millorar l'anèmia, és necessari complementar les matèries primeres hematopoètiques com el ferro i les proteïnes necessàries per a l'hemoglobina. L'anèmia per deficiència de ferro necessita complementar els aliments de ferro, proteïnes i vitamina C: El condicionament dietètic primer ha de complementar el ferro A més d'aliments com el fetge animal, els coàguls de sang, la carn magra, la soja, els espinacs, els ous, els mariscs com el peix i les gambes, les algues marines, les algues, els dàtils vermells, el fong negre, etc. A més de suplementar proteïnes, a més de menjar més carn i peix magres, també hauríeu de menjar més productes de soja, que són els més rics en proteïnes entre els aliments vegetals. La vitamina C (que es troba en fruites com ara llimones i taronges) afavoreix l'absorció del ferro per part de l'organisme, per la qual cosa es recomana consumir-lo diàriament. Si una anàlisi de sang de rutina descobreix que el nivell d'hemoglobina és inferior a 100 g/L, s'han de prendre comprimits de ferro per via oral, que s'utilitzen habitualment per a l'anèmia per deficiència de ferro, en general, el nivell d'hemoglobina augmentarà significativament després d'unes setmanes fins que el nivell de suplementació de sang sigui normal durant dos mesos. Què menjar per a l'anèmia per deficiència de ferro: carn de porc fregida amb fong negre Remull 15 grams de fong negre sec en aigua tèbia i renteu-lo a rodanxes de porc magre i sofregiu-los en una paella durant dos minuts. Afegiu-hi la quantitat adequada de sal i una mica de sopa clara. 3 cops per setmana. Entre ells, el fong negre beneficia l'estómac i els ronyons, i regula el qi mitjà Quan s'utilitza juntament amb la carn magra de porc, pot nodrir la melsa i l'estómac, i regular el qi mitjà. |
<<: Per què les ungles dels peus es tornen negres?
>>: Hèrnia subcerebel·losa i siringomielia: Resulta que aquesta és la manera correcta de tractar-la
Els símptomes de l'encefalitis herpes incloue...
Alguns amics tenen alguns dubtes sobre si encara ...
Si voleu eliminar els punts negres, és molt impor...
Per a les malalties comunes com les malalties car...
Tothom ha de saber que l'onicomicosi és molt ...
Quin és el lloc web de Novartis Pharmaceuticals Co...
El problema de l'escala es pot amagar en molt...
El blat de moro és blat de moro. Bullir aigua amb...
El color de l'ozó és blau clar És beneficiós ...
Navigare_Què és Navigare? Navigare és una marca ic...
El tractament de la depressió és molt complicat i...
La gent sovint remulla la pell de mandarina en ai...
La síndrome mielodisplàsica és una malaltia molt ...
El picosegon és un mètode cosmètic relativament c...
La infecció per Helicobacter pylori és un bacteri...