L'anèmia per deficiència de ferro és un símptoma comú de l'anèmia, especialment entre els nens. El diagnòstic més directe d'anèmia és una anàlisi de sang rutinària que pot reduir fàcilment la capacitat de la sang per transportar l'oxigen, donant lloc a l'anèmia per deficiència de ferro. L'anèmia per deficiència de ferro pot provocar una baixa hemoglobina i causar símptomes d'anèmia. La majoria de les persones pateixen símptomes d'anèmia a causa de la deficiència de ferro causada per la desnutrició, la pèrdua excessiva de sang menstrual a les dones, l'augment de la demanda de ferro durant l'embaràs, malalties gastrointestinals, etc., que no poden satisfer la producció normal d'hemoglobina del cos. Per tant, per millorar l'anèmia, és necessari complementar les matèries primeres hematopoètiques com el ferro i les proteïnes necessàries per a l'hemoglobina. L'anèmia per deficiència de ferro necessita complementar els aliments de ferro, proteïnes i vitamina C: El condicionament dietètic primer ha de complementar el ferro A més d'aliments com el fetge animal, els coàguls de sang, la carn magra, la soja, els espinacs, els ous, els mariscs com el peix i les gambes, les algues marines, les algues, els dàtils vermells, el fong negre, etc. A més de suplementar proteïnes, a més de menjar més carn i peix magres, també hauríeu de menjar més productes de soja, que són els més rics en proteïnes entre els aliments vegetals. La vitamina C (que es troba en fruites com ara llimones i taronges) afavoreix l'absorció del ferro per part de l'organisme, per la qual cosa es recomana consumir-lo diàriament. Si una anàlisi de sang de rutina descobreix que el nivell d'hemoglobina és inferior a 100 g/L, s'han de prendre comprimits de ferro per via oral, que s'utilitzen habitualment per a l'anèmia per deficiència de ferro, en general, el nivell d'hemoglobina augmentarà significativament després d'unes setmanes fins que el nivell de suplementació de sang sigui normal durant dos mesos. Què menjar per a l'anèmia per deficiència de ferro: carn de porc fregida amb fong negre Remull 15 grams de fong negre sec en aigua tèbia i renteu-lo a rodanxes de porc magre i sofregiu-los en una paella durant dos minuts. Afegiu-hi la quantitat adequada de sal i una mica de sopa clara. 3 cops per setmana. Entre ells, el fong negre beneficia l'estómac i els ronyons, i regula el qi mitjà Quan s'utilitza juntament amb la carn magra de porc, pot nodrir la melsa i l'estómac, i regular el qi mitjà. |
<<: Per què les ungles dels peus es tornen negres?
>>: Hèrnia subcerebel·losa i siringomielia: Resulta que aquesta és la manera correcta de tractar-la
Hi ha molts noms per a la pedra anomenada Montmor...
Les sabates de senderisme són un dels equips nece...
Moltes persones acostumen a descuidar la cura de ...
1: Per què remullar els peus a la nit pot omplir ...
Què és el lloc web de State Street Bank? State Str...
Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnolo...
Si les persones volen créixer de forma sana, no p...
Moltes persones tenen diferents qualitats de cabe...
El clima és força calorós a l'estiu i moltes ...
Avui en dia, el ritme de vida de la gent s'es...
La respiració és una funció molt important del co...
Què és Auto Trade Network? AutoTrader.com és actua...
Què és el lloc web del Banc de Portugal? El Banc d...
Normalment, les mans de moltes persones sovint es...
HSV significa virus de l'herpes simple, que e...